Ma 24.4.Pertti, Albert, Altti, Albert,...» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Kiitospalsta

Lähetä oma kiitoksesi

22.4.2017 Akuutti 24, Lahti

Suuret kiitokset perjantaina 21.4.-17 minua hoitaneelle lääkärille ja hoitajalle, kun olin nenäverenvuodon vuoksi Akuutissa. Olitte asianne osaavia ja ystävällisiä, sain suurenmoisen avun:)

- Raili Leppälä

19.4.2017 Merike Nogesmaa, Kauneuspiste Merike, Helsinki

Haluan kiittää kosmetologi Merikeä Ruoholahdesta sekä ihanasta kasvohoidosta kuumakivihieronnalla täydennettynä että jalkahoidosta. Kevät on alkanut.

- Susanna

9.4.2017 Change, Lahti, Aleksanterinkatu

Parasta asiakaspalvelua 8.4 lauantaina. Välitöntä, asiakasta huomioivaa, ystävällistä kaiken touhun keskellä. Kiitos. Mukava tulla uudelleen.

- Asiakas

8.4.2017 Jouni Haataja, Kajaanin Tila-Autot, Kajaani

Kiitos hyvästä asiakaspalvelusta Ylläksen matkalla viikolla 14. Kaikki asiat toimivat erittäin mukavasti. Hyvää keväään jatkoa.

- Kaksi matkalaista

8.4.2017 Omaa taksiaan ajanut kuljettaja, Lahti

Matkustin 8.4.2017 invataksilla avustajani kanssa Lahden kaupungin teatteriin. Yllätyksekseni kuljettaja kieltäytyi ottamasta korvausta matkasta. Ele lämmitti kovasti mieltäni. Teatterimatkamme sai upean alun. Kaunis, keväinen kiitos kuljettajalle -ja turvallisia ajoja! t. Pyörätuoliasiakas kera avustajansa

- Pyörätuoliasiakas

5.4.2017 Anna Nikunen, Open Market kiinteistövälitys, Lahti

Lämpimät kiitoksemme Sinulle asiantuntevasta ja nopeasta asuntokaupasta.

- mummo ja vaari Vantaalta

5.4.2017 Kai Hjelt, Vesijärven Auto, Lahti

Isot kiitokset erittäin hyvästä palvelustasi auto-asiassamme. Oli hienoa lähteä hyvillä mielin korjatulla autollamme. Hyvää jatkoa sinulle ja osastollesi.

- Markku Pekkala ja perhe

3.4.2017 Citymarket, Kajaani

Suuren suuret kiitokset koko Citymarketin henkilökunnalle lahjakorttiasian hoidosta!

- Lea

2.4.2017 Osasto 9 henkilökunta, Kainuun keskussairaala, Kajaani

Lämmin kiitos äitimme hyvästä saattohoidosta 25. - 28.3. Kiitos myös huolehtivasta ja lämpimästä suhtautumisesta meitä omaisia kohtaan. Voimia vaativaan työhönne.

- huone 11 omaiset

31.3.2017 Juho Pitkänen, Paltamon terveyskeskus, Paltamo

Lämpimät kiitokset Paltamon ajastasi! Valitettavasti lähdet nyt muualle. Olet ollut osaava ja potilaita hyvin kohteleva lääkäri, en ole kuullut keneltäkään muuta kuin kiitosta, jäämme kaipaamaan sinua. Kaikkea hyvää sinulle jatkossa elämässäsi ja urallasi.

- Kiitollinen potilas

30.3.2017 Itäisen terveyskeskuksen henkilökunta, Lahti

Torstai 30.3. Kiitos koko Itäisen terveyskeskuksen (Ahtiala) henkilökunnalle eritoten Jonna Varikselle & lääkärille, jonka nimeä en tiedä. Olitte super ihania ja rentouttavaisia minua kohtaan. Elämäni jatkuu!

- Sari

30.3.2017 Lahden liikuntatoimiala, Lahden hiihtoseura ry, Lahti

Lahden hiihtoladut ovat erinomaisessa kunnossa. Haluan kiittää Lahden liikuntatoimialaa erittäin hyvin hoidetuista laduista niin MM-kisojen kuin kuntoilijoidenkin osalta. On ollut ilo itsekin hiihtää hyppyrimäen takana 700 km tänä vuonna marraskuun lopulta aina huhtikuun alkuun saakka. Joka aamu on vedetty uudet ladut niin perinteiselle kuin luisteluhiihdollekin. Ensi kauden hiihtoa varten on jo kasattu lunta vanhalle raviradalle - hienoa niin.

- Matti Haapoja

28.3.2017 Hammaslääkäri Anne Timonen ja hammashoitaja, Keskushammashoitola, Kajaani

Kiitos erinomaisesta palvelusta. Vastaanotollesi on aina miellyttävää tulla. Toimintasi on todella ammattimaista ja tehokasta. Aurinkoista kevään jatkoa.

- Äiti ja tytär 27.3.

25.3.2017 Teemu, Paikallissähkö, Sotkamo

Teen yleensä kaikki kodinkone- ja elektroniikkaostokseni Paikallissähkössä. Jos mahdollista, Teemun haluan myymään ja esittelemään tuotteita, koska hänellä on alusta asti ollut niin ystävällinen, asiantunteva ja erittäin mukava palvelu! Kiitos siis Teemulle!

- Hyvän ja iloisen mielen saanut asiakas

Ladataan kommentteja...
© 2017 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot