Su 22.1.Visa, Fridolf» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Asiakaspalvelu


13.3.2012

Kiitospalsta

ASIAKASPALVELU


Välittikö joku sinusta enemmän kuin rahoistasi? Kuka hän oli? Mitä hän teki? Kerro lyhyt tarina tapahtuneesta. Saa ihmiset kiinni tekemästä asioita oikein. Selän takana on viisainta taputtaa toista hartioille.

HENKILÖKOHTAISET, yksityiselle henkilölle osoitetut
 viestit julkaistaan "yksityiset viestit" -sivustolla.

 

 


23.12.2016 K-kauppias, Perkkaa, Espoo

Monet kiitokset Perkkaan K-kauppiaalle asiakkaan ja ostosten kotiinkuljetuspalvelusta. Olin iki onnellinen, kun reipas ja kohtelias nuori mies kuljetti minut ja kaksi isoa kassillista jouluruokaa kotiin. Palvelu oli maksuton.

- Mummo 88 v.

22.12.2016 Lahden varhaiskasvatuspalvelujen puhelinneuvonta, Lahti

Kiitos ihanasta asiakaspalvelusta, jota saimme joka kerta kun soitimme teille päivähoitopaikkaa selvitellessä. Noin lämmintä palvelua kun kohtaisi muissakin Lahden palvelupisteissä! :) Ette todellakaan ole helpossa välikädessä. Kiitos ja upeaa uuttavuotta teille kaikille.

- MM

22.12.2016 Jarno Haverinen, Wetteri, Kajaani

Sain erinomaista palvelua käyttäessäni autoa Wetterin huollossa. Soitettiin jopa euron vaihtorahasta perään, hyvä mieli jäi!

- Tyytyväinen asiakas

19.12.2016 Lahjoittajat, Kadunkansan joulujuhla, Lahti

Kiitos kaikille Teille lahjoittajille jotka osallistuitte Kadunkansan joulujuhlamme onnistumiseen.

- Timo Räihä

15.12.2016 Terveyspalvelujen henkilökunta, Lahti

Olemme vuosittain tarvinneet säännöllisesti ja paljon terveyspalveluja, moninaisten vaivojemme vuoksi. Kaikissa asioissamme olemme saaneet 10+ palvelua, sekä asiantuntevaa HYVÄÄ HOITOA ja ystävällistä, ymmärtäväistä kohtelua. Suurkiitokset terveyspalvelujen upealle henkilöstölle! Hyvää Joulua ja onnekasta Uutta Vuotta teille kaikille! Lämpimät kiitoksemme.

- Pappa 75 v. ja Mamma 73 v.

15.12.2016 Jarmo Mulari, Metsäkeskus, Kajaani

Sydämelliset kiitokset asiantuntevasta palvelustasi. Oli ilo asioida kanssasi, jatka samaan malliin. Hyvää Joulun odotusta ja onnea uudelle vuodelle!

- tuleva nuori maanomistaja

15.12.2016 EHL Mäntyrinne, PlusTerveys, Lahti

Suurkiitos ja paljon pieniä kiitoksia, sekä rauhallista joulua PlusTerveyden EHL Mäntyrinne, HL S. Raittinen sekä henkilökunta.

- Pirjo Lilja

14.12.2016 Leire Lopez de Heredia, Akuutti, Lahti

Kävin Päijät-Hämeen akuutin hammaslääkäripäivystyksessä tiistaina 22.11. Sain todella hyvän avun, erittäin miellyttävältä hammaslääkäriltä. Kiitos ja mukavaa Joulun odotusta!

- Tyytyväinen mummo

14.12.2016 Kajaanin Yritykset, Kajaani

Lämmin Kiitos kaikille niille yrityksille, jotka lahjoititte arpajaisvoittoja pikkujouluumme. Toivotamme Hyvää Joulua sekä Onnea Uudelle Vuodelle.

- Hyvä Mieli ry:n asiakkaat ja työntekijät

14.12.2016 K-market Lohtaja, Kajaani

Me kiitämme Kauppiaita arpajaisvoitoista. Toivotamme Hyvää Joulua sekä Onnellista Uutta Vuotta.

- Lyseon 8C:n Leirikoululaiset

14.12.2016 K-market Lohtaja, Kajaani

Sydämelliset Kiitokset Kauppiaille ja Henkilökunnalle erittäin hyvästä yhteistyöstä. Toivotamme Hyvää Joulua sekä Onnea ja Menestystä Vuodelle 2017.

- Hyvä Mieli ry:n asiakkaat ja työntekijät

14.12.2016 Vapaaehtoistoimijat, Salpausselän kuntoutussairaala Jalmari, J12, Lahti

Sydämellinen kiitos kuluneesta vuodesta Salpausselän kuntoutussairaalan palliatiivisen osaston vapaaehtoistyöntekijöille ajastanne ja panoksestanne osaston ja etenkin potilaiden hyväksi. Teette kullanarvoista työtä <3

- Tiina

14.12.2016 Vanhalinna, Lieto

Olimme tulossa tiistaina iltapäivällä himmelinäyttelyyn, joka olikin avoinna vain viikonloppuisin. Saimme silti tilaisuuden päästä ihailemaan taidokkaita olkitöitä. Suuret kiitokset meitä opastaneelle nuorelle naiselle joustavasta suhtautumisesta ja mukavasta tuokiosta museossa. Joulutunnelmaa ja hyvää mieltä tuli mukaankin...

- Tuula ja Anna-Liisa

14.12.2016 PHKS kirurginen pkl., Lahti

Miellyttävää potilaan kohtaamista 13.12. huone 8. Erityiskiitos Sinulle vaalea, hoikka mieslääkäri. Ihmissuhdetaitosi ovat kultaa.Voimia kaikille työhön ja Hyvää Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta

- Harmaa joulumuori

13.12.2016 Armi-Tuulia Niemi, Hammashoitola, Lapua

Kävin 9.12. hammastarkistuksessa Armi-Tuulian luona ja hieman olin jännittynyt, mitä hän purukalustostani tänä vuonna tuumii. Hän tuumaili aika hyvää näkemästään. Sanoi mm hampaideni olevan puhtaat. Se oli mukava kuulla. En ole koskaan aiemmin kuullut minkäänlaista mainintaa kotihoidon onnistumisesta. Kiitos mukavasta huomiosta kotihoidon suhteen ja hyvästä hoidosta. Oli ilo käydä luonasi. Koin sen lähes rentoutustuokiona.

- Pauliina Vesala

13.12.2016 Anneli Ipatti, Keskushammashoitola, Kajaani

Kiitokset jälleen osaavasta hammashoidosta! Mukavaa joulunodotusta.

- Tyytyväinen

13.12.2016 Kirsi Pulkkinen, Tokmanni, Kuhmo

Mieltä lämmittävä teko syksyn aikana. Mahtava asiakaspalvelu. Kiitos ja kaikkea hyvää...

- Kadonneen aarteen metsästäjä

13.12.2016 Purolan Minimarket & Grilli, Kajaani

Purolan Minimarket ja Grillin nuoret miesomistajat; haluan kiittää Teitä, kun autoitte minua juuttumasta mopolla lumeen! Kolasitte lumen tieltä ja pystyin jatkamaan matkaa. Kiitos!

- Rauni Heiskanen ja mopo

10.12.2016 D-lääkäri Anna-Kaisa Reponen D-hoitaja Marjo Karjalainen, KAKS Sisätautien poliklinikka, Kajaani

Kauniit kiitokset jälleen kuluneesta vuodesta teille Marjo ja Anna-Kaisa! Olette ihan huipputyyppejä ja olette tukeneet minua paljon enemmän kuin yhdenkään lääkärin tai hoitajan tarvitsisi. Siis lämmin halaus molemmille ja jatketaan taas ensi vuonna! :)

- Diabeetikko Tanja


Ladataan kommentteja...
© 2017 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot