La 29.4.Teijo, Henning» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Uteluarkisto


"Mikä on parasta naisena olemisessa?"

Vastauksia +300Miehet ; D

KyllikkiNaisena olemisessa on parasta (oma) LUPA hemmotella itseään manikyyrillä, pedikyyrilla, hieronnoilla, kasvohoidoilla.... Miehet eivät voi tämmöisestä hemmottelusta edes uneksia-  saatikka ikinä ymmärtää.

SatsuLaajakatseisuus ja taito rakastaa ehdottomasti ja ehdollistamatta

mualaisäitiOlen ajatteleva, terve, vapaa yksilö ihanan aviomiehen, ihanien lapsien kera elelevä. Olen nainen kaikkine positiivisine puolineen sekä negatiivisine ailahteluineen, mutta olen NAINEN! Elämästä nauttiva nainen!

MarianneNaisena olemisessa on minun mielestäni parasta se, että olen saanut synnyttää kaksi ihanaa lasta ja nyt, kun ne lapset ovat aikuisia, saan olla nanna tyttäreni ihanalle 1,5 -vuotiaalle pojalle.

KirsiParasta on saada ja tuntea RAKKAUTTA. Miehen rakkautta, lasten ja lastenlasten rakkautta.

MaanhaSaa välillä leikkiä olevansa tyhmä!

AulikkiPukeutuminen miestä varten!

MariaSaan olla äiti maailman ihanimmalle pojalle ja vaimo maailman ihanimmalle miehelle.

suskiMinusta on äitiys, mummonna oleminen ja rakastettu aviomies, jonka rinnalla on hyvä viettää vanhuus, katsoa lastenlasten varttuvan. Että voin ja saan laittaa esimerkiksi ruokaa, eli terveys kun aika terveinä vanhetaan kumpikin voi olla niitä samojakin harrastuksia.

MisaMahdollisuus tulla äidiksi ja mummoksi.

ÄitiKahden ihanan tyttären äitinä on helppo vastata: äitiys. Ja saan olla vielä ihanan tyttärenpojan mummina!

heleenaSe, että näkee elämän monimuotoisuuden, sen kaikki värit.

PäiviKaiken äitiyden ja hoivaamisvietin rinnalla on aivan ihana välillä heittäytyä blondiksi, joka saa olla avuton ja hupsu ja silti saa hyvää palvelua :o)

Sanni 71Saa olla äiti ihanille lapsille!

MerviYksinkertaisuudessaan se että on nainen eikä yritäkään olla mitään muuta kuin oma itsensä, nainen!

MaaritÄitiys! Se että osaa ja uskaltaa ottaa sen ihan pienenkin nyytin syliinsä vaikkei se oma olisikaan.

MinnaOmat lapset. Se, että niitä saa kantaa mahassaan, synnyttää heidät ja ehdoitta rakastaa!!

ÄippäIhana olla nainen ja saada fiilistellä tansseissa ihanan miehen viemänä.

JeromiinaSe että voi olla herkkä ja hempeä nainen ja muuttua hallitsevaksi mieshahmoksi jos tilanne niin vaatii. Miehille on vaikeampaa näyttää naisellista puoltaan kun aina pitää olla macho.

KaroliinaNaisen tunne-elämän koko "rikkaus", jonka voi nähdä ja kuulla jokapäiväisessä elämässä. Niin naurut, itkut kuin raivotkin.

KirsikkaOlla nainen, joka osaa elää tätä hetkeä. Seisoa omilla jaloillaan ja nauttia omilla silmillään ja sydämellään. Itkeä kun itkettää, nauraa kun naurattaa. Rohkeasti tarttua uusiin tuuliin, mutta myös nähdä tarpeeksi lähelle kuinka itse voi. Kuinka kaikkein rakkaimmat oikeasti voivat. Kertoa usein ääneen, meillä on vain tämä yksi elämä. Eletään sitä juuri tänään täysillä. Ja tehdään siitä yhdessä elämisen arvoinen, jonka lasten lapsemmekin muistaa.

TarjaNähdä mies ymmällään kun naisen logiikka puree...

NiceParasta naisena olemisessa on, että saa pukeutua värikkäästi, käyttää koruja, hajuvettä ja tulipunaista huulipunaa elämänsä loppuun saakka - jos siltä tuntuu!

ElsaParasta naisena olemisessa on saada olla hellä ja rakastava, ilman kenenkään pahoja katseita. Toisinaan voit halutessasi voit korjata autoa tai rakentaa taloa, kenenkään pitämättä asiaa pahana.

MamaEhdottomasti äitiys, se on asia jonka olen saanut kokea. Neljä ihanaa lasta, tietenkin sitä ennen on löytynyt puoliso, jolla on samanlaiset arvot kuin itsellä. On onni olla kotiäitinä, Suomessa ja ulkomailla ja nyt seurata aikuisten lasten elämää. Siitä olen kiitollinen ja joka aamu ja ilta kiitän ja pyydän suojelusta kaikille läheisilleni.

äippä ja meidän muffeNaisena olemisessa parasta on se, että saa rakastaa miestä sellaisena kuin hän on.

E.T.Olen nainen ja minulla on lupa muuttaa mieltäni

sippeNaisena olemisessa on ehdottomasti parasta se, että voit vaihtaa mielipidettäsi selittelemättä :) Ainakin miehet hyväksyvät sen. Selitykseksi riittää, että olet nainen!

HuumoriaamuSaan olla prinsessa.

MillaLapset ja lastenlapset kera rakastavan puolison.

MummiElämän monipuolinen rikkaus. Saat olla äiti, kumppani, rakastettu, ystävä, työntekijä, taiteilija jne.

ElinaOlla NAINEN!

Nainen 68vSaada tuntea 9 kk uuden ihmisen liikkeet sisällään.

MyyAina voi muuttaa mielipidettään vetoamalla siihen, että on nainen. Vielä parempi, kun on blondi nainen, niin ei tarvitse edes "ymmärtää" Tämä on niin helppoa, koska miehet kuitenkin vetoavat näihin seikkoihin ;)

nSe, että nainen voi olla. Omat lapset ovat ihanin asia ja suurin lahja naiselle. Vain nainen voi olla äiti.

TuiskuÄITIYS. Kaikkein haastavinta, vaikeinta, raskainta ja palkitsevinta. Se ottaa sinusta kaiken irti ja toisaalta antaa sinulle ihan kaiken.

SirpaHelliä isoja ja pieniä miehiä:)


pilkkumiÄitiys, ja hyvänä kakkosena miesten ihailu!

MimmuOmat Lapset ja Mies, joita rakastaa ja saada vastarakkautta, yhteinen koti.

OnnellinenLukematon määrä eri rooleja yhdessä kompaktissa paketissa - saa olla vaimona, tyttöystävänä, rakastajattarena, kaverina, ystävänä, äitinä, mummuna ja jopa isomummuna ja hengettärenä, muusana, tiskarina, siivoojana, hotellin emäntänä, kokkina, kauppakassina, organisaattorina, koordinoijana, opettajana, oppilaana, kassanhoitajana, mentorina, tutorina, rakennusmiehenä, talkkarina, sihteerinä, autonkuljettajana, lenkkikaverina, saunakaverina, petikaverina, leelian lepotuolina, kuuntelijana, lellittynä, hellittynä, rakkaana ja joskus karmeana ja perin ikävänä akkana! nuo noin pidemmittä asiaa ajateltuna. aika pakkaus – hinta / laatusuhde melkoisen hyvä! Ihanaa olla nainen tämän päivän Suomessa

52-vee äiti&mummu&opiskelija, 31 vuotta aviossaSaa muuttaa mielensä ja oikutella ihan vapaasti koska on nainenNaiselle kaikki on mahdollista: Käyttää korkokenkiä tai matalia kävelykenkiä. Itkeä tai kätkeä tunteensa. Olla vahva tai heikko. Vaihtaa itse auton tuulilasinpyyhkimet tai antaa miesten tehdä se :)

EllaOlet äiti, mummo, isomummo, mamma. Voit olla morsian, "vanha tyttöystävä, ainutlaatuinen nainen. Lapsen äiti, lapsien äiti.

ChrisuVaihtelevuus, elastisuus, se että miehen silmissä silloin tällöin kohoaa jumalattareksi, ja äitiys.

ullawRoolijaon, kotiäiti vai uraäiti, ristiriita. Joskin se on aika-ajoittain myös rasittavintakin.

HelinäAiemmin olisin vastannut yksinkertaisesti, että saa olla nainen ja nauttia kaikesta kauniista. Saa osakseen ihailua ja huomiota, se oli aiemmin mielestäni naisena olossa parasta.

Tällä hetkellä tunnen kuitenkin naiseudessa parhaaksi äitiyden, odotan vuosien haaveiden jälkeen ensimmäistä ja tämä on ollut niin vahva ja voimakas tunne jo tässä vaiheessa. Lisäksi raskaus tuntuu tuovan myös parisuhteeseen uudenlaista eloa ja iloa ja se tuntuu naiseudessa ihanalle. Tätä kaikkea en voisi kokea, jos olisin mies.

-h-- Saada olla miehensä "kuningatar"- ihailema ja rakastama
- Kauneuden luominen
- Äitiys

MariaÄitiys - ehdottomasti! Äidiksi tuleminen on mielestäni naisen elämän upein kokemus.

LissuTällä hetkellä mummoksi tuleminen. Esikoinen on juuri synnyttämässä esikoistaan.
Naisena olemisessa parasta on naisena oleminen.

EikkuSe, ettei tarvitse olla mies.

VagabondSuloinen lumous, jonka voi saada aikaan.

OmenankukkaNaisellisuus

KaritaVoin heittäytyä hemmoteltavaksi ja saada lämpöä ja iloa elämääni ja rakas mieheni suo sen minulle ja kaiken lisäksi saa sitä kautta itselleenkin hyvän olon!

MariaOlla äitinä, se on koko elämän ykkösasia.

SirkkuAina kaikkeen voi vedota, että on nainen :)

AikkuVoi "käyttää" sitä että on nainen esim. jos jokin tekeminen ei huvita tai olisi vaivalloista. Ja se on täysin hyväksyttyä, ei menetä kasvojaan ja jopa mies saa siitä mielihyvää kun voi miehisen miehekkäästi tehdä puolestani työt (toki naisena osaan ja pystyn lähes mihin tahansa jos vain haluaisin).

Ja tietysti tärkein on se, että voi olla äiti!

HeliKaikki!

EbbaNAINEN? SAA olla Hyvä Äiti / Rakas Vaimo / Lempeä Mummi / Ymmärtävä Anoppi. Neljä persoonaa samassa paketissa. Nätillä nauhalla ja ruusukkeella koristeltu. - Siinä Se!

markeMahdollisuus raskauteen, koska sillä tavalla on lähimpänä lastaan kuin kukaan voi olla. Saa tuntea oman lapsensa kasvun ennen kuin lapsi on edes syntynyt maailmaan.

Vain naiset voivat tulla raskaaksiSe, ettei tarvitse olla mies.

JaanaOman lapsen odottamisen ihanuus ja syntymisen ihmeen kokeminen. Eikä se ihanuus siihen lopu, vaan lapsen kasvamisen seuraaminen ja mukana kulkeminen läpi elämän on suuri etuoikeus. Onkohan se lyhyesti näin: Äitiys on parasta naisena olemisessa.

marittaVahva tietoisuus siitä, että on osa ikiaikaista elämän ketjua.

piniOlla. :-)

PaulaÄitiys ja mummous

TarjaÄitiyden lisäksi mahdollisuus avoimuuteen ja tunteiden esille tuomiseen.

HannaVaikea vastata, kun ei ole koskaan ollut muuta kuin nainen. Parasta suomalaisessa naiseudessa on mahdollisuus yhdistää perhe ja työ, mahdollisuus ajatella itse ja vaikuttaa, ihmisarvo naiseudesta huolimatta. Olen nähnyt ja kuullut maailmalta muuta. Parasta minun naiseudessani on kuitenkin olla hienon suomalaisen miehen vaimo ja upeiden lasten äiti.

AnneKun sai vuosien odotuksen jälkeen olla raskaana ja tulla äidiksi - ja vielä toistamiseen sen jälkeen!

pirliiNaisena olemisessa parasta on sen vaikeus - ilman ongelmia sujuva päivä on juhlaa !

rose65Naisena parasta on olla perheen tukipylväs, suojeleva, rakastava, empaattinen äiti. Tuntuu hyvältä, että aikuiset lapsetkin vielä kysyvät neuvoja.

eijuliNaisena olemien on kaiken kaikkiaan ihanaa:
-voi itkeä kun naurattaa, nauraa kun itkettää
-olla herkkä, olemalla vahva
-lapsien odotusaika, synnyttäminen, se yhteys lapseen jonka tuntee olevan jotakin niin omaa ja kuitenkin niin lainassa...
-kauneus: ruumis on sielun temppeli, miten ihanaa on laittaa itsensä kauniiksi vaikka vain itsensä takia... ja unelmien miehensä, lastensa isän.

Nainen TurustaSattuneesta syystä, tänään: se, ettei ole pakko mennä armeijaan. Ehkä muutenkin se, että tarvittaessa voi olla arka ja pelokas, eikä tarvi esittää suurta ja voimakasta... Jos kerran ei suurelta ja voimakkaalta tunnu!

maijaliisaSaa rakastaa, surra, riemuita vapaasti, näyttää kaikki tunteensa. Läsnäolijat voivat vain todeta:" No, sehän on nainen." Ja ylpeä siitä.

MimmuÄitiys: rankkaa mutta ihanaa ja ehkä joskus alkaa mummous. Oma äitini on rakas ja tärkeä. Kivikkoiset elämän polkumme olemme molemmat tarponeet suurella sisulla suruista ja murheista selviten; naisissa on voimaa!

SiruliSaa olla joskus tietämätön joistakin asioista, jotka eivät tippaakaan kiinnosta, leikkiä vaikka tyhmää blondia, jos se sattuu auttamaan.

Ei oikeasti blondiNaisen vaisto

JohannaParasta, ja ehkä myös usein vaikeinta, naisena olemisessa on se, että molemmat aivopuoliskomme ovat aina mukana kaikessa toiminnassamme ja käyttäytymisessämme.

RitvaRaskausaika ja synnytys, äitiysloma ja vanhempain vapaalla olo. Lupa hösöttää (vaikka välillä vierellä onkin hiukan kutristuvia kulmia) ja äitiys kaiken kaikkiaan.

IrmeliOlla äiti!

MarjaÄitiys

MarjattaNaisena olemisessa parasta on olla NAINEN, ÄITI, VAIMO, RAKASTETTU.

Synnynnäisenä vaaleahiuksisena blondina on parasta ollut myös se, ettei kukaan odota sinulta älykkyyttä tai viisauksia, joten pääset jatkuvasti hämmästyttämään ja yllättämään etenkin vastakkaisen sukupuolen edustajat "fiksuudellasi".

Naiseuttaan voi hyödyntää myös työelämässä etenkin , jos työskenetelee miehisessä ympäristössä - avuttomana saa pyytää apua teknisiin ongelmiin kenenkään hermostumatta, liikeneuvotteluissa (ainakin nuorena ja nättinä) saattoi viehätysvoimallaan saada vähän paremmat ehdot suuria silmiään räpsyttämällä ja hurmaavasti (?) hymyilemällä, muualla kuin Suomessa ovet avataan ja sinulle tarjotaan istumapaikkaa julkisissa välineissä jne.....

Minusta on aina ollut IHANAA olla nainen

OIKEA nainenSe, että saa tuntea suuresti ja muuttaa mieltään ilman järkisyitä. =)

taiteilijasielukohteliaan miehen oven aukaisut ym. huomaavaisuus.

hellu63Minusta parasta on olla nainen. Naisena ollessa saan olla juuri sellainen kuin olen ja mieheni pitää minua viehättävänä, kauniina ja rakastettunaan. On ihanaa olla nainen silloin kun joku arvostaa sinua naisena.

Vaimo 2009Virallinen oikeus unelmoida. Ja halia lapsia ja miehiä. Olla pehmeä, lähestyttävä ja säteillä onnea.

TirlittanÄitiys

GittaKuulla kun tytär 14v sanoo iltarukouksen jälkeen: Rakastan Sinua, olet maailman paras äiti.

tarjaÄITIYS!

tasseNaisena olemisessa on parasta monikin asia, mutta kauan mietittyäni vain yksi johtaa niihin kaikkiin ja se äitiys. Vaikka olisit pitänyt itseäsi kuinka pienenä ja surkeana ihmisenä, äitinä huomaat olevasi superihminen. Venymisen rajaton määrä, ymmärrys ja myötätunto ja se kuinka paljon rakkautta voi ihmiseen mahtua =)

Ei se ruusuilla tanssimista ole mutta on yksi niistä asioista joissa olen aina paras omille lapsilleni. Ei kilpailua vain se että olet itsesi ja vilpitön rakastava vastaanotto. Hyvää naistenpäivää kaikille naisille ;)

LauraSe, että pystyy joustamaan asioissa ja hyväksymään epämiellyttäviäkin asioita, koska niin ovat esiäiditkin tehneet.

Kalilan mummuSe että saa välillä heittäytyä ihan heikoksi ja mitään osaamattomaksi ;-)

pora, saha ja vasara omasta takaaÄitiys.

neljän äitiSaa jakaa sisimpäänsä toisen naisen kanssa ja toinen ymmärtää.

BrittKaikesta kauniista nauttimisen taito, tunnelmointi, unelmointi, onnellisuudesta hykerteleminen. Aamukylvyt, naistenlehtien lukeminen, suklaakonvehtien kutsun kuuleminen. Hellittävänä, hemmoteltavana, hierottavana ja hauskutettavana oleminen.

Adele CMieli saa vaihtua vaikka kymmenen kertaa päivässä... Sehän kuuluu asiaan, koska olen NAINEN :)

Neiti78Kaikki. On ihanaa olla nainen ja olen ylpeä siitä! Olen ollut koko ikäni nainen, joten en tiedä paremmasta.

HandelsonIhan oikeesti vai? Parasta naisena olemisessa on tietysti kaikki se huomio, jonka miehiltä saa osakseen pelkällä kiitoksella. Ja kun heille osoittaa kiitollisuuttaan näistä pienistä huomioista ja huomioi takaisin tuomalla pullaa, niin saamme aikaiseksi ikuisen positiivisuuden luupin jolle ei toivottavasti tule loppua.

Mikään ei kuitenkaan voita sitä, että naisena on lupa halata lapsia, nuoria ja aikuisia, miehiä ja naisia ihan vaan hyvästä tahdosta. Ei tarvitse odottaa kesäistä jalkapallo-ottelua.

KatjaRaskaus, synnytys ja lapset. Saada kokea vauva sisälläsi, synnyttää, imettää! Niitä ei voi miehet kokea. Elämän parhaat ja ikimuistoisimmat hetket! Lisäksi naisille kuuluu naisellinen "hömppä" - ja se on hyväksyttävää :)

ÄiteliiniOn lupa heittäytyä teko-tyhmäksi tarpeen tullen.

KatriEhdottomasti äitiys - mikään ei ole vetänyt vertoja tälle tunteelle ja fyysiselle kokemukselle... Ja mikä parasta, se ei pääty milloinkaan!

Kolmen ihanan muksun äitiÄitiys

mummu 70 vNainen saa olla viiltävän älykäs, mutta samaan aikaan hänelle ovat sallittuja myös tunteet. Tunteiden näyttäminen julkisesti on naisena aivan luonnollista.

SirpaToisten naisten eli 'siskojen' kanssa ajan viettäminen (ystävät, mummot, työkaverit jne.); rupatella naisten juttuja, syödä hyvin, shoppailla, käydä lenkillä, jutella pitkiä puheluja, nauraa, käydä kahvilla, jakaa salaisuuksia, sovittaa vaatteita, meikata yhdessä jne.

Mitä olisi elämä ilman ystäviä?

Höpönassu- ihan vaan naisena oleminen !
- tätä naiseuttaan kun voi niin käyttää hyväkseen... ( tätä todellakin tarkoitan vain ja ainoastaan positiivisessa muodossa !!) Kyllä ryhti korjaantuu, kun mies (miehet) kehaisee "Ai, onnistui tuokin naiselta. Ei ihan heti olisi uskonut".
-Tai vastaavasti menen miehiltä pyytämään jeesiä, kun en "pysty" kun olen nainen. Ihanaa katsoa kun Ritarit auttavat ! ;-)!
Täällä kuljetusalalla miesten keskellä toimii hyvin ja tämä "Ovela" Nainen Hymyilee näille Ritareille ja koko maailmalle !

TiiuSaada olla rakastettava ja rakastettu, niin sinkkunaisena, avio- ja aviopuolisona unohtamatta äitiyttä pyyteettömästi ja tasa-arvoisesti. Siis olla nainen...

-Nainen paikallaan-Luonnollinen kyky todella läheiseen, syvään, aitoon ja avoimeen ystävyyteen naisten kesken. Kipeätkin asiat voidaan jakaa. Tuntuu että miehille sellainen ystävyys ei ole yhtä luonnollista ja helppoa.

Naisissa on yhteyden voimaaSe, että saa haaveilla ja hassutella. Että saa leikkiä lasten kanssa. Saa iloita, innostaa ja hurmata. Saa PMS-oireilla, itkeä ja kiukutella. Saa olla yhtenä hetkenä diiva ja jumalatar, ja toisena aivan tavallinen, siivousrätti kädessä puuhaava perheenäiti tai vaimo. Parasta naisena olemisessa on se, kuinka paljon kaikkea hyvää saa aikaan ympärillään ja kuinka moni tulee onnelliseksi siitä, että hänellä on äiti, vaimo, tyttöystävä tai ystävätär.

Kimppu ruusujaäitiys

mummu 70 vParasta naisena olemisessa on se, kun on rakastava mies ja lapset. Myös se, että saa olla vaimo ja äiti. Ehkä joskus vielä mummo. Se on myös parasta kun on samanhenkisiä naisystäviä. Naisen paras kaveri on toinen nainen.

EijaParasta naisena olemisessa on se, että on lupa elää pienesti. Naisen ei ole pakko luoda uraa, saada suurta palkkaa, kärsiä työuupumuksesta ja jäädä ennenaikaiselle eläkkeelle. Nainen saa tehdä samaa työtä 40 vuotta, kehittyä siinä huippuunsa ja siirtää hiljaisen tietonsa työyhteisön käyttöön. Nainen saa vetäytyä työelämästä syrjään, kun lapset ovat pieniä. Nainen voi tehdä lyhennettyä työpäivää ja saatella ekaluokkalaisensa kouluun. Nainen voi asua koko ikänsä vuokralla, eikä hänen tarvi tuntea siitä häpeää. Naisella on lupa nauttia pienistä asioista, jotka useimmiten ovat aivan ilmaisia! Naisella on lupa rakastaa miestään, lapsiaan, vanhempiaan, sisaruksiaan ja ystäviään. Nainen saa elää vanhaksi ja nähdä sukunsa jatkuvan.

JohannaEhdottomasti ja yksiselitteisesti: MIEHET:)

Eläköön se pieni eroSe kun voi olla oma "heikko" itsensä ja turvautua vahvempaan sukupuoleen.

TipsukkaOn ihanaa olla nainen, voi aina halutessaan muuttaa mielensä!

RiittaEi aina tarvitse olla järkevä, koska se on sallittua naiselle:) Voi hupsutella ja shoppailla, joskus ihan vaan itsensä piristämiseksi sellaistakin, jota ei edes tarvitsisi.

AngelinaParasta naisena olemisessa on olla äiti ja isomummi. Silloin saa ja voi antaa pyyteetöntä rakkautta puhtaimmillaan.

KevätaurinkoHassu kysymys! Nainen on nainen joka solullaan niin ettei ole mitään yksittäistä parasta. En voisi olla muuta kuin nainen, parasta että olen.

PirjoOnnen hetket hormonimyrskyjen suvantopaikoissa tai niiden harjalla!

mimmiIhan koko hoito, naiseus itsessään! Voin olla mahdoton välillä, joskus jopa tarkoituksella, ja kaiken voi kuitata yksinkertaisesti sanoilla "olen nainen"

sanjaÄitiys

Äiti -70Moninaisuus ja mahdollisuus aina uuteen...

moninainenLapset. He ovat elämäni suola ja valo. Heidän vuokseen jaksan huonoinakin päivinä. Saan heiltä energiaa. He uskaltavat kiukutella mutta sanovat myös että olen maailman paras äiti! Lapsilta olen oppinut paljon mm elä hetki ja päivä kerrallaan. Nauti tästä hetkestä.

Äitiys! Että pystyy tuottamaan uutta elämää kehollaan. Tuntea uuden ihmisalun potkut. Ja ruokkia oman kehonsa maidolla pientä olentoa. Kasvattaa ihmistä, jossa on puolet itseään ja puolet rakastamansa miehen perimää. Elämän ihme!

Kerrankin kysymys, johon on helppoa vastataParhaalta tuntuu, kun on löytänyt itsensä, voi kertoa ajatuksensa perusteluineen pelkäämättä. Ennen olen ollut myötäilijä.

Nainen jo 52vMonipuolinen ajattelu ja toteutus

TaRyÄitiys, mummius ja perhe.

MummiEI OLE TOISTA SAMANLAISTA

MARI-38Olla nainen.

Marjuska- Rakastuminen
- Äiteys

mummius odotuksessaParasta on,
että saa itkeä, koska naiset ovat herkkiä
että saa nauraa, koska naiset eivät ole liian tärkeitä
että saa olla huolissaan, koska sellaisiahan äidit ovat
että saa olla nainen naisten keskellä
että saa olla nainen miesten keskellä
että saa olla nainen.

TuiNaisena olemisessa on parasta se, että sitä voi käyttää tekosyynä jos ei halua liata käsiään.

JaJNainen voi pelata jääkiekkoa, jalkapalloa ja muitakin ns. miehisiä lajeja ilman, että hän on jotenkin outo, ja voi olla silti kaunis naisellinen nainen. Olla ihana aikuinen nainen omana itsenään!

Lätkämimmi vm.-65Ainutlaatuinen oikeus odottaa lasta ja synnyttää. Ja saada siitä kiitosta lasten iloisista silmistä.

Onnellinen neljän lapsen äitiTyttäreni Ronja tokaisi 5-vuotiaana näin: "Ihanaa olla nainen niin ei tarvi maksaa veroo!" No, verot on maksettava mutta silti on kiva olla nainen jo siitä syystä, että mies voi välillä hemmotella...

KaisaEttä voi välillä tekeytyä avuttomaksi ja saa apua ilman että leimattaisiin luuseriksi, kuten miesten samassa tilanteessa kävisi.

PiaNaisena - ja vieläpä blondina - voi toisinaan toimia täysin epäjohdonmukaisesti. Ja nauraa miehen kanssa sille jälkeenpäin makeasti.

BlondiSe, että saa olla juuri sellainen kun on ja aina sinusta pidetään.

TelluParasta naisena olemisessa se, että välillä voi esittää naisellisen avutonta ja kutsua miehen hätiin puhdistamaan pesuhuoneen lattiakaivot.

JustiinaNäyttää naiselta. Naisellisuus pitkät hiukset, meikit, hame vetoavat miehiin ja itsekin tuntee olevansa Nainen.

MiraNaisena olemisen parhaita puolia ovat...se, että saa pukeutua naisellisesti, välillä olla myös seksikäs ja viettelevä. Naiset ovat vahvoja ja ajattelee asiat eri tavalla kuin miehet. Miehet järkeilevät liikaa, on ihana tehdä asioita enemmän tunteiden johdattelemana!

Ja jokaisen miehen takana on nainen...vai miten se meni ;)

emiliaSe että saan näyttää tunteet niin ilon kuin surunkin ja pari pientä vuosirengastakin kuuluu naiseuteen. On ihanaa olla pehmeä ja nainen!

Pikku-Iiris-55Korkeat korot ja huulipuna = fiilis! Sekä se, että saa joskus olla vähän "avuton"....

AmaliaUuden elämän kantaminen kohdussaan, synnyttäminen, olla tärkeänä osana lapsen kasvussa kaikkina ikäkausina, siis rakastaminen!

MerikukkaEhdottomasti ihanat ihmissuhteet! Miehiin, lapsiin, toisiin naisiin, kaikkiin! Tunne-elämä rikastuttaa elämää, tunteiden ilmaiseminen, hyvänolon tunnistaminen, vaikeiden asioiden hallinta. Naiset ovat ihania ja viisaita olentoja!

Kokonainen -62Äitiys, lasten varaukseton rakkaus ja huolenpito molemmin puolin.

PirkkoNaisena olemisessa parasta on se ainutlaatuinen prosessi, jona nainen kasvaa kehossaan, mielessään ja ympäröivässä maailmassaan naisesta äidiksi. Ja toki, naisena oleminen on hieno juttu joka päivä, arjen pyörteissä. Sanon itsestäni aina, että olen Nainen, isolla N-kirjaimella - ja se muuten pitää paikkansa.

ÄireeNaisena olemisessa parasta se, ettei ole mies.

haattaNaisellinen herkkyys ja kauneuden vaaliminen, saa hupsutella ja nauttia leivoksesta ja ruususta....

Kirsikka"Että joskus saa on heikkko!

msmedsParasta naisena olemisessa on se, että saa tehdä kaikenalaisia naisellisia asioita ilman, että joku leimaisi homoksi! ;-)

TNSe että voi muuttaa mieltään niin usein kuin haluaa:)

SariSaa olla ÄITI, mikään ei voi olla sen ihanampaa

nooraNaisella on spektri laajempi.

Marja-LeenaSaa mahdollisuuden kantaa lasta sisällään ja tuntea sen syntymän jälkeisen imettämisen nautinnon.

Tattis65Ei tarvinnut mennä armeijaan. Osasi nauttia lapsistaan. Iloitsee kaikenlaisesta näkemästään, väreistä, äänistä, muodoista. Luulee osaavansa sopeutua ja olla joustorustona ihmissuhteissa. Kolme viimeistä ovat ehkä sittenkin luonne-eroja, ei nais/mies.

RaitaSe että olen synnyttänyt kolme ihanaa lasta ja olen äiti.

JoannaNaisena saan olla juuri niin heikko ja autettava kuin miksi itseni kulloinkin ihan oikeasti tunnen. Naisen pukeutumisessa on myös paljon enemmän valinnan varaa kuin miehillä. Naisena voin myös olla välillä ihan höpsö, sekin sallitaan! Lallallallallaa! Ja vaikka tanssia ympäri keittiötä.

Mökin muoriSe että saa tykätä kaikesta ihanasta: jotain kimaltavaa, pehmoista, hempeää.. saa olla nainen kaikessa mitoissaan ja malleissaan, laukut, korut, kengät, vaatteet, tuoksut.. meikit, ah. ne kaikki.

Suomalaiset naiset ovat turhan arkoja laittamaan itseään, nyt vain rohkeasti laittamaan meikkiä peliin! pukeutua ja laittautua: katsoa peiliin ja huokaista. Upea minä. Olla nainen ja sinut sen ja itsensä kanssa, kaikkine ihanuuksineen!

nainen huomataan :)

Onnellista naistenpäivää, sillä se voi olla joka päivä!

saiskuNaiselle on sallittua sekä naisen että miehen roolit, voin huoltaa autoa, rakentaa talon, kulkea farkuissa ja ruutupaidassa, ja sit mummoilla, kutoa, leipoa, leikkiä lasten kanssa lattialla, tai pukeutua prinsessaksi ja lähteä pienen tytön kanssa balettiin, illan saapuessa saan pukea saumasukat ja korkkarit lyhyen mekon kanssa ja ilahduttaa siten rakasta prinssiäni. On ihanaa olla yhtaikaa tytär, äiti, mummu, ja tyttöystävä.
Koska mieheltä rajataan pois useita rooleja, on ihanaa olla nainen :)

PoikatyttöÄitiys!

Äiti vm.07Saa meikata

Aaksu ankan poikanenNaisena oleminen merkitsee minulle äitiyttä, puolisona olemista, rakastetuksi tulemista, arvostettuna olemista ja omien positiivisten tunteideni kohdistamista minulle tärkeisiin ihmisiin. Naisena oleminen on hoivaamista, hellimistä ja huolehtimista, mutta samalla se on paljon haltijaksi asettumista, rakkautta ja onnea. On onnellista olla nainen Suomessa. Kunpa siten olisi kaikkialla maailmassa

MarjattaNiin monta asiaa: pukeutua ihanan naisellisesti, kulkea huulet punassa korkokengin, töpeksiä autonhuoltoasioissa, rakastaa miestään, tehdä kymmentä eri puuhaa yhtaikaa ja nauttia siitä, huokailla ääneen toiveesta saada ruusuja naistenpäivänä. Olla nainen, WAU!

MurmeliRakastaa ikiomaa aviopuolisoa-ikiomaa miestäni..UKKIA!

mummoSe, että on vierellä suomalainen MIES, joka rakastaa, arvostaa ja huomioi mikä erilaisemmilla asioilla!

KirsukkaSaada kuulla lapsen suusta sanat äiti!

K.KMinulle se on mm. äiteys, ja se kun saa pukeutua hienosti, meikata ja olla nättinä ja tykättynä.

aprisEhdottomasti Äitinä oleminen. Mikään ei lämmitä sydäntä niin paljon kun 2v soittaa ja sanoo: mu raka äiti :)

äiti 3xNo parasta on miesten flirtti, huomion saaminen sekä aika usein myös tahtonsa läpi saaminen.

Hessutyttö1) Multitasking!
2) Että vartalon verhoaminen mahdollisuuksineen on moninkertainen miehiin verrattuna! Esim. kesäkuumalla juhliin voi laittautua pitkään tai lyhyeen hameeseen tai mekkoon, pikku toppiin jne. kuuman miesten puvun sijaan.
3) Tunneskaalan leveys ja vaihteluväli yleisesti tiedossa; vetistely ja hempeily ok päättäväisyyden ja jämptiyden rinnalla.

NinnuKorkokengät!

PullahiiriNAINEN OSAA AJATELLA MONTA ASIAA YHT AIKAA JA TOIMIA KANS. OLEMME ÄITEJÄ. OLEMME KAUNIITA JA MIESTEN SILMIEN ILO.

JOSEFIINIVain naisena voin pitää miehestä kuin vain nainen voi. Paras ystäväni tulee aina olemaan mies, vaikkei ystävyyteen sisältyisi mitään seksuaalista.

SirkkaNaisena on ihana, kiistämätön oikeus jakaa, puida, pohtia, kerrata, toistaa, vertailla ja jopa juoruta hyvien ystävien kanssa kaikista mahdollisista mieltä askarruttavista, kaivertavista, painavista, huvittavista, piristävistä kokemuksista, tunteista, tapahtumista, mielipiteistä, vain ja ainoastaan mielikuvituksen asettamissa rajoissa.

Mette.Voi käpertyä toisen kainaloon, kun itseäni pelottaa.

MiimuYksinkertaisesti vain olla nainen ihan oma itsensä

leleSaa luvan muuttaa mieltään!

TuijaÄITIYS! Ja se, että voi olla äänialaltaan sopraano... ei tartte bassoilla.

EEEÄitiys. Vaimous

Omppu-PomppuNaisena olemisessa on parasta se, että kun menet vaatekauppaan ostamaan valkoista puseroa ja kassalla huomaat, että vieressä onkin ihana punainen pusero, menet sovittamaan sitä, mutta lopulta kassalle mennessäsi sinulla onkin ruskea pusero!

PipsaVaikea kysymys. Kun pitäisi vastata, ei oikein osaakaan... Kuitenkin tärkein asia, että voi olla tässä elämän kiertokulussa luomassa uutta, eli SYNNYTTÄÄ LAPSIA. Se on upea hetki kun on saanut punnerrettua pienen ihmeen maailmaan, siinä se naiseus on täydellisimmillään kun laskee varpaita ja sormia ja niitä on tarpeellinen määrä, eikä mitään liikaa.

-Kaarina-Äitiys, naiseus ja naisen 6 aistia.
Kyky sulkea korvat, kun ei halua kuulla. Kyky kuulla ja ymmärtää sydämellään. Kyky antaa anteeksi.
Kyky porautua toisen aivoituksiin.
Siis hienoa, kun olen syntynyt naiseksi. Miehenä ikävystyisin joka päivä!

E.R.Naisena olemisessa on parasta itsensä hoitaminen ja laittaminen aina aika ajoin. On ihanaa päästä kosmetologille, kampaajalle, manikyyriin, hierontoihin ja hoitoihin. Jäljelle jää hyvä, rento ja kaunis olo, mikä säteilee ympärilleen.

RouvaNo kun saa olla ÄITI, ISOÄITI JA MAMMA.
Rakastan kaikkia lapsia.

Mamma Porin SampolastaVoi pukeutua hameeseen tai housuihin.

leenaOmat lapset, kaikki neljä <3

MaaretKorkokengät, huulipuna, tyttökaverien kanssa käydyt maailmanparannuskeskustelut, kampaajalla käynti, se että saa pyytää miestä avaamaan tukkeutuneen viemärin ja auttamaan painavien tavaroiden kanssa, käsilaukkukokoelman kasvattaminen, miesten naurattaminen, tarvittaessa yltiöpäinen äijäily, kikattaminen...

Miehenä on varmasti aivan mahtavaa, mutta kyllä naisena oleminen on vielä paljon hauskempaa ;-)

AnnaSe että ei ole mies ;D

tyttöVaikuttaa varmasti kliseeltä, mutta parasta naisena olemisessa on ollut lasten syntymä. Neljä olen niitä kokenut ja jokainen lapsi on ollut ainutlaatuinen ja tervetullut. Sitä tunnetta ei voi sanoin kuvata, kun katsoo vastasyntyneen lapsensa ihmetteleviin silmiin ja ajattelee: "Hän on kokonaan minun vastuullani, riippuvainen hoivastani ja rakkaudestani täällä maailmassa - hän on ihme."

Äiti mallia -47On ihanaa, kun saa 'laillisesti' olla tunteikas; meillä naisillahan on onneksi lupa jopa itkeä! Vielä ihanampaa on, ettei omassa päässä ole putkiaivostoa, vaan tippaleivästö, jossa voi kaikenkarvaisia aatoksiansa pyöritellä ja kieputella mielin määrin ja ylenpalttisesti. Mutta kaikkein ihanintahan tässä naiseudessa taitaa kyllä olla toisten samanmoisten, lajitoveriensa, sielunsiskojensa, kanssa yhteen kasautuminen viinilasillisen ääreen ja maailmaa parantamaan! :D

TippaleivästöSaan helposti apua kun olen pienikokoinen. Saan myös hemmottelua osakseni

PIIPEÄitiys on parasta. Ilman lapsia en olisi se ihminen, joka nyt olen. Lapset ovat opettaneet paljon. Olen lapsistani kiitollinen, vaikka välillä on ollut todella vaikeaa. Onneksi olen lyhytmuistinen - unohdan huonot asiat tosi nopeasti.

kanaemoVaikken olekaan tyyliltäni mikään yltiönaisellinen, syitä iloon on monia. Tässä kolme parasta: 1. Saa hassutella ja kikattaa, jos siltä tuntuu. Piristää kummasti tylsää työpäivää. Joko hihitetään tyttöjen kesken tai saadaan pojatkin mukaan absurdiin huumoriin. 2. Saan yhdistellä vaatteissa kaikkia lempivärejäni, turkoosia, vihreää, pinkkiä, violettia - mieheltä odotetaan yleensä hillitympää linjaa. 3. Saan olla omalle kullalleni Mysteerinen Nainen, jota hän ihailee.

LiisukkaTulla isoäidiksi

LailaNainen osaa itkeä, nauraa, synnyttää, halia, tehdä pojasta miehen, tytöstä naisen, elämä kulkee ja nainen sen mukana. Kaiken takana on Nainen

sirriTähän mennessä ikimuistoisimpana olen kokenut vauvan imettämisen. Vauva napitti katsoa totisena äitiään silmiin, isompana vähän tarkkaillenkin. Tunsin syvää kiitollisuutta ja rakkautta, toivottavasti vauvakin tunsi sen sylissäni. Kahta lasta sain imettää, nyt olen jo 56 vee.

AiruskaOlennainen! (ja yhteenkirjoitettuna)

tintti- saa vapaasti tunteilla
- saa pukeutua tyttömäisesti, tätimäisesti, nuorekkaasti, seksikkäästi...ihan miten haluaa
- saa itkeä, nauraa, kiukutella, halailla
- saa aamulla kaunistautua meikeillä, kampauksella
- kaiken tämän lisäksi saa olla miehen kanssa..

TiinaÄitinä olo.

Tuula LSaa olla tytär, äiti ja mummi kaikki samassa kehossa eli ruumiissa välillä nuori sitten taas aikuinen ja vanhentua niin kuin itsestä tuntuu muut ei sitä sanele.

mummiKaikki... Ainutlaatuisuus ainakin

Nainen 40vEhdottomasti parasta on, kun saa olla tarttumatta vasaraan ja nauloihin tai muihin vempaimiin. Mies tekee semmoiset iloisesti ja taitavasti :o) Äitinä oleminen on ehkä vieläkin parempaa. Ai niin mummius, oliskos sen parempaa. Mutta kyllä oman ukkelin kainaloon käpertyminen viluisena ja väsyneenä on parasta.

IrmaMieheni... tyytyväisyys ja onnellisuus!

Annukka57Ettei ole mies!

LeenaParasta naisena olemisessa on se, että voi odottaa ja synnyttää lapsia. Se tunne, kun lapsi on sisällä ja liikkuu. Sen voi tietää vain toinen saman kokenut nainen. Minä sain kokea sen neljä kertaa ja vieläkin tunnen hyvää oloa, kun ajattelen sitä.

Neljän arvokkaan kokemuksen äitiLapset :)
ja miehet :)
ja tunteet :)
ja tempperamentti :) ja etenkin se, että on syntynyt suomalaiseksi tasa-arvoa arvostavaksi naiseks i- arvostakaamme sitä... opettakaamme se myös lapsillemme:)

aijukka1958Osaan tehdä käsitöitä, lukea, katsella telkkariohjelmaa ja keskustella samaan aikaan. En tosin jatkuvasti sitä tee, mutta tämä oli huonetovereideni huomio kuntokurssilla. Ajattelin vain, miten mies kaikesta selviäisi. Muuten on parasta olla vain nainen. Minun ikäluokkani ei ole tarvinnut kilpailla kaikessa miesten kanssa, mutta ihmeesti olen osannut pienet korjaukset yms. tehdä ja aivan kunnolla nekin. Jokaista taulukoukkua varten ei tarvita miehen kättä.

NirunaruNaisesta voi tulla mummi, joka saa ihania lastenlapsia. Mikä voikaan olla parempaa kuin saada viettää aikaa heidän kanssaan.

MummiSe, että olen nainen!:) Nainen on aina nainen. Saa käyttää hamettakin, jos haluaa!:) Minusta on ihanaa "pitää huolta itsestäni" esim. meikkaamalla ja viettää aikaa vaatekaupoissa. Korujakin suunnitellaan naisille enemmän kuin miehille (MIKÄ ONNI!:) ).

Naiseus on iloni:)Äitiys

PäiviOlla ihanan tyttären äiti ja hänen ihanan isänsä vaimo.

Anu0LLA NAINEN JA RAKASTETTU

Nainen 63Saada rakastaa ihania suomalaisia miehiä!

MiukuOlla nainen ja rakastella oman aviomiehensä kanssa perjantai-iltana työpäivän jälkeen tai lauantai aamuna hyvin nukutun yön jälkeen .Suosittelen todella.. Olla äiti

nainen56Kun ikääntyy naisena, kaikki toisarvoinen jää. Naisten keskinäinen auttaminen ja esim. harrastusten jakaminen.

SininenNo tietysti se että saa kokea sen mahtavan tapahtuman joka on synnytys, pitää sitä pientä kääröä sylissä joka muutama minuutti sitten oli vielä tuntematon ja sisälläsi. Ihanaa!

Kolmen lapsen äitiEttä saa olla Nainen! kokonaisvaltaisempi jotenkin kuin miehenä olo... hups! Erilailla maailmaa kokeva, ympäristöään tarkkaileva, ja myös elävä. Eläköön se kaunis ero joka mahdollistaa sen häkellyttävän kokemuksen miehen maailmaan törmätessään. Siinä pähkinää purtavaksi sitten loppuelämäksi ..

Minä, keski-ikäinen NainenÄitiys, ehdottomasti. Tai sitten se, että pystyy tekemään useampaa kuin yhtä asiaa samaan aikaan ajatuksen katkeamatta.

tanjaTiedostuminen, miten erilaisuus on upeaa ja hauskaa mm. parisuhteessa!

angelaksi sanottuRakastaa, hoivata, lohduttaa. Kuunnella, olla lähellä. Odottaa rauhallisesti, hätäilemättä. Martti Linqvist sanoi: "Et voi mennä ystäväsi surun sisälle, sinne hänen on käytävä yksin. Voit vain sanoa, että kun tulet sieltä, minä olen täällä odottamassa sinua." Näin olen opetellut tekemään. Yhdessä olemme vahvempia.

LiisukkaSalaperäisyys

timanttiÄitiys

PipeSaa olla vapaammin pehmeä, äidillinen kuin mies.

millaNainen, jatkaa sukua. Uusi elämä lapsi, jonka synnyttää.

l.e.a.Se kun huomaa että 63-vuotiaana pystyy rakastumaan uudelleen nuoruuden ystäväänsä.

LisbetOn ihanaa olla vaimo, äiti ja rakastajatar. Sitä mies ei voi olla. Voi valita. En ole vaimo, äiti tai rakastajatar. Voi naiseutta! Valinnanvapautta! Ihanaa!

HanneleTietenkin äitiys, ja että on mahdollisuus olla tulla äidiksi. Sellainen rikkaus mitä ei saa ostettua millään maailman rahoilla.  Ja se, että on maailman suloisimman ja ihanimman, juuri täysi-ikäiseksi tulleen äiti!

TindeSaa käyttää tätä ihanaa naisen logiikkaa=)

päivittäinÄitiys! Ilman kahta lastani en olisi se nainen mikä nyt olen. Lapseni ovat kasvattaneet minua positiivisemmaksi ihmiseksi.

Äiti -66Olla teeskentelemätön oma itsensä

PaulaKauneus, sirous, korkokengät, voiman ja heikkouden tasapaino, vallan ja myötäilyn tasapaino, kyky tehdä useaa asiaa samanaikaisesti ja monipuolinen luovuus ja selviytymiskyky myös vanhuudessa.

NainenKts. Tompan kirjoitus 6.3. Hän on sen hienosti sanoiksi pukenut. Siis naisena oleminen on i ha naa ;)

Niin - ja paranee vanhetessaan - siis nainen.

MormorÄitiys ja mummous

äiti ja mummiNaisen on lupa olla heikko, vaikka pohjimmiltaan varmasti jokainen nainen on vahva jos vain tahtoa ja rohkeutta piisaa.Naisena olemisessa on parasta, kun löytää oman itsensä. Löysin Hänet = itseni leskeydyttyäni... Kadotin Hänet.... Löytäessäni uuden rakkauden.

RitvaÄidiksi tuleminen ja äitinä oleminen. Se on ehdottomasti parasta naisena olemisessa, mutta myös vaikeinta, vaativinta ja haastavinta.

LeenaTänä päivänä, kun naiset käyvät töissä ja miehet ovat työttömiä (useasti), on nautinto tulla töistä kotiin, jossa ruoka on valmista ja mies hellällä halauksella ja suukolla ottaa vaimonsa vastaan. Asioissa ollaan tasavertaisia, ei ole sinun tai minun töitäni, vaan meidän työt, jotka se osapuoli tekee joka ne parhaiten ehtii, osaa ja jaksaa. Eli olla miehelleen rakastava ja rakastettu kumppani.

MaritaSaa omalta ihanalta aviopuolisolta mukavia kannustuksia elämän eri tilanteissa ja lohdutusta, kun on mokannut. Nainen saa olla oma itsensä ja voi olla heikko. Toisaalta äitinä ja rakkaan tukijana saa olla vahva ja tuntea olevansa tärkeä ihminen.

Eija
 


Naisilla on oikeus muuttaa mieltään sen kummemmin selittämättä=)

Sari
 


Naisena olemisessa on parasta se, että voi aina näyttää tunteensa suoraan eikä kukaan katso kieroon - sillä naisillahan tunnetusti tunteet vaihtelee ja hormoonit hyrrää.  Naisena olemisessa on parasta se, että voi synnyttää lapsen ja hoivata sitä.  Naisena olemisessa on parasta se, että voi olla miehen rinnalla se heikompi lenkki, eikä kuitenkaan joudu pois pelistä.

LeenaMiesten ihailevat katseet...

KaisaNo jos ei kauneus riitä - on vielä varalla polla eli järki. Intuitiivisuus - on naisen forte. Voi mennä pieleen, mutta hän toimii eikä mieti ja jää jämsän äijäksi..  Tulevan polven keinoemo - eli on toisen sukupuolen kadehtima äiti. Kyky yltää samaan työpanokseen kuin mies 'and then some ' - koska äitirooli roikkuu hameen helmassa monilla pitäis kai lopettaa kehuskelu ettei pudota syvään suohon.

LilaVoi synnyttää lapsia. Pukeutua seksikkäästi, meikata ja ihanaa kun miehet juoksee perässä. Käyttää naisellista viehätysvoimaa ja kietoa miehet pikkusormensa ympärille. Äidinrakkaus lapsiin.

TuulikkiNaisena olemisessa on parasta se, että on nainen!

LeilaPikkusormen voima...

MinnaNaiset saa tehdä virheitä ilman, että menettää kasvonsa. Nainen saa osoittaa tunteensa ilman, että kukaan pitää kummallisena. Nainen voi parantaa ulkonäköään meikillä ilman, että kukaan epäilee hänen seksuaalista suuntautumistaan. Nainen saa paljon anteeksi olemalla...nainen!

Katja"Mies on perheen pää, jota nainen kääntelee." Tietysti se takapiruna oleminen, sillä menestyvän miehen takana on aina nainen.

SirpaHerkkyys kuulla ja nähdä enemmän, kuin fyysisten aistien avulla on mahdollista - toki se taito voi olla miehilläkin. kyky käyttää hyväksi järkeä, tunnetta ja fyysisyyttä toista ihmistä lähestyttäessä ja luottamusta rakennettaessa. Mahdollisuus tuoda iloa ja lämpöä ja rakkautta erityisesti miesten ja lasten maailmaan.

PirjoOmalla kohdallani olla ÄITI ja MUMMU

Anna-LiisaÄitinä ja rakastettuna oleminen. Saada naisena ja äitinä rakkautta, kunnioitusta sekä huolenpitoa. Ilo huolehtia, rakastaa ja kunnioittaa lähimmäisiään.

PirkkoNaisena olemisessa on hyvää se, että välillä (halutessaan :)) voi olla heikko olematta sitä todellisuudessa ja antaa miehelleen se miehen osa. Naisena on mukava saada kehuja naisellisuudestaan. Mutta kaikkein parasta kuitenkin se hetki kun on kuullut lapsensa ensi itkun.

MaritaJoskus suklaa todellakin ratkaisee kaikki ongelmat.

ArjaTavattoman suuri muuntautumiskyky: noidasta pyhimykseen. Kuka mitenkín haluaa...

IrmaSe, että nainen on nainen koko elämänsä, mutta mies on mies vain niin kauan kuin jaksaa. En haluaisi olla mies mistään hinnasta:-) .. ja naisilla on naistenpäivä!

MariaVoi huoletta heittäytyä avuttomaksi ja apua tulee!

ElviNaisena olemisena parhainta on se, että on erilainen kuin mies.

PaulaYleisesti tiedetty "tosiasia" on, että mies on "putkiaivo". Mielekkäämpää ja haasteellisempaa on omistaa naisen "kukkakaaliaivot"

AnnikkiKun on syntynyt tytöksi ja kehittynyt naiseksi ei muusta tiedäkään!! Naisena olemisessa on parasta kun tietää että omistaa aivot jotka toimivat niin että voi tehdä monta asiaa yhtäaikaa. Siksihän sitä voi suunnitella ja tehdä erilaisia ratkaisuja päivän aikana. (varmaan mieskin voi) Parasta on myös se että voi olla omalle miehelleen vaimo, lapsilleen äiti, lastenlapsille mummo ja kellahtaa joka ilta ukin viereen nukkumaan.

RaakelUpea mahdollisuus monipuoliseen ja täyteen elämään - uuden elämän synnyttäminen ja kuitenkin kaikki avoinna myös työelämässä. Myös ihana mahdollisuus olla "hömppä", jos joskus siltä tuntuu - se menee vain piikkiin "naiset"! Olen erityisen ylpeä siitä, että olen nimenomaan suomalainen nainen, me tunnumme olevan kansainvälisessä vertailussa erittäin reippaita, energisiä ja itsenäisiä!

SonjaÄitiys on ollut minun elämässäni parasta, ja on edelleenkin, lapset ovat jo 19 v. ja 17 v. Välimme ovat lämpimät. Äitiyden myötä myös suhde omaan äitiin sai uusia hienoja vivahteita.

ÄippäUskoisin että parasta on, kun saa kokea äitiyden

PäiviVaikuttavin asia elämässäni on ollut synnyttäminen. Suuren tuskan keskeltä syntyy uusi kauan ja jo kärsimättömästikin odotettu elämä - pieni, mutta niin ihmeellinen ihminen, jossa ovat kaikki pikkuriikkisetkin osaset valmiina toimintaan. Lapsen syntymisen hetkellä unohtuu kaikki vähän aikaa aikaisemmin koettu kipu ja tuska, minun silmäni täyttyivät onnen kyyneleistä molemmilla kerroilla. Ikävää, että miehillä ei ole mahdollisuutta samaan kokemukseen, eikä kyllä valitettavasti kaikilla naisillakaan.

TerhiKyky tuottaa maailmaan uusia ihmisiä. Myötäsyntyinen empaattisuus ja kyky katsoa asioita toisen ihmisen näkökulmasta. Se, että virheen tai mokan tehtyään voi aina vedota siihen seikkaan, että: "Minähän olen vain nainen enkä voi näitä asioita ymmärtää"....

HanneleNaisena saan meikata ikääntymisen, huolten ja väsymyksen merkit piiloon, leikkauttaa hiukseni uuteen uskoon, jumpata energiaa ruumiiseeni ja säteillä ajatonta iloa ympäristööni. Kun katson peiliin on pakko uskoa se, mitä näen; tuo nainen voi hyvin.

JaanaHyviä puolia on paljon! Äitiys on huippu, vaikka uskon, että lapsetonkin voi elää tyytyväisenä, jos se on oma valinta. Naisen logiikka on hykerryttävä juttu, sitä ei miehet ymmärrä. Naisenergia ja tyttöjen välinen ystävyys - nehän on elämän suola ja sokeri! Joskus ajattelee, että miehenä ois helpompaa, mutta enpä vaihtais sittenkään! Me naisethan elämmekin kauemmin, ainakin keskimäärin ja tilastollisesti. Mukavahan se mieskin on olla olemassa - näin naisen näkövinkkelistä katsellen....;) saa vähän flirttailla ja tälläytyä sen tähden. Sille saa nalkuttaa ja mököttää, sitä voi naisena silittää ja passata. Olla sille ystävä, muusa, rakastaja, äidin korvike tai mitä se nyt milloinkin kaipaa!

Eeva-LiisaSaa olla erilainen miesten maailmassa.

MarjutJärki ja tunteet.

AsuSaa olla naisellinen nainen - sen rakkaan miehen vastapari!

JohannaMinulle parasta naiseudessa on elämän kauneuden ja herkkyyden ja haavoittuvuuden ymmärtäminen, ne antavat kyvyn rakastaa ja hoitaa itseä ja muita ja siten edistää elämää.

AnnaKun tuntee uuden elämän ensimmäiset hennot potkut jossakin navan tuntumassa.

VirpiNaisena olemisen sietämätön "keveys".

LeenaMiehenä ja naisena olemisen ero ja se ero eläköön!! Erilaisuus tekee naisesta naisen.

RiittaNainen on paljon sosiaalisempi ja tunteikkaampi, välillä itketään ja välillä nauretaan. Ystävät ovat naiselle kaikki kaikessa. Naisena saan nauttia silloin tällöin miehisestä huomiosta joka piristää päivää ja nostaa itsetuntoa.

LTSe, kun saa aamulla herätä miehen vieressä.

SirpaParasta on se, että naisena oleminen tuntuu aina vain paremmalta, vuosi vuodelta. Ryppyjä tulee ja hiukset harmaantuu, vaan elämä maistuu paremmalta ja seksikkyyskin lisääntyy, ainakin vielä. Ne rypyt on naurunryppyjä ja harmaat voi värjäämällä peittää. Kyyneleitäkin vuodatan rakkaitteni tähden ja huolehtiminen on osa persoonaani. Äitiys antaa eniten ja vaimona olo ei jää huonoksi kakkoseksi. Olen perheeni rakkauden lähde, mieheni työnohjaaja, stressiterapeutti ja ystävieni ainainen tuki ja auttaja, annan ja saan.

Anne-MariaNaisena olemisen paras puoli on se, että voi huoletta hemmotella itseään täydellisellä puhdistus-operaatiolla, johon kuuluu kasvonaamiot, kunnon kylpy/peseytyminen jne. Ja se saa viedä aikaa. Palkintona on täydellisen puhdas ja rentoutunut olo. Sitten voi joko pukeutua kevyesti ja viettää itsensä hemmotteluillan pesunraikkaana tai sitten voi laittaa hiuksensa kauniisti, meikata ja pukeutua niin, että tuntee itsensä naiselliseksi. Kun itse nauttii, toisetkin nauttivat seurasta. Tämä on naisena olemisessa parasta, sillä jos mies tekisi näin ja hänet yllätettäisiin, häntä luultaisiin todennäköisesti jotenkin vinksahtaneeksi!

SannaNaisena olemisessa on parasta naisena olemisen luova voima; Mahdollisuus luoda uutta elämää, kantaa sitä sisällään, synnyttää se, ruokkia sitä rinnoillaan, tuudittaa sylissään, hyväillä sitä uuteen aamuun, nauraa yhdessä sen kanssa, itkeä kun siihen sattuu, olla onnellinen sen onnesta. Mahdollisuus kylvää onnistumisen siemeniä ympärilleen ja lasten ympärille. Tieto, että minäkin saan olla heikko ja turvautua vahvaan olkapäähän. Tunteet , jotka tekevät elämisestä aistittavampaa. Hormonit, mitkä takaavat elämän jatkumisen ja luomistyön etenemisen uusissa sukupolvissa. Mahdollisuus luoda ympärille rauhaa sodan sijasta. Mahdollisuus hoivata ja rakentaa, tuhoamisen ja satuttamisen sijasta.

Minna-MaijaNaisena olemisessa on parasta kokonaisvaltainen ajattelutapa ja - suhtautuminen elämään.
HanneleEhdottomasti se, kun saa sonnustautua korkokenkiin ja minihameeseen ja meikata. Säälittää miesraukat, kun eivät voi edes ripsiväriä laittaa - niin ja hajuvesi.....

PaulaNainen osaa hyödyntää sekä järkeä, että tunnetta joko yhdessä tai erikseen aina tilanteen mukaan.

LeilaEnsimmäiseksi mieleeni tulee, että nainen voi olla äiti, ja äitinä oleminen on kokemukseni mukaan pohjimmaltaan ihanaa. Kun mietin kysymystä hiukan laajemmin, mieleen tuli, että ainakin suomalainen nainen voi miestä helpommin tehdä valintoja. Nainen voi yhtä hyvin harrastaa balettia, autourheilua, rivitanssia, tilkkutöitä tai jääkiekkoa ilman, että joutuu heti ikävästi leimatuksi tai että joutuisi jotenkin todistelemaan valintojaan. Toki mieskin voi harrastaa vaikka kaikkia mainitsemiani, mutta ei joutumatta puolustelemaan ainakin joillekin. Nainen saa mielestäni helpommin myös valita (jos muuten vain voi), tekeekö uraa, omistautuuko kotiympyröille vai yhdistää molemmat. Nainen saa olla pehmo tai hillitty, saa pelätä hiiriä ja ötököitä tai pitää niitä lemmikkeinä. Ah, tämä ihana vapaus!

TiinaÄitinä oleminen. Raskauden kokeminen. Äidilliset tunteet. Lupa olla hölmömpi kuin mitä onkaan ja osata käyttää tätä sopivassa kohtaa hyväksi - tietenkin toista loukkaamatta tai vahingoittamatta. Saada rakastaa aviomiestään. Seksuaalisuus.

KatiSaa olla oma itsensä, ei tarvitse näytellä muille kovaa kaikesta tietävää ihme oliota. Voi näyttää tunteensa avoimesti, eikä kukaan ihmettele. Kaikkein paras asia on tietysti äiteys, kenelle se on onni on suotu!

PäiviNaisena olemissa on parasta se, että voi olla samalla vahva ja heikko. Voi toimia kuin mies, ajatella kuin nainen ja aina saa hyviä neuvoja.

PirkkoÄitiys, lapset, korkokengät, naiselliset muodot. Shoppailu, kiharat, hajuvesi, koko paukkaus, nainen kauneimmillaan saunan jälkeen.

MarjaOikeus muuttaa mielipidettä ja väriä voi käyttää hyväkseen eli blondina voi aina selitellä.
EijaNaisen vaisto, johon oppii luottamaan paremmin keski-iässä.

MerjaMiesten maailmassa on paljon helpompi olla naisena, siis työpaikalla, miesvaltaisella alalla. Miehet ovat työpaikassa reiluja ja rentoja, naiset taas kateellisia toisilleen.

JohannaNaisena olemisen syvintä olemusta on vaikea määritellä. Naisena oleminen on itsensä hahmottamista naisena, kehonsa tuntemista, sen hyväksymistä ja siitä nauttimista. Yhteiskunnallisesti naisena on juuri tänään parempi olla kuin koskaan aikaisemmin, vaikka ei täydellinen tasa-arvo sukupuolten välillä koskaan ehkä toteudukaan. Naisena olemisessa hienoa on kyky ymmärtää asioita laajasti, mutta silti koskaan kadottamatta kykyä ymmärtää myös ihmistä ja ihmisyyteen liittyviä tunteita. Olen iloinen että olen nainen, koska näin saan ymmärtää tästä maailmasta sellaisia asioita, jotka miehiltä jäävät käsittämättä. Lisäksi naisena olemisessa on hienoa naiseutensa jakaminen miehen kanssa. Eikä sovi unohtaa että ellei olisi miehiä, ei olisi naisiakaan!

LauraNaisena olemisessa on parasta se, että saa avoimesti näyttää tunteensa, tunnelmansa ja toteuttaa päähänpistonsa - tulematta heti leimatuksi täysin kaheliksi.

EllenParasta on olla Nainen, monenlainen. Sievistelevä mutta tarpeen vaatiessa reipasotteinen "hyvä jätkä". Naisena on myös "lupa" näyttää tunteensa spontaanimmin. Myös äitiyden mukanaan tuoma naiseus korostaa naisena olemista. Olen sitä mieltä, että naisen kokonaispehmeys (myös tunnepuolella havaittu empaattisuus) tekee sen, että naiset ovat välttämätön luonnonvara eivätkä omassa topakkuudessaan lainkaan katoava sellainen. On ihanaa olla Nainen!

Monessa mukana, 45 vSaan olla hellä ja empaattinen ja kova tarpeen vaatiessa, jopa julkisestikin. Voin kulkea haalareissa tai mekossa, miltä tuntuu, tarpeen vaatiessa. Eikä haittaa vaikken heti osukaan parkkiruutuun, ratissahan on nainen. Naisena oleminen on pelkkää plussaa - paitsi ne päivät kuukaudessa... mutta se on muusta pieni hinta.

oppia ikä kaikkiNaisena olemisessa parasta on se, ettei tarvitse olla mies -:). Vaikka aina rutisen ja valitan naisena olemisesta ja esim. "perinteisten naisten töiden" kaatumisesta omaan niskaan vielä työn ja opiskelun lisäksi, en kuitenkaan mistään hinnasta haluaisi olla mies! Valitettavasti miehen putkiaivoista kun puuttuu kokonaan lokero toisten ihmisten huomioon ottamiselle ja empatialle. Tai kyky muuten vain syvällisempään pohdintaan vaatii ainakin reilun, perisuomalaisen, humalatilan ja siihen sopivaa seuraa.. Toista se on meillä naisilla, jotka voimme parantaa maailmaa ihan näin selvinkin päin..  Oikeasti, totta puhuen naisena olossa parasta on sittenkin varmaan äitiys. Se, että voi omissa lapsissaan nähdä oman onnistumisensa kasvattajana, mutta toisaalta myös kolikon toisen puolen, josta yhtä selvästi huomaa tekemänsä virheet. Eli äitiys on ehkä parasta, mutta myös pahinta. Tiedä sitten sen enempää..

pindeSaa muuttaa mieltään usein, kuten naisille lupa kuuluu.

RiittaSaa lukea hömppää selittelemättä sitä, saa halata ketä vaan, ilman että luullaan että on taka-ajatuksia. Ei tarvitse! itse vaihtaa rengasta tien päällä. Saa käyttää korkokenkiä! Saa käyttää push up -rintaliivejä! Saa olla pitkätukkainen ilman muiden kuvitelmia sinusta. Saa kerätä työpöydälleen kauniita esineitä.

ElisaNaisilla on suurempi aivokurkiainen kuin miehellä.

AilaNaisena olemisena on parasta se, että voi tuntikausia parantaa maailmaa naisystävänsä kanssa tekemättä silti mitään (miehet puolestaan tarvitsevat lähes aina jotain tekemistä keskenään). Kerran kuussa voi vedota huonon tuulen johtuvan kuukauden ajankohdasta, mihin miehet eivät voi vedota. Ja tietysti naisena olemisessa on mukavaa se, että saa välillä (ainakin toivottavasti) mieheltä kukkia.

OiliSaada olla rakastettu ja saada ihailevia katseita. Saada olla raskaana ja saada olla äiti. Saada elää itsensä näköistä elämää, toteuttaa omia toiveita, tulla kuulluksi, tulla ymmärretyksi. Omistaa lauma hyviä naisystäviä.

UllaVarmaan yksi juttu, on se, että saa olla turhamainen, höpsö, tunteikas ja romantikko.

Heidi


 
Miesten säväyttäminen.

SariÄitiys - ehdottomasti ja luonnollisesti! Jos voisin, soisin miehillekin mahdollisuuden kokea raskauden ja synnyttämisen riemun ja tuskan!

TuijaKun kevät tulee ja autoista kääntyvät miesten päät.....

EilaParasta kenties se, että saa olla pehmeä; kukaan ei odota kovin merkittävää uramenestystä, hienon talon rakentamista tai muutakaan materiaan liittyvää merkkipaalujen saavuttamista. Naisena saan olla hieman pyöreä ja pehmeä, itkevä, naurava, tunteva ja hellästi rakastava - ilman että kukaan ihmettelee, mistä tuommoinen pehmonainen tuohon on tullut?

AnneleLapset ja lapsenlapset! Äidin, siis naisen sydän vain voi tuntea sen tuhansien tunteiden kirjon, minkä he saavat aikaan. Ja se kaikki on puhtainta rakkautta. Siksi kiitos Luojalle naiseudestani.

RiittaMoninaisuus ja onni saada halia sekä isoja, että pieniä ilman, että maailman isosormi nousee pystyyn.

MarjaNo tietysti naisena olemisen oikeutuksena on mahdollisuus saada lapsia, kokea raskauden ihanuus, synnyttämisen autuus ja kaikkein ihaninta on lapsen ensiparkaisu ja lapsen saaminen rinnoille. Ne ovat mielestäni naisena ollessani ihanimpia kokemuksia, joita minulla on ollut, ne olen säilyttänyt muistiini ikuisiksi ja aina, kun menee hanttiin murrosikäisen kanssa muistan hänen ensikatseensa pienenä käärönä vieressäni synnytyssalissa ja unohdan maalliset murheet. Seksin autuus "hyvinä vuosina", taito nauttia siitä. Tunteiden ymmärtämisen ja erittelyn taito, syvä ymmärtämisen taito. Keskustelutaito, lämpö ja pehmeys. Siihenpä ne naisen ihanuudet loppuvatkin, loput ovat sitten miesten säätelemiä inhottavuuksia, joita ei tässä nyt kysyttykään....  Muuta ihanaa ei sitten olekaan.

EijaNainen saa olla tunteellinen ja naisellinen. On ihana nauttia naiseudestaan, hoitaa itseään ja näyttää naiselta! Ja joskus käyttää naisellisia keinojakin, tirauttaa kyynel tai pari...

MaaritNaisena olemisessa parasta on naiseus. Se, että on lupa olla naisellinen, jos niin haluaa: käyttää kosmetiikkaa, parfyymia ja korkokenkiä. On oikeus olla heikko tai vahva, oikeus itkeä, jos itkettää, tai nauraa ja hullutella. On oikeus halata, hoivata, välittää ja antaa naisellinen panos työelämässä, kotona, harrastuksissa, toreilla ja turuilla. Mutta tärkein kaikista: oikeus olla äiti. Jos lapsia on saanut.

Eila
Ladataan kommentteja...
© 2017 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot