Sami, Messilän hiihtokoulu, Hollola

Hyvät tärpit lumilautailun perusteisiin yli 15 vuoden tauon jälkeen, kiitos!

- Wille
Siri ja Tanja, Jysk, Kajaani

Kiitos hyvästä ja nopeasta palvelusta kun hankitte minulle Kajaanin myymälästä jo loppuneen tuotteen Raahen myymälästänne.

- Untuvapeiton ostaja
PHKS, Lahti

Olen ollut alkuvuodesta asti hoidettavana akuutissa, keuhkotautien pkl:lla sekä korva-, nenä- ja kurkkutautien pkl:lla useamman kerran. Olen yllättynyt kuinka ystävällistä ja myötäelävää palvelua olen saanut joka ikisen sairauttani hoitavan henkilön taholta. En pysty mistään asiasta valittamaan. Kiitos ja hyvää vuoden jatkoa!

- Mummeli
Lehtikankaan apteekki, Kajaani

On mukava asioida apteekissa, missä tervehditään asiakkaita. Aina saa auton lähelle pysäköityä ja ilmaiseksi. Kiitos.

- Tabletti
Olli Heikkinen, Autotalo Hartikainen, Kajaani

Ensimmäinen autokauppa autoliikkeessä ja homma toimi loistavasti, helppoa ja huoletonta!

- Onnellinen Opelkuski
Laduntekijä(t) Latukissa, Ähtärin kaupunki, Ähtäri

Tänä vähälumisena talvena on aina latu, jota pääsee etenemään. Nautinnolla useimmin. Kiitos, kiitos, kiitos.

- Eila ja Kari
Vihreä Omena, Lahti

Lämpimät kiitokset Vihreän Omenan hammaslääkärille asian osaavasta ja edullisesta hoidosta.

- Ulla Partanen
Helena Sairanen, Op Suur-Savo, Savonlinna

Kiitokset saamastamme esimerkillisestä ja hyvästä asiakaspalvelusta ja aina on minulle jäänyt pankkireissulta hyvä mieli. Toivotan Helenalle valoisia, hyvin ansaittuja eläkepäiviä ja kaikkea hyvää uudessa vaativassa elämänvaiheessa.

- Pekka Kiljunen
Useita kiitettäviä, Attendo, Lahti

Sydämelliset kiitokset Attendo Sydämeni TANGO Konsertista Sibeliustalolla 1.2 2017. Konsertissa esiintymässä MARITA TAAVITSAINEN JA MIKAEL KONTTINEN. Oli todella Sydämellinen ja lämminhenkinen konsertti.

- Tuomo
Orvokki Härkönen, Kaks/synnytysosasto, Kajaani

Kiitos hienosta synnytyskokemuksesta! Kätilön rautainen ammattitaito ja rauhallisuus on niitä tärkeimpiä asioita onnistuneessa synnytyksessä. Orvokki Härkönen tarttui heti 'ongelmakohtiin' korjaten ja kannustaen. Lämpimät kiitokset ja hyvää jatkoa sinulle!

- 3680g
Hoitajat, Päijät-Hämeen keskussairaala, Lahti

Kiitos hyvästä hoidosta phks kirurgian os.42 hoitajille! Erityiskiitos minulle kotihoito-ohjeet antaneelle ihanalle hoitajalle. Jäi hyvä fiilis!

- Heidi R.
Matti Laitinen, Paavolan terveysasema, Lahti

Tulin kipeänä ja reuman uuvuttamana Paavolan terveysasemalle 1.2.2017. Minut otti vastaan ystävällisesti reumalääkäri Matti Laitinen. Mitä kauneimmat ja parhaimmat kiitokset hyvästä ja parantavasta hoidosta ja empaattisesta suhtautumisesta potilaaseen kiireen, suuren ja loputtomankin potilasmäärän keskellä. Hyvää kevättä!

- "yksi heistä"
Sauli, Gigantti, Kajaani

Kiitos Saulille Kajaanin Giganttiin, kun hoiti puhelimeni suojalompakkoasian loppuun. Tämä on jo toinen kiitos Kajaanin Giganttiin asiakaspalvelusta. Siellä kyllä homma pelaa! Jatkakaa samaan malliin!

- Lenovon suojalompakko
Pekka Heikkisen leipomo, Kajaani

Suuret kiitokset hyvin järjestetyistä kierroksista leipomossanne! Päiväkodin lapset ja aikuiset pitivät niistä kovasti. Tulemme toistekin käymään!

- Huuhkajavaaran päiväkoti
Joni Penttilä, Apteekki Express, Helsinki

Kiitos sinulle farmaseutti Joni Penttilä valtavan hienosta asiakaspalvelusta!! Lääkäri oli määrännyt eri valmistetta kuin oli ollut tarkoitus. Näit vaivaa selvittääksesi asian lääkärin kanssa vaikka se vaati sinulta aikaa enkä ollut tulossa samaan apteekkiin hakemaan lääkkeitäni. Soitit vielä minulle ja kerroit asian olevan kunnossa. Voi, että tuli hyvä mieli noin alttiista asiakaspalvelusta! Kiitos sinulle <3

- Mummeli, joka sanoi näin sinua kiittävänsä
Eila Sipola, Teppanan hammashoitola, Kajaani

Lämmin kiitos ystävällisestä, asiakaslähtöisestä ja ammattitaitoisesta hammashoidosta. Kelpaa taas hymyillä :)

- äiti ja pieni poika
Henkilökunta, Paraisten terveyskeskus, Parainen

Käteni kipsattiin 24.1.2017 Paraisten terveyskeskuksessa ja haluan kiittää saamastani avusta kaikkia minua hoitaneita ihania ammatti-ihmisiä. Teette todella arvokasta työtä! Hyvää jatkoa Teille kaikille!

- Leena Vainio, Salo
Martti, Citymarket, Kajaani

Kyllä on mukava asioida viikottain kaupassa, jossa on aito ja työstään tykkäävä asiakaspalvelija. Kiitos Martti, muuten kävisin muualla.

- Vakioasiakas
Satu, R-kioski, Uimaharju

Aina iloinen asiakaspalveluun luotu persoona! Mukava mennä asioimaan silloin kun Satu on töissä.

- tyytyväinen asiakas
Lipunmyyjä & Hokki, Kajaani

Kiitos Hokki upeasta Peliitat ottelun voitosta! Erityiskiitos iloisesti palvelleelle lipunmyyjälle! Tsemppiä loppukauteen, play offeissa nähdään!

- Kotikylän joukkuetta kannustava