Silmun Ellu ja Kati, Kajaani

Ihanat kiitokset Silmun Ellulle ja Katille taas kerran niin mainiosta Sirkus Estrella esityksestä.

- Yksityisten perhepäivähoitajien Reippailijat tiimi
Jukka Juntunen, Opkk, Kajaani

Kiitos ammattitaitoisesta ja hyvästä palvelusta asunnon myynnissä. Teit unelmistamme totta. Jaksoit kuunnella valituksia ja elit mukana jokaisen hetken. Teet työtäsi sydämellä ja asiakkaat ovat sinulle tärkeitä. Oikein hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi.

- Mäkelän perhe
Yrittäjät, Outokummun ravintolat, Outokumpu

On meillä Outokummussa hyvää ruokaa tarjolla moneen makuun. Pitserioiden ja pikaruokapaikkojen lisäksi vierekkäin kaksi mainiota ruokaravintolaa: Malmikumpu ja Metsähovi. Kummallakin ravintolalla on oma, erottuva tapansa toimia ja asiakas kiittää: Kiitos!

- Tyytyväinen asiakas
Masku, Kajaani

On ilo asioida liikkeessä, missä tervehditään hymyn kera. Loppiaisena oli loistavat myyjät paikalla.

- Asiakas
Motonet Korjaamo, Lahti

Suuret kiitokset avusta ja erittäin hyvästä sekä mukavasta palvelusta 5.1.17 auton moottorivikavalon kanssa juuri ennen sulkemisaikaanne.

- BZT-608
Anna-Kaisa Koistinen, Kainuun sote, Kajaani

Kiitos "kansanparantaja" Anna-Kaisa Koistiselle erittäin miellyttävästä ja empaattisesta ensi kohtaamisesta vastaanotolla. Hyvää Uutta Vuotta!

- Arja
Prisma, Kajaani

Kiitos, että ette enää kassalla laita kaikkea niihin ärsyttäviin pikkupusseihin! Poistoon vaan koko pussit kassoilta!

- Hyvin pärjää ilmankin
Anne Lundberg, Hammaslääkäri, Kajaani

Kiitos todella hyvästä hammashoidosta. Kävin useamman kerran asiakkaanasi ja nyt on suu kunnossa. Kun taas tarvitsen hammaslääkäriä niin toivottavasti pääsen taas asiakkaaksesi.

- Jaana
Kajaanin kaupunki, Kajaani

Iso kiitos Kajaanin kaupungille hienosta uuden vuoden ilotulituksesta!

- Lapsiperhe
Marjo Manninen, Kaup. Sairaalan hammashoitola, Lahti

Kiitokseni hammashygienisti Marjo Manniselle ystävällisestä vastaanotosta ja huomaavaisuudesta, sekä kattavasta ja hyvästä hoidosta! Kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle.

- RL/19.12.
Tokmanni, Kajaani

Lämmin Kiitos yhteistyöstä yhdistyksemme hyväksi. Toivotamme Hyvää Uutta Vuotta 2017

- Hyvä Mieli ry:n asiakkaat ja työntekijät
Antti Arola Oy, Kajaani

Kiitos Antti Arola Oy:lle hyvästä ja nopeasta asiakaspalvelusta, verhokankaan valinta ja ompelu tapahtui alle vuorokaudessa ja nyt saamme nauttia kauniista verhoista keittiössämme.

- Tulen uudelleenkin
Katri Pakkanen, Lahden terv.keskus / keskustan lähiklinikka, Lahti

Kiitos sairaanhoitaja Katri Pakkaselle ja terveyskeskuslääkäri Elise Naggelille, että oikeasti kuuntelitte, välititte ja lähditte viemään tilannettani eteenpäin!

- Katja Saukko
Lahden kaupunginkirjasto, Lahti

Suuret kiitokset Lahden kirjaston henkilökunnalle ja toiminnalle remontin aikana! Hienoa, että kirjasto on koko ajan ollut auki ja palvelu pelannut moitteetomasti. Lukemista on löytynyt, varauksia toimitettu, kopioita saatu, musiikkiosastolta löytynyt sekä uunituoretta että vanhaa musiikkia ja ystävällisesti on palveltu. Hienoa! Kiitos!

- Anna-Liisa L.
Päivi ja Anni, Prisman kassa, Kajaani

Kiitos Päivi ja Anni joustavasta kassahetkestä 23.12. ja pakkauspalvelusta iso kiitos + Hyvää Uutta Vuotta 2017!

- jouluhöperö
Euromaster, Kajaani

Erittäin iso kiitos mahtavasta palvelusta jouluviikolla! :)

- Äidin autolla autoillut Ikkuna-Prinsessa
Katriina, Miestenvaateosasto, Stockmann Tapiola, Espoo

Teit työtä suurella sydämellä etsiessäsi poikani varaukseen jättämää toppatakkia. Soitit useisiin liikkeisiin, josko sieltä löytyisi koska varaustuotetta ei löytynyt millään. Poistuttuamme tunnin uurastuksesi jälkeen soitit perään: "Katriina ja Hilfigerin toppatakki Stockmannilta hei! Se löytyi!" Olet kyllä kultainen asiakaspalvelija <3

- Marita ja teinit
Eve, Eve Spa, Kajaani

Kiitos jälleen miellyttävästä hoidosta. On aina ilo asioida hoidoissasi. Hoito on aina miellyttävää ja asiakkaan erittäin hyvin huomioivaa!

- RT
Kurkinen, Kainuun Kuriiri, Kajaani

Kiitos pakettien toimittamisesta jouluaaton aattona omalla kotimatkallasi, kun muutoin sopivaa toimitusaikaa ei löytynyt. Toi oikein mukavaa joulumieltä.

- RT
Monitoimikeskus takatasku, Lahti

Lämmin Kiitos Olli Kopolle ja Virpi Mandelille minunkin muistamisesta joulukukalla ja OIKEESTI kannustavalla kortillanne. Tämän haluan kertoa julkisesti koska Te teette yksinäisillekkin ihmisille niin paljon Kaikkea Hyvää ja..tämähän oli se minunkin Ainoa "joulu-lahjani" joten Merkitsee minulle Paljon. KIITOS♡

- Höpö-Heli