Su 26.2.Nestori, Ingvald, Ingvar» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Opettajat

Lähetä oma kiitoksesi

17.11.2006

Kiitospalsta

Opettajat

Vanhempien lisäksi voimakkaimman kasvatusjäljen lapsiin jättää opettaja. Marraskuussa 2006 aloitettu opettajien kiitospalsta on ennen näkemätön aarteisto täynnä tarinoita siitä, miten kasvatetaan Suomeen osaavia, innostuneita ja itseensä luottavia lapsia. Suomessa on upeita opettajia, jotka tekevät ensiarvoisen tärkeätä työtä löytäessään lapsista vahvuuksia ja rakentavat näin kivijalan, joka ei ponnistettaessa petä. Reissuvihot voivat olla niin erilaisia. Toinen lannistaa ja toinen kannustaa. Kerro meille kuka kannustaa ja miten hän sen tekee.


30.11.2016 Marko Karvonen, Kao Timperi, Kajaani

Hyvää osaamista ja yhteistyötä eri elokuvatekijöiden kanssa. Teette Timperissä opettajat ja vuodesta toiseen oppilaat upeaa työtä. Moni ei ymmärrä tai arvosta Marko sinun mahtavaa suhdeverkostoasi. Oppilaat saavat uskomattomia kontakteja ja suhteita tehdessään koulussa yhteistyötä todellisten elokuvatekijöiden kanssa. Timperin opettajat somitus, lavastus äänitys, kuvaus, maskeeraus ... mikä kokemus kaikille oppilaille ja opettajille. Annatte itsestänne niin paljon. Lisää elokuvien tekoa Kainuun upeaan luontoon. Jatkakaa työtänne. Kyllä maailma tietää arvoinne. Reidel on hyvä esimerkki. Kiitos Mika että menestyt ja onnea elokuvan menestykseen maailmalla.

- Ylpeä vierestä katsoja

25.11.2016 Koko henkilökunta, Havisevan koulu, Kangasala

Lämpimät kiitokset koko Havisevan koulun väelle! Koulussa on hyvä henki ja jaksatte aina ajatella oppilaiden parasta ja antaa tukea vaikeissa tilanteissa. Parempaa koulua en olisi voinut lapselleni toivoa. Erityiskiitokset vielä Kirsille, Timolle ja Realle.

- Tuija

1.11.2016 Ida Yrttiaho, Kajaanin Hevosharrastekeskus, Kajaani

Kiitos iloiselle, mukavalle ja kannustavalle Idalle ratsastuksenopetuksesta Kuluntalahden Hevosharrastekeskuksessa. Huomioit jokaisen lapsen yksilöllisesti ja kehitystä tapahtuu koko ajan. Idan tunneille on aina kiva tulla!

- Heppatyttö ja vanhemmat

8.8.2016 Raija Tamminen, Kaarina

Olin pikkuinen tyttö alaluokalla.Opettaja oli todella ihana. Äitini kuoli ja oltiin vähän tuuliajolla, mutta minua aina kannusti Tammisen Raija. Hän luotti että pärjään. Ylemmillä luokilla oli myös Ahtiaisen Sylvi, joka oli tosi ihana opettaja. Moni ei osaa arvostaa opettajia, mutta nämä kaksi ovat opeillaan ja olemuksellaan kantaneet vaikeuksien yli.

-Airi

18.7.2016 Leena Parvi ja Liisa Vehkaoja, Alavuden koulut, Alavus

Kiitos Leena Parvelle ja Liisa Vehkaojalle Alavuden kouluihin opintieni alkupäässä! Kiitos ymmärtämisestä ja vahvasta tuestanne koulutyössä. Minulle jäi myönteisiä muistoja koko elämän ajaksi kouluajoilta, opiskelusta ym. Itsekin tein elämäntyöni opettajana.

- Liisa

24.6.2016 Paula Karjalainen, Valkeakoski

Olet tuonut paljon uutta positiivista asennetta koulunkäyntiin. Myös lasten mielestä!

- Liisa

12.6.2016 Elsa Lankinen, Kaukametsän opisto, Kajaani

Kiitos Elsa antamastasi suuresta tietomäärästä. Tuotekeräys, kasvitunnistus, maukkaat syötävät tuoteohjeet ja valmistus. Kosmetiikka, rohtovalmistus. Iloinen seurasi 11-12.6.2016. Kaikilla oli mukavaa. Opimme hortoilusta paljon. Iloisia hetkiä sinulle.

- Paljon sain

4.6.2016 Hauholan koulu, Kajaani

Kiitos Hauholan koulun opettajat ja muu henkilökunta. Erityiskiitos opo Marjatta Koistinen, iso apu jatko-opiskelujen suunnittelussa. Mukavaa, ansaittua kesälomaa teille!

- Valtterin perhe

4.6.2016 Merja Holappa, Oulunsalo

En koskaan voi kiittää sinua kylliksi siitä kaikesta, mitä olet lapseni eteen opettajana tehnyt. Olet juuri oikea ihminen, oikealla alalla. Olet jämäkkä, vaadit oikeita asioita ja myös näet, milloin on aika toisenlaiselle keskustelulle ja tuelle. Sinusta huokuu äidillinen lämpö ja periksiantamattomuus, jota tämän ikäiset nuoret tarvitsevat. Olet koko sydämestäsi mukana työssäsi ja se sydän on puhdasta timanttia. Uskon, että olet jättänyt jokaiseen nuoreen taimen versoon oman tärkeän jälkesi. Kiitos, että olet auttanut lastani kasvamaan!

- Hanna

4.6.2016 Ulla-Maija Kalliokoski, Espoo

Peloissaan aloitti poikani uudessa koulussa viime syksynä. Luottamus koulujärjestelmään ja melkeinpä ihmisiinkin oli mennyt. Peloissaan oli myös äiti. Kiitos Ulla-Maija, että olet nähnyt lapseni ja kuunnellut häntä. Kiitos, että olet opettanut pojalleni tärkeimmän asian - miten uskoa ja luottaa toisiin ihmisiin jälleen. En uskalla edes ajatella, missä olisimme ilman sinua. Kiitos.

- Maria Jokelainen

3.6.2016 Sanna Lehtola, Lappeenranta

Kiitos kolmesta kuluneesta vuodesta olet ihana ope.

- Elli F.

3.6.2016 Iris Määttä, Kirkkonummi

Kiitos Iris innostavasta otteestasi, kielten opetukseen. Olet aivan mahtava opettaja! Olet herättänyt lapsessani oppimisen ilon. Tulleessaan ohjaukseesi lapseni oli tuomittu keskinkertaisuuteen ja lytätty henkisesti. Herätit ilon oppimiseen ja uskon että voi oppia. Arvosanatkin ovat nousseet suorastaan kohisten, myös muissa aineissa kuin kielissä. KIITOS!

- Liisa

3.6.2016 Riihenmäen koulu, Mäntsälä

Perheemme nuorinkin lentää nyt peruskoulupesästä. Lämmin kiitos upealle Riihenmäen koululle, rehtorille, opettajille ja henkilökunnalle, jotka ansaitsevat täyden kympin työstään! Olemme etuoikeutettuja, että lapsemme ovat saaneet ponnistaa tulevaan sieltä. Ekstra-kiitos vielä luokanvalvojalle ja yrittäjyysluokan opettajalle Leena Rättyälle luovuudesta, nuorten kannustamisesta ja luottamuksesta nuorten osaamiseen! Aurinkoista kesää teille kaikille, ja iloa tulevaan, uuteen kouluun ja kouluarkeen!

- Leena Herlevi-Valtonen

3.6.2016 Mikko Rautiainen, Lappeenranta

Lämpimät kiitokset Mikko-opettajalle yhteisestä 5 vuodesta lastemme opettajana. Lapsemme ovat saaneet hyviä oppeja ja elämäntaitoja jatkoa varten. Lisäksi reppu on täynnä mukavia muistoja. Suuret kiitokset Mikko. Aurinkoista ja mukavaa kesää!

- Tuija K ja muut 6.e vanhemmat

3.6.2016 Eero Paulin, Kärkölä

Kiitos vaivannäöstä yhdeksännen luokan leirikoulun järjestämisestä, ilman panostasi hommasta ei olisi tullut mitään.

- Riitta

3.6.2016 Jarno Paldanius, Oulu

Kiitos että Janica on saanut kulkea opintietä tämän kahdenvuoden matkan kanssasi! Toivotamme sinulle hyvää matkaa uusiin haasteisiin. Olet ollut uskomaton opettaja ja se mitä olet Janicalle antanut, on jotain mikä luo vankan pohjan tuleville vuosille! Pysy aina tuollaisena kuin olet  <3  Kiitos!

 

- Janica ja Janne Rousu

3.6.2016 Piia Massala, Lappeenranta

Kiitos Piialle kaikesta avusta ja hyvästä opetuksesta. Onnea uusiin tehtäviin.

- Annamaria

3.6.2016 Juha Lukkari, Sotkamo

Kiitos mukavista ja mieleenpainuvista kahdesta vuodesta, jotka olet ollut opettamassa, tukemassa ja ohjaamassa jälkikasvuamme kohti yläasteen haasteita ja mahdollisuuksia. Jatka samaan malliin :)

- Kemppaien perhe

2.6.2016 Opettajat & koko henkilökunta, Kallion ala-aste, Helsinki

Kiitos Kallion ala-asteen mukaville opettajille ja koko henkilökunnalle! Aurinkoista kesää!

- Antti & vanhemmat


Ladataan kommentteja...
© 2017 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot