Tällä sivustolla julkaisemme yksityisille henkilöille osoitetut terveiset ja kiitokset.
Tukikummit Toivevirsi-iltaan osallistuneet, Lahti

Kiitos yhteistyöstä suunnittelussa, järjestelyssä ja toteutuksessa; Marjaana Turunen, Petri Määttä, Miikka Kallio, Lahden Gospel-kuoro sekä Laulupuu-kuoro, Terhi Hilden, Sirpa Hytönen. Lahden Soroptimistit kahvituksen järjestämisestä ja hoitamisesta. Kaikki iltaan Ristinkirkossa osallistuneet ansaitsevat erillisen kiitoksen onnistuneesta ja lämminhenkisestä tilaisuudesta. Tehtiin yhdessä hyvää.

- Merja Vahter/Tukikummit
Ystävällinen siivooja, PHKS, Lahti

Lämpimät kiitokset sinulle siivoja, joka olit 19.1. Akuutissa aamuvuorossa. Äitini kotiutettiin silloin ja kukaan ei kerennyt huolehtia siitä, miten Äiti pääsisi kotiin. Sinä tulit käytävällä vastaan, soitit taksin ja neuvoit ulospääsyn talosta. Sinulla on sydän paikallaan ❤

- Potilaan tytär
Yhteistyökumppanit, Kajaani

Sydämelliset kiitokset Leipomo- ja kondiittoriliike Pekka Heikkiselle & kumppaneille, K-market Lohtajalle, S-market Paltamolle, Hiushuolto Mårdille, LähiTapiola Kainuu-Koillismaalle sekä UPM Metsälle. Mahdollistitte lahjoituksillanne Huili Tuvalla järjestämämme ystävänpäiväkahvittelun ja -bingon. Suurimmat kiitokset kuuluvat paikalla käyneille kahvittelijoille.

- Pieksämäen Diakin sosionomiopiskelijat
Sairaanhoitaja, Lehtikangas, Kajaani

Lämmin kiitos sinulle, joka autoit mieheni ylös hänen kaaduttuaan Soidinkadulla viime viikolla. Talutit hänet kotiin ja lisäksi kannoit kauppakassin kotiimme kun emme itse jaksaneet. Kaikkea hyvää sinulle!

- Marjatta
P-HKS Teho-osasto, Lahti

Olin hoidettavana P-HKS:n teholla joulun aikaan. Hoitajana oletin tietäväni koko prosesssin. Ikäväkseni huomasin, että se ei mennyt ihan niin. Psyyke joutui yllättävän koville. Kaikki vuorokaudenajat/paikat menivät sekaisin. Ei ollut selkeää mielikuvaa päivistä tai tapahtumista. Sekosin, halusin pois, kaikki oli niin sekavaa. Muistaisinpa itse kohdatessani asiakkaan, miltä tuntuu olla hukassa. Kiitokset hoitaneille ja muille vaikuttaneille tahoille! Ps. tupakkalakko pitää!!!!!

- Sirpa Puolakka
Auttamaan pysähtyneet, Sotkamo

Kiitos kaikille auttamaan pysähtyneille ja apua tarjonneille henkilöille sunnuntaina 5.2. Pohjavaarantiellä suistuttuamme ojaan liukkaalla tiellä. Yllätyimme positiivisesti ihmisten pyyteettömästä avunannosta.

- Harmaan Toyotan omistajat
Naishenkilö, Kajaani

Lämmin kiitos sinulle parkkilapusta KAKS:lla keskiviikkona! Asiani oli pikaisesti hoidettu ja onneksi sain vielä pois lähtiessäni pistää hyvän kiertämään :) Aurinkoista kevättä!

- Annika
Kaisa Annikki Saastamoinen, Nokia

Olet mahtava persoona, aina pystyt yllättämään. Tämä on netin käytön opetusta samalla, jotenkin tuntui siltä, että sähköpostia piti kurkistaa, siispä enkelit jälleen asialla. Sydämelliset kiitokseni muistamisestasi, toivottavasti saat tämän viestini. Hyvän voinnin toivotuksin

- Riitta
Raili Myllylä, Kajaani

Kiitos Raili Myllylä tärkeästä asiasta kun olet ottanut eläkeläiset huomioon kirjoittaessasi lehtiin eläkeläisten köyhyydestä!

- mummo kajaanista
Taksi, Vuolijoki

Vuolijoen taksille suurkiitokset hyvästä palvelusta.

- Mökkiläiset M-salosta
Karppinen ja Moisanen, Paltamo

Kiitos, nuoret miehet Karppinen ja Moisanen, kun muutama kuukausi sitten autoitte minua rengasrikkotilanteessa. Panitte vararenkaan paikoilleen ammattitaitoisesti ja ripeästi. Käytöksenne oli esimerkillistä. Käsitykseni nykynuorisosta muuttui kerralla.

- Seppo Keränen
Hyväsydäminen nainen, Kajaani

Lämmin kiitos sinulle, joka tarjosit ylijääneen parkkiaikasi 27.1. keskussairaalan parkkialueella. Olin tulossa laittamaan lisää aikaa autolleni, koska pitikin jäädä lisätutkimuksiin ja aika oli juuri kulumassa umpeen. Omien huolieni keskellä ystävällinen eleesi toi hyvän mielen.

- Odottava potilas
Herra Määttä, Verhoilu Määttä, Kajaani

Odotin hyvää ja sain huippu hienoa! Suosittelen :)

- Pasi PV
Tuntematon, Lahti

Kiitos tuhannesti Sinulle tuntematon, joka löysit Karjalankadulle hukkaamani auton avaimen ja veit sen Poliisin löytötavaratoimistoon. Ihania talvipäiviä Sinulle!

- Helena
Auttavainen pariskunta, Lahti

Lämmin kiitos sille pariskunnalle, joka auttoi minut ylös maasta, kun nivelrikkoinen polveni petti oltuani matkalla Paavolan terveysasemalle. Pariskunta saattoi minut ystävällisesti määränpäähäni. Mukavaa, että tällaisia auttavaisia ihmisiä on olemassa. Hyvää alkaneen vuoden jatkoa heille!

- Tarja
Eija Pyrrö, Vuolijoki

Lämpimät kiitokset Eija Pyrrö sekä kaikki Emmakodin television lahjoitukseen osallistuneet. Ystävällisesti kiittäen.

- Emmakodin asukkaat ja henkilökunta
Juha Kainulainen, Kajaanin seurakunta, Kajaani

Pappi Juha Kainulainen, pidit hyvän saarnan 8.1.2017, kiitos siitä. Mukavaa kun palasit takaisin Kajaanin seurakuntaan.

- Kuulija
Ladies Circle, Kajaani

Kiitos lahjoituksesta osaston kuntoutujille.

- Osasto 13
Koiran ulkoiluttaja, Purola, Kajaani

Tuhannet kiitokset kun aattoyönä soitit apua eksyneelle mummolle. Sinun ansiostasi mummo pääsi kotiin lämpimään ja kaikki hyvin.

- Lapset