Hammaslääkäri Anne Timonen ja hammashoitaja, Keskushammashoitola, Kajaani

Kiitos erinomaisesta palvelusta. Vastaanotollesi on aina miellyttävää tulla. Toimintasi on todella ammattimaista ja tehokasta. Aurinkoista kevään jatkoa.

- Äiti ja tytär 27.3.
Teemu, Paikallissähkö, Sotkamo

Teen yleensä kaikki kodinkone- ja elektroniikkaostokseni Paikallissähkössä. Jos mahdollista, Teemun haluan myymään ja esittelemään tuotteita, koska hänellä on alusta asti ollut niin ystävällinen, asiantunteva ja erittäin mukava palvelu! Kiitos siis Teemulle!

- Hyvän ja iloisen mielen saanut asiakas
Lehtikankaan kehitysvammaisten opetus/K-Market Komiaho, Kajaani

Lämpimät kiitokset Lehtikankaan koulun kehitysvammaisten opetuksen ohjaajille ja oppilaille 22.3.2017 osallistumisesta Iloiseen iltapäivätapahtumaan Ellinkukkuloilla. Meillä kaikilla oli niin mukavaa! Kiitos K-Market Komiahon kauppiaille pillimehuista ja kekseistä.

- Kao:n Lastenohjaaja opiskelijat
Sari Ifill, Lahti

Kiitos ihanasta ja miellyttävästä hoitohetkestäūüėä

- 22.3. klo 10.30 asiakas
KAKS päivystys, leikkaustiimi ja osasto 1., Kajaani

Lämpimät kiitokset 19.-20.3. tapahtuneesta nuoren miehen umpilisäkkeentulehduksen nopeasta diagnosoinnista, operaatiosta ja jatkohoidosta. Hyvän hoidon ansiosta poika on toipunut nopeasti.

- Umpparipoika ja perhe
Siri, Jysk, Kajaani

Kiitos! Jysk/Siri esimerkillisen hyvästä takuuasian hoitamisesta.

- Takuuasiakas
Elena Hakala, Lehtikankaan terveysasema, Kajaani

17.3.2017 kävimme Elenan vastaanotolla. Hän on ensimmäinen terveydenhoitoalan ihminen, joka otti tyttäremme vaivan vakavasti. Saimme viimein oikeaa ja hyvää hoitoa tyttäremme (tämän hetken diagnoosi) atooppiselle iholle ja 3 viikon päästä jatkoa, jos tämän hetken hoidosta ei ole vastetta. Olen ennenkin Elenaa kiittänyt ja meidän asioita hän on aina hoitanut hyvin ja asiallisesti! Sylillinen ruusuja ja kiitos Elenalle!

- Anu ja Ella O.
Entisen postin työntekijät, Kajaani

Joka kerta kun kävin postissa, kaikki työntekijät olivat mukavia ja hymyileviä. Posti on se paikka missä paketit lähetetään, mutta minulle oli sitäkin enemmän. En pystynyt kiittämään entisiä työntekijöitä silloin kun te olitte siellä viimeisiä päiviä, joten nyt tätä kautta kiitän. Toivottavasti tämä viesti menee perille, niin kuin postipaketit.

- Mayumi
Kajaanin kaupungin pääkirjasto, Kajaani

Kajaanin pääkirjastossa on aina mukava asioida! Työntekijöiltä saa erittäin hyvää palvelua ja he auttavat erittäin ammattitaitoisesti. Aina kun kirjastoon astuu sisälle, saa heiltä ystävällisen hymyn!

- Vakioasiakas
VALINTA-RENGAS OY, Lahti

Kello 16.00 auton eturengas oli tyhjenemässä, koska siihen oli osunut pystyyn pieni ruuvi. Ajoin saamani ohjeen mukaan Valinta-Rengas Oy:n pihaan. Ystävällisen, ammattitaitoisen ja kohtuuhintaisen palvelun jälkeen olin ennen kello 17.00 takaisin kotona ehjän renkaan kanssa. Kiitos!

- Pertti Vesenterä
Kaasuauton käyttäjä, Gasum, Lahti

Kiitos mukavalle kaasuautoilijalle joka löysi minun biokaasuauton tankin korkin ja nosti sen maksulaitteen päälle Launeen Gasumilla. Olisi ollut hankala korvata ja auto näytti rumalta ilman sitä.

- Paul Carroll
Timo Nyrke, Päijät-Hämeen Keskussairaala, Lahti

Suuret kiitokset lääkäri Timo Nyrke. Olin kovissa kivuissa 27.2.2017. Soitin aamulla hoitajalle. Hetken kuluttua lääkäri itse soitti ja kysyi missä mennään. Kerroin tilanteen, hän pyysi minut heti sairaalaan. Teki tarvittavat toimenpiteet ja antoi hyvät jatko-ohjeet. Tosi paljon kiitoksia erittäin hyvästä palvelusta.

- Pauli Wessman
Käsilumityöntekijä, Piiraisen Viherpalvelu, Kajaani

On kyllä tolokun mies tämä Piiraisen Viherpalvelun käsilumityöntekijä, ei ole pihassa näin hyvin putsattu portaita ja muita yhteisiä kulkuväyliä sekä mattotelineitten ympäryksiä ennen. Hänelle suuri kiitos!

- Asukas