Pe 31.3.Irma, Irmeli, Irmelin» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Opettajat

Lähetä oma kiitoksesi

17.11.2006

Kiitospalsta

Opettajat

Vanhempien lisäksi voimakkaimman kasvatusjäljen lapsiin jättää opettaja. Marraskuussa 2006 aloitettu opettajien kiitospalsta on ennen näkemätön aarteisto täynnä tarinoita siitä, miten kasvatetaan Suomeen osaavia, innostuneita ja itseensä luottavia lapsia. Suomessa on upeita opettajia, jotka tekevät ensiarvoisen tärkeätä työtä löytäessään lapsista vahvuuksia ja rakentavat näin kivijalan, joka ei ponnistettaessa petä. Reissuvihot voivat olla niin erilaisia. Toinen lannistaa ja toinen kannustaa. Kerro meille kuka kannustaa ja miten hän sen tekee.


22.3.2017 Tarja Tanttu, Joensuun yliopisto, Joensuu

Tarja on paras!!!!!

- Viktoria

28.2.2017 Marika Ojala, Helsinki

Minulla itselläni on ollut aikoinaan onni saada aivan ihana ykkösluokan ope. Muistan myös kuinka suuri vaikutus hänellä oli pienen lapsen elämässä. Tämä muisto mielessäni on aivan ihanaa, että oman nuoremman tyttäreni ekan luokan ope on juuri Marika! Hän on ihanan sydämellinen, kannustava ja positiivinen. Hän antaa Wilma-järjestelmään vain positiivista palautetta ja sitäkin reippaalla kädellä. Jos on jotain sanottavaa, sekin käydään läpi, mutta ei syyttävästi vaan ratkaisukeskeisesti ja toivoen, että pieni ihmistaimi oppii siitä jotain. Kiitos Marika kun olet niin ihana opettaja meidän tyttärellemme <3

- Mia Kostiainen

28.2.2017 Inka Mikkonen, Tuusula

Lapsemme koulunkäynnisssä on ollut haasteita enemmän tai vähemmän koko kouluajan eli kohta viisi vuotta. Onneksemme lapsella on Inkan tapainen opettaja, joka jaksaa uskoa lapsessa olevaan hyvään ja antaa näin voimia myös kotijoukoille vaativassa kasvatustehtävässä. Kiitos, Inka!!

- Hanni Autere

27.2.2017 Kaija Kiho (Leppänen), Kangasala

Luokka oli hyvin poikavoittoinen. Kaijalta tuli aina positiivista palautetta. Vanhempainillan hän aloitti lauseella - TEILLÄ ON NIIN IHANAT LAPSET. Hyvän alun annoit oppilaillesi. Haikein mielin he siirtyivät seuraavien opettajien oppiin kasvaessaan. Kiitos Kaija

- Yhden pojan kiireinen äiti

27.2.2017 Merja Niemi, Oulu

Kiitos Marja että joka viikkoa annat palautetta kuluneesta viikosta niin positiiviset kuin hiukan huonommin menneet asiat! Tästä on hyvä jatkaa vielä loppukevät...

- Erja

27.2.2017 Pekka Matilainen, Kokkola

Yleensä tuodaan kiitokset lastemme opettajille, mutta minä haluaisin näin aikuisena oppijana tuoda nykyiselle opettajalleni kiitokset. Olen aloittanut "vanhoilla päivilläni" avoimen yliopiston opintoja. Olen elänyt sen ajan nuoruutta, jolloin virheet tuli kaikkien edessä ruodittua. Oiko siis ihme, että jännitys oli suurta nyt aikuisena ennen opintojen aloittamista, mielessä ajatus, osaanko, pystynkö? Pekka, olet mahtavalla, innostavalla, kannustavalla, kerrassaan erinomaisella toiminnalla saanut sisäisen paloni roihuamaan täysillä kohden uusia haasteita. Unelmaa, jota jo pitkään olen sisälläni vaalinut. Teitä on muitakin yhtä innostavia opettajia siellä, uskon sen, kiitokseni heillekin! Olen todella iloinen, että rohkeuteni riitti ilmoittamaan itseni opiskelijaksi yliopistoon. Olen oppinut, että unelmillani vain taivas on rajana!

- Maarit Väisänen

27.2.2017 Opettajat Henkilökunta, Espoo

Aktiivisimmat opettajat olemme kiittäneet erikseen, mutta kaiken kaikkiaan koulun koko henkilökunta on ihailtavan ammattitaitoista ja sopuisaa. Erinomainen koulu pitää meidät kiinni kylässä. Kiitos kaikille!

- Kirsi ja Lasse

27.2.2017 Kirsti Tapanainen, Espoo

Palaute pikku sankarimme toiminnasta koulussa tulee usein, monesti on ollut pientä huomautettavaa. Myös onnistumiset ovat saaneet merkintänsä Wilmaan, Kiitos!

- Kirsi ja Lasse

27.2.2017 Jemina Peippo, Espoo

Useimmiten terveiset musiikin ja Saksan tunneilta ovat olleet hyviä, mutta ennen kaikkea johdonmukaisia. Kiitokset tuntuvat tulevan aina, kun siihen vähänkin on ollut tilaisuus. Kiitos!

- Kirsi ja Lasse

27.2.2017 Eija Hannila, Espoo

Eija opetti alusta lähtien, että Wilma viestejä kannattaa odottaa. Useimmiten kyse on kiitoksista ja onnistumisista, on meillä toki ollut myös hankalampia asioita ratkottavana. Kaiken kaikkiaan Eijan myönteinen asenne ihmisiin ja kasvatukseen on tuottanut aina hyvää tulosta.

- Kirsi ja Lasse

27.2.2017 Päivi Lehto ja Tanja Kilpelä, koko koulun opetusväki, Kangasniemi

Suuri kiitos ihanan lempeästä, positiivisesta, luottavaisesta ja kannustavasta ilmapiiristä minkä olette pienille koululaisille luoneet. Paras mahdollinen alku pitkälle koulutielle, kiitos!

- Mervi Elg

30.11.2016 Marko Karvonen, Kao Timperi, Kajaani

Hyvää osaamista ja yhteistyötä eri elokuvatekijöiden kanssa. Teette Timperissä opettajat ja vuodesta toiseen oppilaat upeaa työtä. Moni ei ymmärrä tai arvosta Marko sinun mahtavaa suhdeverkostoasi. Oppilaat saavat uskomattomia kontakteja ja suhteita tehdessään koulussa yhteistyötä todellisten elokuvatekijöiden kanssa. Timperin opettajat somitus, lavastus äänitys, kuvaus, maskeeraus ... mikä kokemus kaikille oppilaille ja opettajille. Annatte itsestänne niin paljon. Lisää elokuvien tekoa Kainuun upeaan luontoon. Jatkakaa työtänne. Kyllä maailma tietää arvoinne. Reidel on hyvä esimerkki. Kiitos Mika että menestyt ja onnea elokuvan menestykseen maailmalla.

- Ylpeä vierestä katsoja

25.11.2016 Koko henkilökunta, Havisevan koulu, Kangasala

Lämpimät kiitokset koko Havisevan koulun väelle! Koulussa on hyvä henki ja jaksatte aina ajatella oppilaiden parasta ja antaa tukea vaikeissa tilanteissa. Parempaa koulua en olisi voinut lapselleni toivoa. Erityiskiitokset vielä Kirsille, Timolle ja Realle.

- Tuija

1.11.2016 Ida Yrttiaho, Kajaanin Hevosharrastekeskus, Kajaani

Kiitos iloiselle, mukavalle ja kannustavalle Idalle ratsastuksenopetuksesta Kuluntalahden Hevosharrastekeskuksessa. Huomioit jokaisen lapsen yksilöllisesti ja kehitystä tapahtuu koko ajan. Idan tunneille on aina kiva tulla!

- Heppatyttö ja vanhemmat

8.8.2016 Raija Tamminen, Kaarina

Olin pikkuinen tyttö alaluokalla.Opettaja oli todella ihana. Äitini kuoli ja oltiin vähän tuuliajolla, mutta minua aina kannusti Tammisen Raija. Hän luotti että pärjään. Ylemmillä luokilla oli myös Ahtiaisen Sylvi, joka oli tosi ihana opettaja. Moni ei osaa arvostaa opettajia, mutta nämä kaksi ovat opeillaan ja olemuksellaan kantaneet vaikeuksien yli.

-Airi

18.7.2016 Leena Parvi ja Liisa Vehkaoja, Alavuden koulut, Alavus

Kiitos Leena Parvelle ja Liisa Vehkaojalle Alavuden kouluihin opintieni alkupäässä! Kiitos ymmärtämisestä ja vahvasta tuestanne koulutyössä. Minulle jäi myönteisiä muistoja koko elämän ajaksi kouluajoilta, opiskelusta ym. Itsekin tein elämäntyöni opettajana.

- Liisa

24.6.2016 Paula Karjalainen, Valkeakoski

Olet tuonut paljon uutta positiivista asennetta koulunkäyntiin. Myös lasten mielestä!

- Liisa

12.6.2016 Elsa Lankinen, Kaukametsän opisto, Kajaani

Kiitos Elsa antamastasi suuresta tietomäärästä. Tuotekeräys, kasvitunnistus, maukkaat syötävät tuoteohjeet ja valmistus. Kosmetiikka, rohtovalmistus. Iloinen seurasi 11-12.6.2016. Kaikilla oli mukavaa. Opimme hortoilusta paljon. Iloisia hetkiä sinulle.

- Paljon sain

4.6.2016 Hauholan koulu, Kajaani

Kiitos Hauholan koulun opettajat ja muu henkilökunta. Erityiskiitos opo Marjatta Koistinen, iso apu jatko-opiskelujen suunnittelussa. Mukavaa, ansaittua kesälomaa teille!

- Valtterin perhe


Ladataan kommentteja...
© 2017 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot