La 29.4.Teijo, Henning» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Uteluarkisto


Jos saisit olla yhden päivän vastakkaista sukupuolta, niin mitä tekisit ja miksi?


Ei muuttaisi elämääni millään lailla, nauttisin elämästä samalla tavalla kuin nytkin.

ihminen


 

Olen tyytyväinen naisena olemiseen, en pysty kuvittelemaan että mitä tekisin miehenä, varmaan samoja asioita kuin nyt;)


Lelle


 

Juuri tällä hetkellä haluaisin vaihtaa päiväksi paikkaa poikani kanssa - ja olla armeijassa yhden päivän. Ihan siksi, että hänellä olisi sekin aamu vähemmän edessään ;))


TJ 86


 

Eipä tuota asiaa tarvinnut kuin muutama sekunti miettiä ja vastaus tuli päästäni, aivan automaattisesti.  Haluaisin näet olla sen päivän isä kahdelle pojalleni, sillä olemme avioerossa, mutta meillä on yhteishuolto ja suhteemme on eron jälkeen parempi kuin avioliitossa.


Siksi haluaisin kokea sen kaiken, mitä hän joutuu kokemaan päivän mittaan. Itse olisin saanut lapseni jos olisin saanut henkilökohtaisen avustajan, lääkärin tekemän vakavan hoitovirheen takia, mutta kun sitä rahasyistä, kiitos kaupungin, ei minulle myönnetty; tuomari kertoessaan päätöksensä itki tai kyyneleet valuivat hänen poskiaan.  Pienin oli silloin 9kk ja vanhempi häntä 1v8kk vanhempi.


Koska olen äiti, äidillä on myös äidin tunteet ja mikäli lasten isä kertoo minulle kuinka raskasta hoitaminen onkaan, haluaisin nähdä onko se todella niin raskasta miehelle. Sillä elämä opettaa meitä jokaista sopeutumaan, joko hitaammin tai nopeammin uuteen tilanteeseen, näin ainakin uskon.


Sunnygirl


 

Harrastaisin sitä ;o)


Oikku


 

Jos olisin yhden päivän naisena, niin ilman muuta veisin kukkia miehelleni, ihan vaan tasa-arvoisuuden vuoksi. Sitten veisin hänet syömään ja maksaisin tietenkin illastamisen kaikki kulut, ihan vaan tasa-arvoisuuden vuoksi.


Kari


 

Olisin kuten aviomieheni: makaisin sohvalla hyvässä asennossa läppärin kanssa netissä surffaten ja "katsoen" samalla isoon ääneen huutavaa telkkaria. Sulkisin aktiivisesti korvani vaimon ja lasten huomion tavoittelulta...


Ehkäpä oppisin olemaan huomioimatta muiden jatkuvia vaatimuksia venymisestä, jaksamisesta, kasautuvista töistä jne. Oppisin rentoutumaan ja olemaan välittämättä jatkuvista vaatimuksista... tarttumaan hetkeen..


Väsynyt


 

Yrittäisin ymmärtää miten toimivat joukkueena eivätkä niin yksin kuin naiset. Toivottavasti oppisin olemaan kiinnittämättä huomiota turhanpäiväisyyksiin ja turhaan päivittelyyn ja illalla osaisin oikaista itseni hetkeksi sohvalle ja antaisin lapsille aikaa.


Miehen ajatusmaailmaan


 

Innokkaana tanssiharrastajana menisin tansseihin, jotta saisin kokea miten mies kokee naisten tanssittamisen. Naisenhan pitää aina sopeutua miehen vientiin, mutta mies vie / yrittää viedä aina samalla tavalla. Tämä toisi varmaan uutta näkökantaa tansseihin sitten naisena tämän yhden päivän jälkeen.


Tanssin kannalta


 

Samaa kysyttiin aikuisten ystäväkirjassa ja vastasin siihen näin: Olen aina "kadehtinut" miesten helppoa tapaa päästä pissahädästä paikassa kuin paikassa, joten nauttisin tilaisuudesta käydä nurkan takana tai vain P-paikan reunalla. Ei tarvitsisi etsiä vessaa tai kyykkiä pusikossa.


Tellu-nen


 

Menisin vilkkaan uimahallin naisten saunaosastolle tarkastelemaan muiden naisten rakenteita. Syy on tietysti se, että minulla ei mielestäni ole tarpeeksi näkymiä erilaisista naisista alastomina.


Lasse


 

Ihmisenä olen elänyt eilen ja ihmisenä ajattelin elää myös tänään enkä voi ymmärtää, mitä sukupuolen vaihtaminen siihen vaikuttaisi.


Neutri?


 

Todella vaikea sanoa. En ole koskaan, tietoisesti ainakaan, ajatellut, etten voisi tehdä jotain vain siksi, että olen nainen. Ja nyt kun asiaa ajattelen, en keksi mitään, miksi haluaisin olla mies, edes yhden päivän. Ehkä sen, että voisin passuuttaa jotain naista yhden päivän. Joku pesis pyykkini, keräisi likaiset sukat makkarin lattialta ja laittaisi lempiruokaani, ihan vaan miellyttääkseen. Eikä sitten pyytäisi mitään vastapalvelukseksi.


Jaanuska


 

Olisin mies, koska tuntuu että heillä on helpompaa. Tekisin ihan tavallisia juttuja, mitä miehet tekevät, ehkä kävisin vaikka kuntosalilla, koska siellä on "tosimiehiä" ;D


macho


 

En osaa vastata kysymykseen (tämä tuli niin äkkiä), mutta muistan pienenä tyttönä tuumineeni naapurin tytölle: "On se onni, että ollaan synnytty tytöiksi! Ei tarvitse kosia ja pyytää kättä!


Sus (47 v.)


 

Nostaisin palkkani miesten kanssa samalla tasolle. Nyt saan naisena samasta työstä pienempää palkkaa kuin miehet.


siili


 

Eipä tule juuri mitään erityistä mieleeni, sillä en koe olevani estynyt tekemään jotain siksi, että olen toista sukupuolta!


Päätinkin kuitenkin lähettää vastaukseni herätelläkseni ajattelemaan, että eivät teot ole useimmitenkaan sukupuolesta vaan asenteesta kiinni =)


Someone


 

Toivoisin että se olisi palkkapäivä.... ; )


minna


 

Yrittäisin olla lapsilleni hyvä ja läsnä oleva äiti, jonka he menettivät eromme yhteydessä reilu 7 vuotta sitten.


Hanski


 

Yrittäisin ymmärtää miksi olen sellainen kuin olen, jonka jälkeen tekisin perinpohjaisen parannuksen.


Satu


 

Pakko myöntää että totta kai ihan ensiksi haluaisin tutustua alasti tämän uuden vartaloni kurveihin peilin edessä. Sitten pukisin päälle erilaisia vaatteita ja ihastelisin kuinka hyvin ne sopivat päälleni ja miten hyvältä näytän.


Naiset ovat niin mielettömän kauniita ja ihania. :)


Pasi


 

Jos minulla olisi mahdollisuus olla päivän ajan mies, tunnustelisin ja opettelisin tuntemaan reaktioni kussakin eteen tulevassa tilanteessa ja peilaisin niitä siihen, kuinka käyttäydyn ja ajattelen asioista naisena. Tällä tavoin oppisin ymmärtämään parempaa puoliskoani paremmin(:


ei yhteentörmäyksille(;


 

Hankkiutuisin toimitusjohtajan puheille työhaastatteluun ja hakisin aluejohtajan paikkaa, koska naisena minua ei huomioitaisi tai matka huipulle olisi niin pitkä, että ihmisikä tai positiivinen ajattelu ei tässä työyhteisössä riittäisi kipuamiseen..


Kukkamaaria


 

Selvittäisin miksi miehen on niin vaikea puhua asioista, joista nainen haluaa puhua, siis ihan vakavista asioista - ja miksi mies ei jaksa kuunnella.


marja


 

Hakisin tämän ikäisenä ja tällä työkokemuksella keskisuuresta kansainvälisestä yrityksestä johtajan paikkaa. En hakisi paikkaa siksi, että haluaisin erityisesti olla johtaja. Mutta haluaisin tietää mitä ovat ns. hyväveli -verkostot, miten miesten ja naisten ajattelutavat oikeasti poikkeavat toisistaan ja miksi miehet ovat parhaassa työiässä 50-kymppisinä ja meillä samanikäisillä naisilla on silloin työura takana. Toivottavasti ehtisin myös sen päivän aikana saada vastauksen siihen, miksi niin tasa-arvoisen pidetty Suomi ei oikeasti olekaan tasa-arvoinen mm. palkkauksen suhteen.


Sini T.


 

Haluaisin ajatella kuin mies. Nykyisin ihmettelen sitä helppoutta tehdä kaikkea mieleen juolahtamista, mitä minä ainakin mietin moneen kertaan, enkä tekisi. Ja mitä liikkuu mielessä seurassa, kun ei ole siellä `köyhä eikä kipeä`, mutta kotona sitten kituutetaan kaikista asioista.


Lumilintu


 

Jakaisin asioita työpaikalla enemmän naisten kanssa ja antaisin heille mahdollisuuden vaikuttaa asioihin, enkä pitäisi kaikkea omissa käsissäni ja omana tietonani.


Vaillavaltaa

 

Jos voisin yhden päivän olla mies, tekisin tämän yksinäisen naisen onnelliseksi. Veisin hänet tanssiin, moneen hitaaseen valssiin. Katsoisin häntä silmiin ja silittäisin hiuksiaan. Ottaisin kainaloon ja antaisin olla hiljaa. Soutaisin uistinta ja perkaisin kalan. Korjaisin varaston vuotavan katon. Opettaisin hänet uudestaan elämään. Hukkuisin hellyyteen ja ehkä rakastuisin.


Jospa vain


 

Tutkailisin luultavasti miesten aivotoimintaa. Ei sillä mielellä että onko sitä vaan, miten miehet ajattelevat.


H


 

Katsoisin aamupäivän sohvalla telkkaria ja en edes kuulisi kun lapset kitisevät, että on nälkä / pissahätä tms. Sitten pukisin remppakamppeet päälle ja menisin pihalle rapsuttelemaan auton renkaita, tulisin sisään liian rasvaisena ja likaisena hoitaakseni yhtään mitään, joten menisin pitkään suihkuun ja sitten sohvalle katsoman lisää moottoriurheilua :D  Kohta vaimo huutaisikin jo syömään, sitten tiskien ajaksi tietokoneelle ja illalla olisikin liian kiire saunan lämmitykseen, jotta ehtisin järjestellä kotia / auttaa kotitöissä...


Totta puhuen - jos saisin yhden päivän olla mies, hoitaisin kaikki ne hommat mihin omat ulottuvuudet eivät juuri nyt riitä voimien ja pituuden osalta :)


Lasillinen vitamiinijuomaa, kiitos!


 

Kaikki mieheni tekemättömät työt. Ja siksi, koska minua harmittaa etten kaikkea juuri nyt pysty tekemään ja hän usein aloittaa rakentamaan / tekemään jotakin, mutta ei saa asiaa tehdyksi koskaan loppuun.


Nainenko vain


 

No, olen nainen ja jos olisin mies, niin... Olisin tietenkin tekemättä mitään? Odottaisin että "joku" laittaa minulle ateriat, pesee pyykkini, siivoaa kotini, käy kaupassa, itse katselisin naisia kaupungilla ja tapailisin tuttuja, joiden kanssa kävisin ajan kuluksi istumassa kahvilassa. Illalla otan tietenkin hieman alkoholia ja katson telkkaria, murisen vaimolle joka yrittää huomauttaa elämäntavastani jotain ilkeää...


p.s. Joo, nyt kun kirjoitin tämän, niin tajusin että olen ihan vinksahtanut kun katson tyynenä mieheni (kuin lapsi ja ISO sellainen) elämää?? Mutta nää taitaa olla niitä valintakysymyksiä ja vapaaseen tahtoon liittyviä tekoja, niin että peili vaan käteen!


Tollero


 

Jos olisin mies ja olisin naimisissa. Hellisin ja huomioisin kunnioittavasti elämäni naista! Koska monetkaan miehet eivät tätä huomaa.


Katso vierelle!


 

Hakisin töitä / palkankorotusta, pankkilainaa, sanoisin mielipiteeni ääneen joka paikassa ja vertailisin, että onko miehenä helpompi. Yrittäisin myös iskeä naisen ja katsoa miltä näyttää miehen näkökulmasta. :)


Heidi


 

Keskittyisin työhöni 100%, kotiin tullessa vaatisin hyvää ruokaa, eikä mitään makaronia, ottaisin päivänlehden ja menisin sohvalle, katselisin mitä haluaisin tv:stä ja muutaman tunnin päästä siirtyisin suoraan sänkyyn. Huutaisin vielä perään, että olokaa hiljaa ja valoja pois!


Saima


 

En kyllä keksi nyt yhtäkään oikein hyvää syytä miksi haluaisin vaihtaa päiväksi sukupuoltani. Ilmeisesti tämä naisena oleminen on vaan niin HUIPPUA!


NN


 

Ensin katselisin toisin silmin tätä kaikkea. Sitten ottaisin selvää mitkä ne asiat on joista toinen sukupuoli on oikeasti kiinnostunut ja mitkä asiat ovat niitä jotka on elämässä tärkeitä. Näkisin toisen silmin omat vikani, yrittäisin ymmärtää. Toivoisin että viisastuisin, osaisin ottaa opikseni, rauha, rakkaus vallitkoon.


Hani


 

Miksi itsensä somistamisen eteen tarvitsee tehdä niin paljon työtä? Miksi ei voi esiintyä olla juuri sellaisena kuin on ilman meikkiä?


Kari


 

Pissaisin seisovalteen yleisellä paikalla.


Mopominna


 

Miehenä haluaisin mm. ajaa parran ja rakastella. Olisi erityisen mielenkiintoista havaita miten usein / paljon ajattelisin seksiä päivän aikana ja kokea rakastelu, niin kuin mies sen kokee kaikkine hetkineen (fyysisesti ja psyykkisesti).


nainen 35 v.


 

Jos saisin olla mies yhden päivän, niin tietenkin rakastelisin naisen kanssa!


-Tiitu


 

Jos saisin olla mies.. nauttia olemisesta ja sellaisesta mistä voi vain nyt haaveilla tai mennä hotelliin. Tulemisesta valmiiseen ruokapöytään, siivottuun kotiin, pukea päälleen valmiiksi pestyjä / silitettyjä vaatteita... mutta näistä seikoista huolimatta haluan olla nainen, vaimo ja ennen kaikkea äiti!


Hansu


 

Järjestäisin poikien illan, jotta saisin tietoon mitä ne oikeasti tarkoittavat. Kävisin punttisalilla tietääkseni kuinka paljon voimaa heillä oikeasti on.  Kävisin samoja keskusteluja miesten kanssa mitä itsenäni olen käynyt, jotta tietäisin ovatko miehet oikeasti olleet kiinnostuneita vai onko asialla ollut vain eri sukupuolet! Pitäisin kaikkia naisiani todella hyvin!


HaaveenaOlen aina halunnut palomieheksi! 155cm varrella varustettuna ei naisihmisenä ole oikein ollut realistinen toive, vaikka pelastusalalla olenkin. Olisi maanläheinen työ jossa saisi leikkiä sankaria. Työpäivän jälkeen olisin luonnollisesti huomaavainen aviomies ja hauska isä =0) !


Menninkäinen


 

Kuntokeskuksessa pyöräilytunneilla olen miettinyt, miltä mahtaa tuntua "kolmijalkaisena" satulan päällä treenaaminen... siispä miehisenä miehenä menisin spinningtunnille!


Eläköön naiseus


 

Kirjoittaisin ylös tärkeimmät periaatteet elämässäni ja suurimmat toiveeni, sekä eniten halveksumani asiat ym. tärkeää. Vaihdokkaana samat ajatukset ylös, sekä sen jälkeen mielipide oikean minäni kirjoituksesta. Tutkisin vuosia tuloksia omana itsenäni, paitsi jos miesminäni ei olekaan kiinnostunut suunnitelmastani ja tekeekin mitä lystää ja kenties jotain täysin hyödytöntä ihmiskunnalle, mutta nautinnollista itselleen.


Ina


 

Haluaisin rakastella! Koska, haluaisin tuntea, miltä aviomiehestäni tuntuu olla yhteydessä kanssani!


Tivoli


 

Jättäisin annetun mahdollisuuden käyttämättä. En jostain syystä tuntenut edes pientä uteliaisuutta kartuttaa omakohtaisia kokemuksiani asian suhteen, vaikka olen elänyt 30 vuotta aviomiehen ja kolmen mieheksi kasvaneen poikalapsen perhetaloudessa - kenties juuri siksi....!


Muru


 

Olisin oma poikani - ymmärtääkseni lapsen mieltä paremmin ja ollakseni älykkäämpi vanhempi.


Kasvava äiti


 

Jos saisin olla päivän mies, niin laittaisin näppylähanskat käteen ja siirtelisin tavaroita, varsinkin jääkaappia, paikasta toiseen. Ja yrittäisin ymmärtää naisia =)


TiinaN


 

Jos olisin päivän verran mies, niin en oikeastaan keksi miten päiväni poikkeaisi naisesta olemisesta. Toki, käyttäytyisin ja pukeutuisin kuin mies, mutta muuten käytökseni olisi suhteellisen normaalia mieskäytöstä. Toisaalta olisi kiva vihellellä ohikulkeville naisille, vinkkailla silmää kassantädille ja olla se viejä suhteessa. Harrastaisin myös seksiä.


Man inside me


 

...eläisin kuin luulen vastakkaisen sukupuolen elävän, tuntematta siitä minkäänlaista häpeää ;)...


JaniP


 

Pelaisin jääkiekkoa, haluaisin kokea sen huuman ja innostuksen, jonka miehessäni havaitsen hänen odotellessa illan peliä. Sen intohimon.


pse


 

Jos olisin päivän mies, tekisin kaikki voimaa vaativat rästihommat pois. Lisäksi haluaisin kokeilla seksiä että tietäisin mikä varmasti tuntuu hyvältä. Tätähän voisi sitten naisena seuraavana päivänä kokeilla ;)

 

Ritsu


 

Vaihtaisin pikaisesti työpaikkaa ja saisin todennäköisesti parempaa palkkaa.


Pikku Myy


 

Menisin miesten saunaan. Haluaisin tietää mistä miehet saunassa juttelevat.


Pauliina


 

Kaveriani lainaten: ottaisin potkun munille niin sitten saataisiin tietää pitkään pohdittu asia: kumpi sattuu enemmän, potku munille vai synnytys.


atsi


 

Menisin kylpylään. Koska kylpylöissä on hauskaa


nitistäjä


 

Olisin pomo ja ehkä hiukan pomottaisin.


lele


 

Olisin lapselleni rakastava isä kokonaisvaltaisesti, koska hänen oma isänsä on kuollut.


Nainen maalta


 

Joisin paljon vettä niin pääsisin monta kertaa päivän aikana pissaamaan seisaaltaan...


Ei kade kuitenkaan


 

Menisin urheiluotteluun, jotta voisin tajuta mikä siinä miehiä viehättää.


kaisla


 

Ajatella kaikkea arkipäivän asioita miesnäkökulmasta, saada selville tahi ymmärtää mitkä ovat ne kriteerit lähtökodat ajattelutavassa miten mies näkee maailman ja on siinä toimia.


Legenda


 

Haluaisin harrastaa seksiä, jotta oppisin pitämään vaimoani oikein hyvänä. Voisi olla opettavainen kokemus olla myös raskaana yksi päivä - synnyttämisestä ei ehkä olisi niin väliksi.


Masa


 Ladataan kommentteja...
© 2017 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot