La 29.4.Teijo, Henning» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Uteluarkisto


Mikä on sinun voimavärisi ja miksi juuri se?
Miten se näkyy elämässäsi?


Suosituimmat voimavärit

Punainen: 137 (28.4%)
Oranssi: 81 (16.8%)
Sininen: 63 (13.1%)
Keltainen: 60 (12.5%)
Vihreä: 39
Lila: 30
Musta: 19
Pinkki: 18
Valkoinen: 13
Turkoosi: 9
Limen vihreä: 9
Ruskea: 4

Yhteensä 482


Keltainen; Se tuo mieleeni auringon, joka paistaa taivaalta niin lämpimästi. Se tuo mieleeni myös ihmisten sisäisen kauneuden, mikä loistaa ihmisten silmistä ja hymyistä. Minulle se on energian lähde. On se sitten ulkoista tai sisäistä paistetta, niin lämmittää kohdata ne säteet.

Anne

====================

Keltainen.

Se vaikuttaa elämääni piristävästi sillä se tuo auringon paisteen elämääni ja valonhetket joita elän.
Se antaa minulle uutta asennetta katsoa elämää kirkkain silmin.

Maijastiina

====================

Värini on sininen. Sävyt vaalean sinisestä, turkoosin kautta tumman siniseen ovat mieleeni. Sininen näkyy vaatteissani, kotona sisustuksessa ja astioissakin, mutta en ole kuitenkaan fanaatikko. Viihdyn hyvin "sinisissä".

Seija

====================

Keltainen ja oranssi. Olen kesäihminen. Saan energiani ja voimani kesäauringosta. Syksyn pimeydessä piristää esim. auringonkukan kuva taustakuvana näytöllä, kehäkukan -oranssinen huivi, keltainen gerbera maljakossa...

Lissukka

====================

Punainen on mielivärini.

Se on kirkas raikas ja pirteä ja sopii minulle parhaiten. Tyttäreni katseli kerran vaatekaappiini ja sanoi, eihän täällä ole kuin punaista.

Taina-mummi

====================

Musta.
a) koska se ei oikeastaan ole väri (Kyllä fyysikot ovat omituisia ihmisiä)
b) isokokoinen mustiin pukeutunut partainen mies, joka kuitenkin yrittää on ystävällinen ja hyvin käyttäytyvä (yrittää ainakin). Saa ihmiset keskustelemaan ihan mielenkiintoisia asioita jos päivällä liikkuu kaupoissa.

Pohdiskelija

====================

KIRKKAAN PUNAINEN!

Elämä hymyilee - jopa maanantaiaamuna ja varsinkin maanantaiaamuna - jos on punaista päällä. Täällä Australiassa kiinteistöalalla - RE/MAX'illä, jonka väreihin kuuluu punainen - ajelen punaisella autolla punainen "jaketti" päällä ja nuttura päässä.

Samaa olen tehnyt ja parisenkymmentä vuotta ja kaikki tuntevat "Nutturan" ja punaisen Mersun! Kauppa käy - punainen on oinaalle ilmeisesti oikea väri. Jos koetan vaihtaa, huomautetaan siitä heti. Eli - kun masentaa niin punaista päälle!


"Nuttura" Austraaliasta

====================

Keltainen, kuin aurinko ja ilo. Lila kuin pyhyys ja iankaikkisuus.

Hellu

====================

Oranssi ja keltainen. Mieluiten esim. samassa paidassa. Toimii takuulla!


Pipsa

====================

Voimavärini on SININEN.

Liittyy luultavasti kahteen asiaan: SININEN taivas valkoisine pilvenhattaroineen on todella rauhoittava näky! Sekä SININEN meri, rauhoittava elementti!

SININEN väri näkyy kotini sisustuksessa.

Tuisku

====================

Punainen. Se on iloisuuden ja pirteyden väri. Vaatetuksessa ja myös jonkin verran sisustuksessa.

Sickers

====================

Musta-valkoinen. Tunnen itsevarmuutta ja näytän tyylikkäältä pukeutuessani niihin väreihin. Mutta kotona on lilan ja luumun eri sävyjä ne innostavat luomaan ja selkeyttävät ajatuksia.

Tuide
 
====================

Voimavärini on vedensininen eli aqua eli siniturkoosi. Siinä on valtameren voima ja auringon lämmittämän rantaveden lempeys. Pukeutumalla aquan värisiin vaatteisiin tunnen oloni sekä vahvaksi että lempeäksi.

Karkki

====================

Vihreä, koska se tuo minulle rauhallisuutta, tyyneyttä elämääni!  

Päivi
====================


Voimavärini on sininen, koska pidän merestä, järvestä eli siis vedestä, sinitaivaasta, ne rauhoittaa, vaikka meri myllertäisikin...Pidän sinisen värisistä vaatteista ja saatan katella esim. merta tai sinitaivasta vaikka tunnin ja aina se on yhtä rauhoittavaa ja kaunista ja puhdasta.

Ellu

====================

Punainen! Liittyykö horoskooppeihin vai mihin, mutta tuntuu että punaisesta saa lisäenergiaa...

Eikku

====================

Oranssi, se vaan on niin pirteä, piristyy kun näkee muidenkin päällä joille sopii. Paljon itse pukeudun oranssiin ja yleensä punasävyiseen. (koska ne huomataan)

Saar

====================

Oranssi ja keltainen.
Olohuoneen verhot ja kalusteverhoilut ovat keltaiset, "lataudun" keltaisella. Kun olo on voimaton, puen oranssin puseron päälleni ja piristyn aina!

Alina

====================

Oranssi, se antaa voimaa ja väriä jos mieli maassa.

Tiina

====================

Joulun punainen antaa energiaa - ja se huomataan.

Helinä

====================

Minun värini on sininen, ihan se perussininen (roayl blue) Olen niitä sinisilmäisiä suomalaisia, joten jatkan mieluusti samaa sävyä.

LADY BLUE

====================

Sähkönsininen on minun voimavärini. Se säväyttää tietyllä tavalla.

Nalle-vaari

====================

Sininen on minun voimavärini. Se on väri, joka ensin tulee aina mieleeni. Erityisesti tumma meri, veden tai taivaan sininen.

Merja

====================


Vaaleanpunainen, rosa.
Antaa piristystä arkeen.

Kalilan mummu

====================

Punainen, koska se on voimakas väri ja myös varoittava väri. Olen utelias, mutta myös varovainen elämässäni.

Suomalainen downunderissa

====================

Vihreä, koska se on kasvun väri.

Vaatteissa, viherkasveissa ja jopa auton väri on rauhoittavan vihreä.

Eioopakko

====================

Minun voimavärini on sininen. Sininen rauhoittaa ja tasaa kiireistä elämää. Se on kuitenkin rock eli turha lepsuus väristä on täysin pois.

AHA

====================

Voimavärini on PUNAINEN. Se ei ole ollut niin aina, joskus se oli keltainen ja vihreäkin, nyt punainen.

Punainen oli edesmenneen isäni voimaväri, siitä se pikkuhiljaa hiipi minullekin isän poistuttua meidän elämästämme. Kävi myös niin että perustin oman liikkeen, olen hieroja, ja ostin uuden hoitopöydän. Varastossa oli vain punaista, otin sen ja rakensin sen ympärille mm. punaisen työasun, osan pyyhkeistäni (toiset on mustia) ja logoni. Vaikka tämä tuli sattumalta, viihdyn värissäni ja luomassani imagossa.

Riitta

====================

Oranssi on voimavärini. Sillä on energiaa antava vaikutus. Käytän sitä vaatteissani ja kodin sisustuksessa. Kun teen käsitöitä, usein käytän oranssin sävyisiä materiaaleja. Valitettavasti se ei aina ole muotiväri ja joskus on vaikea löytää esim. oranssin väristä lankaa.

Raija

====================

Punainen, oranssi ja sininen

Eilasi

====================

Pidän lähes kaikista väreistä - ruskean sävyjä lukuun ottamatta - käytän niitä paljon vaatteissa ja kotona sisustuksessa.

Mutta silloin kun on jotain tärkeää tiedossa, punainen on ainoa oikea väri. Puen työpaikkahaastatteluun, tärkeille treffeille tai hankalaan palaveriin mennessäni päälleni vähintäänkin punaisen paidan. Myös kotonani on punaista väriä olohuoneessa ja makuuhuoneessa. Punaisesta saan voimaa, ideoita ja varmuutta.

Satu

====================

Turkoosi

Jademeri

====================

Keltainen on värini, se antaa iloisuutta ja pirteyttä elämään. Vaatteissa käytän vähän keltaista, mutta sisustuksessa jonkin verran antamaan pirteyttä.

Marja

====================

Keltainen, oranssi ja vihreä. Keltainen antaa aurinkoisen ja iloisen olon, oranssi tekee välillä surulliseksi, mutta samalla lämpimän turvalliseksi, vihreä luo rauhaa, käpertymisen tunnetta.

Kajaanilainen
====================

Keltainen, ehdottomasti.

Se merkitsee minulle uuden oppimista, valoa, aurinkoa, kesää ja positiivisuutta. Aiemmin minulla oli keltainen auto, kännykkä ja kello sekä nykyäänkin mahdollisimman usein keltaista vaatetta yllä. Asumme myös keltaisessa talossa.

Eeva

====================

VALKOINEN (viaton puhdas)

HELENA

====================

Oranssi ja vahva keltainen. On ilo pistää aina välillä "raikas" pusero päälle tai huivi kaulaan ja antaa valon säteillä. Sen lisäksi työhuoneessani on kellan-oransseja tekoauringonkukkia kaikkien iloksi ja voimaksi.

Haaveenani on keltainen auto!

Anne

====================

Oranssi.

Oranssi väri antaa energiaa varsinkin pimeänä vuodenaikana. Huomaan esim. kaupassa kaikki oranssit esineet ja vaatteet ensimmäisenä. Viihdyn oransseissa vaatteissa, vaikka usein pukeudunkin mustaa.

Siru

====================

Vihreä väri tuo elämää... en pukeudu vihreään, mutta huonekaluissa käytän ja viherkasveja on oltava talvella..

Eppana

====================

Värini on sininen. Sininen rauhoittaa ja sähkönsininen on upea!

Tasapainoa haluavalle sininen on hyvä! Asunnossani on sopivasti sinistä, etenkin makuuhuoneessa. Usein valitsen uuden vaatteenkin sinisten joukosta.

Paula

====================

Vihreä.

Se rauhoittaa, se on "elämän" väri, luontokin on vihreä varsinkin kesällä, täydessä kukoistuksessaan, voimissaan. Kotini sisustuksessa löytyy paljonkin vihreää.

Tuija

====================

Sininen, tulee merestä jota rakastan. Pyrin olemaan mahdollisimman paljon meren äärellä, josta saan energiaa jaksaa eteenpäin.

Heli

====================

Vihreä.

Olen huomannut, että se sopii minulle, ei vie värejä pois kasvoistani. Lisäksi sillä on rauhoittava vaikutus.

Lejukka

====================

Oranssin punainen.

Hiustenväriä aina paikataan vaalentuessa, antaa energiaa! Se on tunne, että tämä on minun väri! Myös olen saanut kanssaihmisiltä kommentteja, että on hyvä väri, sitä pitää osata kantaa!

Annukka

====================

Minun voimavärini vaihtelee kausittain. Eniten olen saanut voimaa punaisesta. Punainen on voimakas, intensiivinen väri. Olen voimakkaasti tunteva ihminen ja siksi se sopii minulle. Käsittelen punaisella vahvoja "kielteisiä" tunteita, kuten vihaa ja kateutta ja se auttaa minua kanavoimaan niitä rakentavammalla tavalla.

Tuula

====================

Punainen

Tepa

====================

Ehdottomasti punainen, sitä on vaatteissani, kotini sisustuksessa; vuodevaatteissa, sohvani on punainen, matot ja ikkunaverhot. Eri sävyjä, mutta punaista sen olla pitää, sillä minä lataan akkuni arkeen.

KaijaLiisaTuulikki

====================

Punainen on minun voima värini. Vaan ei tämä joulun punainen vaan syvän punainen. Minulla on makuhuoneen verhot ja nyt aion myös tupakeittiööni laittaa punaiset verhot. Myöskin pöytä saa saman värisen liinan.

Tuula

====================

Voimavärini on violetti, koska pidän eniten siitä eniten! Pukeudun usein mielialan mukaan eli valitset sitä kautta aamulla paidan värin. Yleensä kuitenkin laitan ainakin silloin jotain violettisävyä, jos päivässä on jotain erityistä, johtuen varmaan siitäkin, että lempiväriset paitani ovat myös muuten siisteimpiä...

Ehkäpä minulla itselläni on myös tunne, että tuo vahva väri jotenkin tukee minua mahdollisesti tärkeinä tai vaikeina hetkinä?

Someone

====================

Punaisen ja sen eri vivahteet!

Se tuo valoa ja iloa. Piristää harmaata päivää. Saa minut iloiseksi ja näin saan asiakkaat lähtemään iloisena ja hyväntuulisena!

Peppi

====================

Oranssi! Oranssi on pirteä väri, se tuo hyvän mielen ja energiaa. Oranssia käytän kotona sisustuksessa ja päälläni vaatteissa. Oranssi on myös mielivärini.

Isokomero

====================

KULLANKELTAINEN.

SURUN HETKINÄ SILMIEN ETEEN KULLANKELTAINEN KANKAAN PALA, PAPERISUIKALE, KUKKA, AURINKO JA JO ON PAKKO NAAMAA VÄÄNTÄÄ ILOISEEN SUUNTAAN. TÄMÄ VÄRI ON PELASTANUT MINUT LÄHIOMAISEN POISMENON JÄLKEEN VAIPUMASTA SYVIIN, SYNKKIIN AJATUKSIIN

AYL 68

====================

Minun voimavärini on vihreä! Siksi, että luonto on keväällä, kesällä ja alkusyksylläkin vielä vihreää, se rauhoittaa, se on inspiroivaa, se tuoksuu, se virkistää, se saa hymyn huulille ja se vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin. Elämässäni se näkyy pukeutumisessa, kodin sisutuksessa ja vie minut ulos luontoon! Se on väri, johon en kyllästy!

Ritilii

====================

Punainen. Se on ollut ihan pienestä asti väri joka on ollut minua lähinnä. Se rauhoittaa ja pitää mielen virkeänä. Väri näkyy pukeutumisessa, sisustamisessa ja kaikessa mahdollisessa

Kipukka

====================

Tätä nykyä punainen.

Anita

====================

Voimaväri ehdoton violetti!
Näkyy osana vaatetuksessa sekä sisustuksessa.

Miksikö? Se kasvoi ja kypsyi kukkaan sisälläni ihan tietämättäni ja rupesin poimimaan "satoa" pikkuhiljaa liki 20v.sitten. Väri saa sisimpäni värähtämään vieläkin; ottamaan henkeen sillai suloisesti, ihan kuin rakkaimpansa nähdessään, rauhaisa ja levollinen vaikutus ainakin minulle.
Veret seisauttava ja innostava kuvaavat myös liikuttavia tuntemuksia ja huurahdus (/hurahdus ) Wau!

Eijukka

====================

Keltainen.

Se väri piristää. Tunnen itseni paljon pirteämmäksi keltainen pusero ylläni.

Leena

====================

Oranssi ehdottomasti, se lämmittää ja tankkaa auringon voimaa. Minä koen sen näin ja toivon, että itsekin vaikutan niin. Ei ole kodin väri vaan henkilökohtainen. Näkyy koruissa ja vaatetuksessa ja jollei näy sitä löytyy vaatteiden alta.

Auringon pilkahdus

====================

Voimavärini on auringon keltainen, sillä rakastan auringon valoa ja kesää. Jopa perhemme makuuhuone on maalattu keltaisen eri sävyillä, joten jokainen aamu alkaa pirteänä ja päättyy tyytyväisenä hymyillen.

Sirppis

====================

Punainen ja musta. Harrastan tanssia, ne sopivat hyvin tummalle musta hoikentaa ja on kiitollinen hikoilun kannalta. Punainen taas rakkauden väri ja täydentää sitä mitä tällä hetkellä elämässä tapahtuu. Ne täydentävät toinen toisiaan niin kuin vakka kantta.

Tarde

====================

Sininen, se rauhoittaa. Kotini ja myös enin osa asuistani ovat sinisävyisiä. Taivaansini ja veden väri ne vaikuttavat minuun.

Sointu

====================

Ehdottomasti PUNAINEN!

Se antaa energiaa, potkua; sävähdyttää ja lämmittää ihan pienenäkin annoksena (vrt. puolukka!) Jotain punaista on aina mukana mm. käsilaukussa on punainen, minikokoinen taskulamppu.

Winha waimo

====================

Punainen, yksinkertaisesti pidän siitä. Käytän vaatteissa ja kodin sisustuksessa paljon punaista

Mailis

====================

Violetti, musta ja vihreä.

Vaatteissa käytän violettia ja mustaa. Ne sopivat hyvin yhteen ja antavat varmuutta, että olen siististi, jopa sanoisin hyvin pukeutunut.

Sammaleen vihreä taas on elämän väri, rauhallinen sisustuksessa, viihdyn vihreässä luonnossa myös hyvin.

Maij-Lis

====================

Sininen, käytän paljon tummia vaatteita usein on tummansininen päällä ja välillä vaaleampana.

Eltsu

====================

Musta… se miellyttää silmää. Käytän vaatetuksessa ja kodin sisustuksessa (ja valkoinen ja punainen samasta syystä).

Eijuli1

====================

Keltainen. Se antaa valoisuutta, iloa ja voimaa minulle ja viestii muillekin samaa, näin uskoisin. Kirkastaa pimeänkin päivän!

Eija

====================

Punainen.

Se kuvaa minun energisyyttä, voimaa ja rohkeutta ja impulsiivisuutta. Ihoni ja poskeni ovat usein punaiset, liikun paljo ja veri kiertää.

Pukeudun myös mitellään punaisiin vaatteisiin ja käytän punaista huulipunaa. Totta vai kohtalo, olenhan vielä oinas horoskoopiltani.

Oinas-nainen

====================

Sininen

Inkku

====================

AURINGON VÄRIT, NE TUOVAT ENERGIAA ELÄMÄÄN! SININEN RAUHOITTAA!

Kirsti K

====================

Punainen

Ostin juuri olohuoneeseen punaiset sohvat ja tällä hetkellä on jalassa kirkkaan punaiset sukkahousut ja päällä punakukkainen puolihame. (Huom ikä keikkuu 60 korvissa, mutta eipä väliä)

====================

Tummanpunainen! Se antaa voimaa ja energiaa, ja sitä katsellessa tulee vahva olo.

Nina

====================

Sininen kaikissa eri sävyissään.

Siniset vaatteet antavat minulle voimaa ja varmuutta. Sisustuksessa makuuhuoneen sini rauhoittaa. Muutoin riittää pieni sinitaivaan pilkahduskin piristämään päiväni - onneksi siis sininen punaista tai keltaista harvemmin pilkahtelee taivaalla!

Minna

====================

Oranssi. Oranssi huivi kaulaan, niin ilme kirkastuu ja jaksaa taas touhottaa.

Satu

====================

Punainen, kuvastaa iloisuuttani.
Päivittäin vaatetuksessa ym.

Kiti

====================

Ehdottomasti sininen! Lapsesta asti olen rakastanut sinistä. Jostain kumman syystä kotini on sininen, autoni on sininen, vaatteetkin tosi usein, kaikessa sininen viehättää. Ja mikä onkaan kauniimpi kuin sininen taivas, kimmeltävä järvi, tummansininen tähtitaivas.

Blue

====================

Voimavärini on ehdottomasti
Musta ja Punainen

Musta on jokapäiväinen väri asusteissani ja punainen taas on väri jossa lähden ulos, kylään, juhliman ja josta saan voimaa. Musta väri taas suojelee ja tekee oloni varmaksi.

Maija

====================

Valkoinen rauhoittaa levottoman mielen ja oranssi antaa minulle iloa ja voimaa. Vaateissa valkoinen viilentää ja musta tuo itsevarmuuden, mutta joskus myös synkistää lisää. Joten valitsen voimaksi oranssin.

Sarpe

====================

Voimavärini ovat keltainen ja limen vihreä - niistä kuvastuu voimakkaasti kevään voima ja herääminen -uudistuminen - ja auringon loisto ja ilo!

Kaunista Syksyn jatkoa ihanien syysvärien maailmassa!

Ritva

====================

Keltainen. Ehdottomasti keltainen. Silloin kun tunnen oloni yksinäiseksi tai silloin kun haluan tilaa ympärilleni, huomaan tekeväni keltaisia valintoja. Se ei ole päävärini, mutta sopivasti pilkistää kodissani ja henkilökohtaisissa esineissä.

Paulina

====================

Minun voimavärini on ehdottomasti valkoinen. Kevyt, raikas, avara, valon tuoja ym. Se näkyy esim. sisustuksessa. Valkoinen sohva, valkoiset verhot (ja viisi lasta ja koira).

White

====================

Violetin kaikki sävyt! Näkyy pukeutumisessani ja jopa auto on violetti!

Pirjo

====================

Keltainen! Jo muinaiset kansat tiesivät, että keltainen on vatsan eli solar plexuksen väri - ja jos vatsamme on kunnossa, jaksamme paljon paremmin. Keltainen heijastaa myös auringon ja ilon väriä!

Sunshine

====================

Nyt se on ehdottomasti punainen ja välillä oranssi, keltainenkin vielä joskus... Punainen on vahva väri, se tekee näkyväksi, on rakkauden väri, voiman ja lämmön. Punainen seikkailee silmälasieni sangoissa, vaatteissa, kukkasissa, haalenapunaisena pilvien loisteessa... Oranssi on myös vahva väri, se kultaa auringonlaskun pilvet, on vaatteissa, kukissa ja hehkuu syksyn lehdissä...

Se kultaa ja loistaa...

Tuulantei

====================

Voimavärini on musta, joka juontaa juurensa varjoista. Varjoissa väri on monesti jonkinasteista mustaa ja intohimoisena valokuvaajana elän valosta ja varjoista. Mustan kanssa muilla väreillä saadaan aikaan mitä hienoimpia kuvia ja kontrasteja.

TKujala

====================

Voimavärini on yllätyksettömästi punainen. Ei kuitenkaan mikä tahansa oranssihtava ketsupinpunainen vaan hieman siniseen menevä syvällinen ja aisteja sekä mieltä kiihottava kiinanpunainen.

Vuosikausia olen imenyt itseeni tätä väriä keräämällä mökille kiinanpunaista lasitavaraa; lasisia astioita ja koriste-esineitä. Aivan viime aikoina olen laajentanut voimavärin käyttämisen myös omaan vaatetukseeni. 40-vuotiaana rohkaistuin hankkimaan elämäni ensimmäiset punaiset housut!

Rokkatar

====================

Liila, eri sävyissä, vaaleasta lilasta tummaan.

Se näkyy useissa vaatteissani ja myöskin kotona erilaisissa tekstiileissä ja muissa kodin pikkutavaroissa. Toinen voimavärini on punainen

Aliina

====================

Pinkki!

Pinkistä väristä vain tulee iloiseksi ja hyvälle tuulelle.

Kotona pinkkejä esineitä siellä täällä. Pinkit yöpöydän liinat. Pinkkejä vaatteita PALJON! Jopa pinkki muistilappukuutio pöydällä!

Saimi

====================

Sammaleen vihreä. Se rauhoittaa räiskyvän luonteeni, tuo itsetuntoa sen puuttuessa, antaa hellyyttä sitä tarvittaessa, luo uskottavuutta itseeni. Käytän sitä jonkun verran pukeutumisessani ja kotimme sisustuksessa. Sorrun myös liian usein ostamaan sitä muille.

Jellona

====================

Sininen, sininen, ja sininen!

Sininen on ollut pitkään limpparivärini. Sinistä on minulla joka paikassa ja kun ostan jotain uutta ostan sinistä, jos sinistä vain on saatavilla. Muuten ehkä punaisen sävyjä. Sininen on meren väri, ihana. Sininen on taivaan väri. Sininen on minulle sopivin vaatteiden väri.

Mumma

====================

Turkoosi.

Se on meren väri ja merestähän olemme aikanaan maalle ryömineet. Lähes aina vaatteissani on turkoosi yksityiskohta.

Nalle

====================

Oranssi! Kirkas oranssi saa minut pirteämmäksi. Laitan oranssin paidan päälle, kun olen väsynyt tai allapäin. Pidän myös appelsiineista, koska niistä saa virkeyttä.

Siiri

====================

Oranssi. Pöydälläni on joko appelsiineja tai oranssin värisiä kynttilöitä, jotka antavat positiivista voimaa.

Lastentarhan ope

====================

Vihreä on minun värini. Keväällä syntyneenä olen saanut nauttia pitkään vihreydestä ennen ensimmäisen talven tuloa. Vieläkin tuntuu, että "herään eloon" kevään vihreyden mukana. Talvisin syön ja juon mahdollisimman paljon vihreää eri muodoissa.

Viherpeukalo

====================

Väreistä sen verran, että kaikki värit ovat voimavärejäni, riippuen siitä mihin niitä tarvitsen. Esim. punainen, kun palelen tai tarvitsen extraboosteria toimintaan, sininen luovuuteen, musta kun haluan jaksaa jonkin vaikean asian esim. surun yli... jokainen päivä on kuin sateenkaari, jossa on sekä nousua, että laskua, ennen kaikkea väriä joka lähtöön...

Jos silmät eivät sateenkaaresta aina kaikkia värejä bongaa, silloin voi aina ottaa mielikuvituspensselin käyttöön ja värejähän löytyy enemmän kuin "aikuistenmaailman" tosikko-sateenkaaressa. On itsestä täysin kiinni hehkuvatko värit voimaa vai masentaako niiden mattapintaisuus. Elämä on yhtä Arielin kirjopyykkiä - nautitaan siitä...

Pysyvästi takaisin maalle muuttanut

====================

Lapsena se oli keltainen kuin aurinko. Nuorena se oli musta ja punainen yhdessä. Sitten se muuttui siniseksi kuin taivas.

Nyt kun mietin mikä värini on huomaan voimavärini muuttuneen violetiksi. Violetti näkyy vaatteissani, piirrustuksissa/maalauksissa ja sisustuksessa.

Kun näen lempivärini niin tulen siitä iloiseksi ja mieli vapautuu hetkeksi ajattelemaan väriä.
on kuin näkisi jonkun luonnon suuren ihmeen kuten auringon nousun tai joutsenia ja jäisi hetkeksi vain seuraamaan. Lyhyesti mielenrauhaa.

Höpötäppä

====================

Ehdottomasti vaaleanpunainen.

Se on kulkenut vaatteissani, laukuissani, kengissäni, sisustuksessa ym. mukana lapsesta tähän päivään asti (38 vuotta). Makuuhuoneeni on maalattu kahdesta pinkistä (yläosa vaalealla ja alaosa tummemmalla pinkillä ja välissä ihana kukallinen boordi). Ihanan pirteä ja varsinkin naisellinen väri.

Monen mielestä varmaan "lapsellinen" väri ja miesystäväni sanoo, että vaaleanpunaista ei saisi kukaan yli 10-vuotias enää käyttää, mutta minähän käytän! Ja käytän varmaan vielä 70-vuotiaana mummonakin...

Soikku

====================

Ruskea, se on rauhallinen lämmin väri ja se antaa minulle vapaan olon. Ruskea (sen eri vivahteet) on väri johon aina ensin kiinnitän huomion ostaessani mitä tahansa!

Seikku

====================

Voimavärini on punainen.

Väri on kulkenut mukanani jo vuosia. Aluksi se tuli mukaan vain pieninä yksityiskohtina asustamaan ja piristämään. Jos ulkona on harmaata tai muuten on mieli maassa, niin kun laittaa punaista päälle niin päivä lähtee käyntiin ja siitä saa energialatauksen tehdä sen mitä pitää.

Ritu

====================

Kirkas keltainen ympärillä nähtynä, ei itseni päällä. Se tuo mieleen auringon paisteen ja lämmön. Saan väristä voimaa, hyvää oloa ja iloa. Keltaiset kukatkin ovat mielestäni kauneimpia.

Heidi

====================

Kuluneen vuoden aikana olen huomannut pitäväni eri sävyisistä vihreistä väreistä. Näin syksyn tulleen kauniit ruskan kelta-punaiset sävyt ovat havahduttaneet ja hivelleet silmiä kuin mieltäkin. Ne todella nostattavat mieltä ja antavat voimaa.

Jansu

====================

Voimavärini on pääasiassa oranssi (sellainen iloinen, hehkuva appelsiinin värinen), koska se saa olon tuntumaan virkeältä ja mielen piristymään synkkänäkin päivänä. Oranssi on myös auringonnousun väri.

Vastapainoksi oranssille on toinen voimavärini vihreä, joka saa liian riehakkaan olon tasapainottumaan ja mielen rauhoittumaan.

Elina

====================

Keltainen: valon, voiman ja ilon väri. Ennen kaikkea on oman pään sisällä oleva voiman väri, joka näkyy ajatuksissa, sanoissa ja teoissa - tai ainakin on pyrkimys siihen.

Tätsykkä

====================

Keltainen.

Rakastan kaikkea keltaista: aurinko saa hymyn huulilleni. Vaatevarastossa on monta keltaista paitaa ja kaikki mikä on keltaista herättää kiinnostusta. Heijastinliivit ovat ihanan värisiä.

Pirjo

====================

Oma värini on punainen, uskon siihen että se on osa reippautta ja uskoa parempaan huomiseen.
Minulla on aina jotain punaista. Auttaa jaksamaan, syksylläkin.

Annu

====================

Violetti -ehdottomasti. Ekumeenisena värinä se antaa rauhaa. Ihmeen rauhallinen olo tulee, kun pukeutuu violettiin, siis saa varmuutta.

Koettu on!

====================

Ehdottomasti Punainen! Punainen ilmentää vahvaa energiaa, voimaa ja voimakasta tunnelatausta! Punainen on Rakkauden väri!

Hankin punaisia vaatteita, punaiset silmälasit ja katseeni vangitsee aina punainen!

Irkkuli

====================

ORANSSI on minun voimavärini!

Olen viimeisen n. puolen vuoden sisällä edennyt elämässäni henkisen minäni kanssa valtavasti. Se toi mukanaan, ihan itsekseen, hiljaa, elämääni ORANSSIN.

Tunnen suurta voimaa ja tasapainoa kun laitan päälleni oranssia. Kun poltan kotona oranssin väristä kynttilää, rauhoittaa se mieltäni selvästi. Ihan joka päivään ei oranssi kuitenkaan sovi, oma mielentila sen kyllä kertoo.

Onnionelää

====================

PUNANEN. PIRISTÄÄ JA ANTAA VOIMIA PÄIVÄÄN AINAKIN TÄHÄN PIMEYTEEN

T.J


====================
Musta. En osaa tarkemmin sanoa miksi siitä pidän... Se on voimakas väri valitsen sen mukaan asuni, jotain mustaa täytyy löytyä asusteesta.

Pikkumi

====================

Punainen on minun voimavärini. Se on lämmin, iloinen ja voimakas väri ja se tuottaa minulle juuri näitä piirteitä joka päivä. Pidän punaisista vaatteista. Hiirimatossani on punainen unikko eli se on työpäivinä melkein koko ajan tuomassa minulle hyvää oloa ja mieltä. Synkkinä hetkinä poltan punaisia kynttilöitä ja pukeudun punaiseen.

Mari

====================

Sininen: Suomen värit. Arkkienkeli Mikaelin väri. Voimaannuttaa, parantaa, rauhoittaa, on uskollisuuden väri.

Nana

====================

Värit antavat voimaa jokainen omaansa – minulle.

Sanna

====================

Oranssi/punainen, JOS sattuu tulemaan ns. harmaa päivä mielessä, laitan oranssin puseron päälleni. Siitä saa kummasti virtaa. Kerran minulla oli oranssi takki ja kirkkoherra tuli sanomaan minulle, että loistan oikein hyvää mieltä muillekin.

Taina

====================

Ehdottomasti sininen - kaikkine sävyineen. Sininen on rauhoittava ja luottamusta herättävä, myös itseluottamusta herättävä. Käytän paljon sinistä yleensäkin, mutta aivan erityisesti silloin, kun tahdon antaa luotettavan ja muutenkin myönteisen kuvan itsestäni - kuten tänään.

5-vuotiaalla pojallani on kauniit ruskeat silmät, joiden kaunista väriä siniset vaatteet korostavat. Hänellä onkin paljon sinisiä vaatteita.

Mikaela

====================

Voimavärini on tällä hetkellä harmaa ja sen eri sävyt. Miksi? Ilmeisesti siksi, että se antaa mahdollisuuden tulla muidenkin värien esille ja korostaa niiden kirkkautta, tukee niiden voimaa. Harmaa väri antaa rauhallisuutta, se ei paiskaudu silmille, se malttaa odottaa. Myös kodissamme on paljon harmaata ja valkoista, edellä mainituista syistä johtuen.

Peace of mind

====================

Keltainen. Edustaa minulle aurinkoa, valoa ja sen myötä kaikkea positiivista. Näkyy vaatevalinnoissani voimakkaasti.

Apa

====================

No, ehdottomasti metallin sininen, joka auringossa näyttää meren turkoosilta ja pilvisellä ihanan siniseltä. Siihen väriin voisi upota.

Leena

====================

PUNAINEN! Voimavärini on aina ollut punainen, eikä se taida muuksi muuttua. Äitikin puki minut jo lapsena punaisiin ja nyt, ollessani jo melkein 60, valitsen aina punaista. En kuitenkaan haluaisi esim. punaisia seiniä, verhoja, kattoa tai lattiaa. Punainen sohva (lämmin, oranssin punainen) minulla kyllä on ja taulu seinällä, sohvaa vastapäätä on ruskean punainen. Vaatenaulakossa roikkuu tälläkin hetkellä vain eri sävyisiä, punaisia takkeja! Punaiset kengätkin minulla kerran oli, mutta en niitä usein käyttänyt, mieheni nimittäin näki punaista, nähdessään ne!

Hiukseni eivät ole punaiset, enkä vahingossakaan käyttäisi punaista huulipunaa. En tiedä miksi, mutta punainen vain vetää puoleensa ja lämmittää.

Maikki

====================

Kesäpäivän taivaansininen väri. Pystyn koska tahansa pilvisenä, sateisena, alakuloisena päivänä palauttamaan tämän värin mieleeni. Saan sen ajattelusta voimaa ja uskoa, voin luottaa siihen että aina jossain vaiheessa se näkyy ja sen myötä kaikki murheet ja murjotukset häviää.

Sinilintu

====================

Punainen ja kaikki sen sävyt tummasta viininpunaisesta kohti oranssia - se on lämmin, piristävä, lohduttava ja sopii jokaiseen hetkeen.

Vaatteissa yksityiskohtana, kotimainen omena työpöydällä, auringonnousu ikkunan takana, iltarusko iltalenkillä.

Enniz

====================

Sininen on tämän hetkinen värini.

Se näkyy hiuksissani jo neljä vuotta näkynyt kaksi sinistä raitaa aasialaista hiusta, on muuten mukavat pitää niillä saa uusia ystäviäkin.

Sirkku

====================

Vihreä, tällä hetkellä. Elinvoimaa, luonnon omaa vitamiinia ja kasvua. Antaa voimia uuden oppimiseen, tasapainottaa. Vihreä näkyy siten, että korutkin on tehty lehmuksen vihreään sopiviksi, ja sateenvarjonkin täytyy olla vihreä.

Greenmellie

====================

Oranssi

Minulle se symboloi auringon elvyttävää voimaa, iloa ja valoa. Jos aamulla on vetämätön olo, vedän vaikkapa oranssit housut jalkaan ja johan tulee mummoon kummasti lisää puhtia!

Auri

====================

Punainen ehdottomasti. Se hehkuu, antaa voimaa, iloa ja pirteyttä.

Anne M

====================

Limenvihreä, piristää oloa. Siirtynyt myös vaatteiden väristä pikkuhiljaa kodin sisustukseen.

Orvokki

====================

Tummanpunainen

Se on vahva ja intensiivinen värikylläinen väri. Se on ehdoton ja se nostaa pään pystyyn. Se on syvä, syvällinen ja tunteikas. Se kulkee mukana pieninä yksityiskohtina esim. koruissa, huiveissa

Mehumaija

====================

Punainen, saan siitä pirteyttä ja energiaa, se myös lämmittää. Se on "rohkea" väri eikä sovi kaikille. Minussa punainen näkyy ajoittain vaatetuksessa (yleensä paita, takki).
Ja vielä, punaisen sävyllä on merkitystä, se ei saa olla kirkuvan punaista, vaan ehkä hivenen purppuraan vivahtava tumma tai viininpunaiseen kallistuva syvä väri.

====================

Punainen. Iloinen kirkas...voimakas. Pidän sitä pieninä piristyksinä. Punainen pusero on kuin sanoisi tule luo!

anni61

====================

Oranssi: Tulee heti sellainen aurinkoinen, valoisa mieli.

Leila K

====================

Punainen. Se tuo elinvoimaa. Sisustuksessa kotona, vaatteissa ja punaisina sisustuselementteinä työhuoneessani. Olemuksessa hyväntuulisuutena ja energisyytenä.

Jassu

====================

Minun voimavärini on kirkas pinkki. Kun elämä murjoo ja epätoivo uhkaa niin pukeudun pinkkiin ja tehosteväriksi laitan oranssia. Niissä vaatteissa ei kerta kaikkiaan voi olla täysillä alakuloinen.

Anne

====================

Punainen, siitä saa voimaa ja virtaa. Joskus, kun aggressiivisuutta on liikaa ilmassa täytyy vaihtaa väriä vihreään ja olla sydämellisempi.

Hannele Huttu-Hiltunen

====================

Keltainen - joka näkyy iloisena ja positiivisena olemuksena.

JaanaH

====================

Vaaleanpunainen, ruusunpunainen - olo on rentoutunut ja levollinen ruusukimppu terästää oloa ja tuo valoa ja rakkautta omaan elämääni. Tummaliila/violetti antaa itsevarmuutta, tietoa yhteyttä universaalisuuteen...


Delfiini II

====================

Minun värini on ihan ehdottomasti omenan- tai limenvihreä. Ne värit piristävät, saavat hyvälle tuulelle, iloiseksi heti aamusta! Lähes päivittäin käytän jotain vihreää vaatekappaletta, useimmiten puseroa. Näin on ollut jo useamman vuoden ajan, eikä kyllästymistä noihin väreihin tunnu ilmaantuvan.

Täti Vihreä

====================

Ruskan erivärit, pääasiassa ruskea.

Lapsuudestani asti luonnonhelmassa liikkuminen jokivarsilla, sekä sininen joesta ja keltainen auringosta. Ja mielialojen vaihtelun mukaan väriskaala vaihtelee. Kaupungissa asuessani kaipaa niin luonnonhelmaan siihen rauhaisaan koloseen, linnunlaulua kuulemaan. Päivittäin näkyy vaatetuksessa sekä meikkikynä on ruskean erisävyä.

Minsku76

====================

Sinisen eri sävyt /rauhoittavat ja viilentävät muuten hieman ehkä topakkaa luonnettani. Toisaalta punainen - antaa potkua silloin, kun on tarvitsee poweria.

Ana

====================

"Oma" värini on ehdottomasti keltainen! Näkyy luultavasti (ja toivottavasti...) elämänasenteena, ei niinkään vaatteissa tai kodin väreinä. Positiivisuus on ihanaa ja myös puoleensa vetävää.

Tarja

====================

KELTAINEN
antaa iloa, valoa ja energiaa

Oli kyse sitten kukkasesta, vaatteesta tai ruoka-aineesta!

Pipe

====================

Punainen - ehdottomasti!

Se on jo itsessään voimakas väri ja se piristää ainakin omaa päivääni ja myös tuntuu lämpimämmältä näin syysaamuina.

Jostain kumman syystä olen sitten vaateostoksilla tai vaihtamassa autoa, kulku suuntautuu aina ensisijaisesti punaista kohti. Välillä on tietenkin pakko valita jotain muutakin, mutta punaisesta aina aloitan.

Merja

====================

Keltainen.

Se piristää! Keltainen näkyy erilaisissa pienissä asioissa. Kun esim. tarvitsen virkistystä, ostan keltaisia kukkia. Aurinkokin on keltainen ja nautin auringosta. Etenkin näin syyspimeiden tullessa, keltainen väri on kuin auringonpaiste!

Piia

====================

Punainen sen kaikissa sävyissään.
Punainen on elämän, rakkauden, luonnon, intohimon ja voiman väri.

Pami

====================

Löysin voimavärini värianalyysin perusteella vuosia sitten. Muuten en olisi siihen "tutustunut" varmaan ollenkaan. Aurinkoinen ja puhdas persikka näkyy vaatteissani. On helppo tarttua ostoksilla vaatteeseen, kun jo kauaksi näen tuon värin. Persikkaa on myös makuuhuoneessa: verhot, matot ja sängynpeitto. Miksiköhän se näkyy näin paljon juuri siellä?

Äiti, 44-v

====================

Minun värini - ja samalla voimavärini - on ehdottomasti vaaleanpunainen. Tykkään siitä ja se sopii minulle, joten miksi en käyttäisi sitä?

Vaatteet on helppo sovittaa yhteen, kun lähes kaikista löytyy vaaleanpunaista. Kotona vaaleanpunaista on makuuhuoneessa, ei sentään koko asunnossa. Nuorena en tykännyt vaaleanpunaisesta ollenkaan, vaikka mummuni yritti vakuuttaa minulle, että se on väri, joka sopii minulle parhaiten. Ehkä juuri siksi en suostunut sitä käyttämään...

Vaaleanpunainen saa minut hyvälle tuulelle enkä suostu ajattelemaan, että olen liian vanha käyttämään sitä, vaikka olenkin jo yli viisikymppinen. Myös voimakas aniliininpunainen kuuluu suosikkeihini.

Tiina55

====================

Voimavärini on meren sininen - oikeastaan pitäisi sanoa meren siniset huimasta turkoosista harmaansinisen kautta lasinkirkkaaseen. Se puhdistaa ajatukset, tuottaa sanomatonta iloa ja vapauttaa henkisesti ja usein fyysisestikin (uiminen, purjehdus, soutu). Siniseen voi sukeltaa, sanan kaikissa merkityksissä, ja puhdistautua!

En käytä sinisiä vaatteita enkä sisusta sinisellä, mutta rakastan rannalla vaeltamista, meren loputonta voimaa ja kesyä liplatusta. Kun valitsen lomakohteeni, se on aina meren rannalla. Kun olen väsynyt tai allapäin, meren kuuleminen ja näkeminen muistuttaa kuinka pieni ja mitätön olen ja kuinka vähäpätöisiä murheeni. Ja sen kauneus saa sanattomaksi.

Tirlittan

====================

Kaikki ruskan värit. Punainen, oranssi, keltainen, myös ruskea kuuluu joukkoon. Olen syksyn lapsi ja herään suorastaan henkiin nähdessäni iloisen ruskakirjon.

Syksyn lapsi

====================

Vihreä. Se on kasvun ja elämän väri. Luonto ja kasvit ovat aina olleet lähellä sydäntä.

Aila

====================

Minun voimaväri on sininen. Olen kokenut sen olevan minulle piristävän ja voimaa antavaksi.
Käytän paljon sinisiä vaatteita, keittiössä on paljon sinistä ja makuuhuone on sinivalkoinen.

Mummo vuosimalli-49

====================

Minun voimavärini on ehdottomasti PUNAINEN.

Se on herkullinen, raikas, tunnelmoiva elämän ja joulun väri. Se vahvistaa talven keskellä ja kesällä maistuu suussa. Se näkyy vaatteissa ja kodin sisustuksessa, se tarttuu väreistä ensimmäisenä silmään ja tuo iloa.

Sandruska

====================

Kaunis lämmin ruskean punainen

Se korostaa ihoni väriä nätisti ja antaa itsevarman olon. Toisaalta väri on myös tyylikäs liitettynä esim. mustaan tai tumman ruskeaan.

Lämmittää talvella, piristää kesällä

Lennu

====================

Oranssi. - Se näkyy mm. ulkoiluvaatteissani esim. golfkentällä. Lisäksi minulla on oranssin sävyisiä huiveja piristämässä muuten niin tumman sävyisiä business -asuja.

Mummi

====================

Voimavärini on punainen. Kun erosin pitkästä avioliitostani, aloin sisustaa punaisella. Punainen sohva, punaiset verhot, punaisia kynttilöitä... ykskaks maailmani oli täynnä punaista. Olen toipunut erosta, mutta punainen viehättää edelleen, ei vaatteissa, vaan sisustuksessa.

Paula

====================

Minun voimavärini on tummanpunainen. Se on iloinen, lämmin ja vahva väri. Se luo itselle hyvän olon ja toivottavasti muillekin. Aina kun 'nään punaista' menen kaupassakin sinne.

'Pölykin punaista'

====================

Oranssi! Se on ilon ja elinvoiman väri. Se on väri, joka syksyllä luonnon vetäytyessä levolle antaa lupauksen siitä, että kevät jälleen tulee. Oranssi näkyy elämässäni olohuoneeni sisustuksessa. Olen halunnut väriä ympärilleni antamaan voimaa arkeen. Sitä on taulussa, matossa, sohvatyynyissä ja filtissä. Aina kun tulen illalla kotiin tai aamulla kömmin makuuhuoneesta, saan olohuoneeseen vilkaisemalla paljon oranssia energiaa.

Pauliina

====================

ORANSSI - aamuaurinko samoin kuin ilta-aurinko loistaa oranssina. Omissa mielikuvissani oranssi edustaa pelkästään positiivisuutta, moni sanoo sen edustavan myös muutosta parempaan.

Pukeudun hyvin usein oranssiin. Oranssi on myös yrityksemme pääväri, tummansinisen ja valkoisen lisäksi.

Jyrki H

====================

Vaaleanpunainen - naisellinen, voimakastahtoisen ja päämäärätietoisen naisen pääväri.
Näkyy pukeutumisessa, sisustuksessa (pieninä yksityiskohtina), ajatuksina, tunteena.

PinkLady

====================

Oranssi on väri, jota suosin silloin kun elämään tarvitsee iloa ja voimaa. Oranssissa värissä on sykkivää energiaa, se tuo jo hehkullaan hyvän mielen.

Voimaväri näkyy pieninä pirskauksina sisustuksessa ja koruissa. Toisinaan voi sitten piristää vaatetustaan oranssilla värillä. Varsinkin harmaaseen syksyyn se sopii hienosti!

Tanja

====================

Oranssi on ehdoton voimavärini varsinkin näin pimeänä vuodenaikana. Oikein tunnen miten saan siitä energiaa. Työpaikallekin olen tuonut oranssin kukan antamaan virtaa työpäivääni.

Teresa

====================

Punainen.

Lämmin, mutta voimakas väri. Käytän sisustuksessa ja vaatetuksessa.

Krisu61

====================

KELTAINEN, koska se tuo mieleen aurinkoisia ajatuksia, iloa ja valoa. On minulle sellainen positiivisuuden väri. - Värini tulee esille kodin tekstiileissä ja jonkin verran myös vaatetuksessa.

Sesu

====================

Minulla on kaksi vahvaa voimaväriä, vihreä ja violetti

Nämä värit näkyvät sekä vaatetuksessani että asuin- tai työympäristössä. Silloin kun joudun esiintymään haen tukea violetista väristä ja sen kanssa usein käyttämistäni ametistikoruista. Vihreä taas rauhoittaa ja nautin sen vaikutuksista usein eri tilanteissa erityisesti luonnossa, mutta myös muualla.

Virtaheponen

====================

Minun värini on sininen, sillä se rauhallisen ja tyytyväisen olon koko päiväksi joka päivä.

Fipilan

====================

Voimavärini on violetti.

Oikein kauniit violetin sävyt saavat minut aina pysähtymään, ja huokaisemaan ihastuksesta. Violetin sävyissä minä lepään, ja ammennan voimaani. Käytän sitä paljon pukeutumisessa, violetti saa minut itsevarmaksi.

Saga

====================

Punainen. Se piristää ja antaa kylminä koleina päivinä lämpöä. Minulla on punainen iso sohva johon on mukava käpertyä, on kuin istuisi lämpimään turvalliseen syliin. Voimavärit vaihtuvat vuosittain ja myös vuodenajat ja mieliala vaikuttavat siihen. Eriaikakausina olen käynyt lähes kaikki väriskaalat läpi. Nyt on punainen kausi menossa.

Nyyti

====================

Punainen kaikissa sävyissään herättää huomioni. Vihreä maanläheisyydessään lämmittää. Sininen tuo tehokkuutta ja keltainen virkistää... Kaikilla väreillä on viestinsä minulle.

Voimavärini vaihtuvat, sävyt muuttuvat ja ne elävät yhdessä minun kanssani. Meillä on vain tämä elämä, joten miksi en nauttisi myös sen koko värikirjosta.

Janantti

====================

Lämmin punainen, joku sitä joulunpunaiseksi sanoo. En tiedä miksi se on seurannut minua koko elämäni ajan. Se näkyy vaatteissani ja kodissani. Se kertoo minusta ja minä saan siitä voimaa.

Onneli

====================

Lila ja lilasävyiset värit rauhoittaa ja innostaa.

Vaatevärini puseroissa ym. on lila. Esim. työpaikassa ihmeteltiin kenen poncho oli jäänyt, niin pomo tiesi heti et se on Anskun kun se on "sen" värinen.

Ansku

====================

Voimavärini on oranssi. Se on kuin laskeva aurinko positiivisessa mielessä. Sen valo antaa elämänenergiaa minulle sekä kanssaihmisille. Käytän paljon oransseja vaatteita. Jaksan hymyillä ja saan hymyn muidenkin kasvoille.

Tanssiva vuohimuori

====================

Punainen. Kun pukeudun punaiseen saan kuin ylimääräistä virtaa hoitaa tylsimmätkin asiat. Kuin saisi uudet veret suonistoon .

Riitta-Liisa

====================

Oranssin punainen, käytän hiusvärinä ja laitan sitä aina johonkin kohtaan vaatetustani.

Nimimerkki:

====================

Ihan ehdottomasti kirkas punainen. Se on niin kaunis ja piristävä väri esim. asusteissa että aina tule hyvälle tuulelle. Nytkin jalassani on punaiset mokkakengät!

Riitta

====================

Vihreä

Reija

====================

PINKKI! (siis aniliininpunainen, fuksia... rakkaalla lapsella on monta nimeä)

Voi jestas, energiataso nousee pelkästään tämän kysymyksen ajattelemisesta! Pinkki piristää, ilostuttaa, se huomataan ja se sopii mihin vaan.

Itseltä löytyy pinkkejä vaatteita, asusteita, käsilaukkuja, kenkiä, sateenvarjo, matkalaukkusarja, muistikirjoja, meikkejä, kaikenlaista pikkutavaraa - ja silloin tällöin raitoja hiuksista.

Ennen ajattelin, että pinkki on huomioväri, mutta tänä päivänä ei meinaa pinkistä käsilaukusta löytää enää kynää, kun se on niin hyvin pinkillä värillä naamioitunut.

Jos jonain päivänä en pukeudu pinkkiin, kaverit ihmettelevät, että mitäs nyt on tapahtunut.

Zeny

====================

Vaaleanpunainen. Väri sopii minulle erinomaisen loistavasti ja tunnen itseni naiselliseksi vaaleanpunaisissa vaatteissa. Muutenkin se on ihana, hempeä väri esim. sisustuksessa.

Helena

====================

Oranssihan se on.

Se on niin elinvoimaisen pirteän raikas. Vaatekaapissa on sitten sitä joka hyllyllä!

Miiu

====================

Tällä hetkellä voimavärini on punainen. Kun laitan punaista päälleni tunnen olevani voimissani. Se antaa minulle energiaa ja luottamusta.

Riitta

====================

Ehdottomasti kirkas punainen. Takkini ja paitani & laukkuni ovat yleensä punaisia. Vaistomaisesti niinä päivinä, kun tarvitsee voimaa - valitsen aamulla punaista ylle.

Punahilkka

====================

Oranssinpunainen, punaisen oranssi, punainen. Syksyllä puun lehdet värjäytyvät mitä ihanimpiin sävyihin, ja niitä katsellessa tulee mieli iloiseksi. Talvisin puen punaisen pipon päähän ja kaulan ympärille punaisen huivin, piristää kaiken synkän ja pimeän keskellä. Keväällä aurinko pilkistää ja saa vaatteeni näyttämään iloisilta, kesään odottavilta. Kesän väri on lämmin oranssi, punainen. Punainen on MINUN värini.

Ulla

====================

Oranssi.

Aina kun näen jotain lämpimän oranssin väristä, se saa minut hyvälle tuulelle, antaa lämmön tunteen, kuin itse aurinko. Se myös sopii sisutuksessa puun väreihin ja antaa siihenkin lisää lämpöä ja väriä. Pidin ennen erityisesti keltaisesta, mutta vain pari vuotta sitten "löysin" oranssin värin ja huomasin miten paljon enemmän se väri toimii kohdallani kuin keltainen.
Kodissani, erityisesti keittiössä on paljon oranssin sävyjä. Viimeisin hankintani oli Kreetalta ihana aurinko-kipsityö, joka oli juuri oranssin keltainen. Se sai hyvän paikan olohuoneen seinältä mistä ammennamme Kreetan muistoja, lämpöä ja hyvää oloa.

Huomaan etsiväni eniten oranssin värisiä asioita kotiin, kodin sisustukseen. Minulla on vain yksi oranssin värinen vaate.

Katja

====================

Punainen on minun värini. Näkyy vaatteissani käytän paljon punaisia vaatteita ja myös muussakin ,makuuhuoneen tekstiilit, kännykkä, auto, ym. mielellään aina valitsen punainen.
Miksi punainen: raikas väri ja kun sairastuin Parkinson-tautiin sen jälkeen tummat värit jäi melkein pois ja tilalle tuli punainen. Lisäksi ole Hilkka ja lapset sanoo mielellään puna-Hilkaksi.

Puna-Hilkka

====================

Se on auringon nousu kaikkine sävyineen ja kuunloiste tuikkivine tähtineen, joiden mukaan saa toivoa mitä haluaa. Ja niinpä tietysti sateenkaari, jonka päästä löytyy kultaa.

Positiivari planeetalla

====================

Voimavärini on punainen. Jos haluan ylimääräistä energiaa ja itseluottamusta, laitan päälleni jotain punaista. Sitä ei voi tehdä läheskään joka päivä, vaan tiettyinä päivinä, jolloin itseluottamus kaipaa tukemista. Punainen paita kohentaa ryhtiä ja tuo päättäväisen ilmeen kasvoille!

Laura

====================

Lämpimät Punaiset = antaa voimaa ja piristää ankeana päivänä. Auttaa jaksamaan.

Vihreä = rauhoittaa kun on levoton olo tai muuten tarvitsen voimaa jaksaa.

Viher varpunen

====================

Keltainen...siitä saa energiaa, voimaa, se säteilee, ettei paljain silmin voi katsoa!

Henna21

====================

Voimavärini on violetti. Se muistuttaa minua henkisestä voimasta, ajattelun voimasta ja rauhoittaa.

Hanna

====================

Oranssi kauteni jatkuu ja jatkuu. Rakastan poltetun oranssin lämpöä ja piristävää iloista ilmettä. Mieli kevenee ja on kuin aurinko paistaisi koko ajan, kun silmä osuu oranssiin väriin. Ihana!

Helizei

====================

Voimavärejäni ovat kaikki lempivärini ja ne näkyy minun luonteessani ihan päivittäin..

Ritu

====================

Voimavärini on ehdottomasti PUNAINEN, joulunpunainen!

Sillä jos minulla ei ole mitään punaista päälläni, niin tunnen olevani voimaton. Punaisena jaksan, kykenen, osaan ja tunnen voimakkaasti. Lyhyen suven aikana voin vaihtaa hetkeksi punaiseni turkoosiin, joka ainakan aurinkoisina päivinä toimii kesä-punaisena.

Tuikku

====================

Vihreän eri sävyt. Vihreä väri saa minut voimaan hyvin ja viihtymään vaatteissani. Elvyn aina keväällä, kun luonto alkaa vihertämään - elpyisin ehkä muutenkin.

Titu

====================

Sininen

Pate

====================

Sininen antaa turvallisuutta ja hyvää oloa. Esim. Pukeudun paljon siniseen ja silloin tunnen, että päivä menee hyvin. Itsevarmuus esiintymistilanteissa kasvaa, kun tiedän, että minulla on sopivan väriset vaatteet päällä.

Lisbeth47

====================

Vaaleanpunainen on ollut jonkin aikaa vaatteissa mieliväri, lähinnä puseroissa. Ehkä se kertoo seestyneisyydestä! Olen keski-ikäinen ja vihdoinkin? Valmis? Olemaan lempeä ja ymmärtäväinen itseäni, mutta erityisesti muita ihmisiä kohtaan.

Frenesi

====================

Tällä hetkellä värini on vihreä. Vihreä tuntuu hyvälle, rauhoittaa ja luo turvallisuuden tunnetta. Olen jo muutaman vuoden vetänyt vaistomaisesti vihreää lähelleni, joten vaatekaappini on melkoisen vihertävä. Olen myös sisustanut makuu- ja olohuoneen vihreäksi.

Susanna

====================

Vaalean punainen ja pinkki. Se sopii mun ihon väriin. Käytän sitä paljon vaatteissa. Se on myös lämmin ja positiivinen niin kuin olen itsekin.

Piroska

====================

Minun värini on vihreä. Sehän on metsän, ruohon ja erilaisten kasvien väri. Ne ovat niitä asioita, jotka mieltäni rauhoittavat ja tekevät hyvän olon. Vihreä näkyy mm. vaatetuksessani ja kotini sisustuksessa.

Arja

====================

Punainen ja musta, kun avaan vaatekaappini niin suurin osa niistä on jossakin punaisen sävyssä, mustaa mukaan lukien. Rakastan voimakkaita värejä.

Aila Anja Anita

====================

Sininen.

Värit on vaihtuneet vuosienvarrella, tällä hetkellä elän sinistä kautta. Tunnelmoin sinisestä taivaasta sinisen järven rannalla lämpimänä kesäpäivänä. Väri näkyy vaatteissa ja sisustuksessa.

MM

====================

Ehdottomasti violetti.

Hannele
====================

Punainen on ollut aina lempivärini.

Niin en tiedä sitä itsekään miksi se on lempivärini. Mutta ehkä se liittyy siihen, että olen pohjimmiltani iloinen ja reipas, vaikka mustiakin päiviä on ollut ja elämässä on paljon mustaa joten pieni väri on paikallaan.

Päiskä

====================

Vihreä, rauhallinen, lempeä vihreä. Se näkyy kodin sisustuksessa, astioissa, osin vaatteissakin. Kärsimättömyys on luonteenpiirre, jota yritän ainakin lieventää, jos ei siitä kokonaan pääsekään eroon, ehkä siksi haluan ympärilleni rauhoittavia värejä.

HM

====================

Puhtaat, selkeät violetit, sekä pastellisävyt että tummat ja voimakkaat. Harmaata ei saa olla mukana. Violetti on minusta vain niin valtavan kaunis väri, ja se on ollut mielivärini lapsesta asti.

Violetti on samanaikaisesti salaperäinen ja romanttinen mutta myös hyvin vahva ja itsenäinen väri, joka ei kovin hyvin siedä muita värejä. Violetista voi saada yliannostuksen vähän samalla tavalla kuin liiallisesta syreenintuoksusta saa päänsä kipeäksi. Violettiähky ole mikään mukava tunne, mutta viisaasti annosteltuna violetti on minulle suuri voimavara.

Lila

====================

Keltainen, se tuo iloa ja valoa elämään niin kuin aurinko, joka paistaa taivaalta ja lämmittää ja sulattaa suurimmankin jääpuikon.

Punainen taas antaa minulle voimaa ja energiaa jaksaa näin syksyn synkkinäkin kuukausina. Syksyllä laitan olohuoneeseen punaiset sohvatyynyt ja keittiön pöydälle punaiset tabletit, ja ai kuinka näyttää kodikkaalta ja viihtyisältä.

Valkoinen, se rahoittaa ja viilentää.

Marjo

====================

Ehdottomasti se on limen vihreä joka tuo toivoa elämään. Näkyy esimerkiksi niin että kun illat pimenevät ja olohuoneeni näyttää ruskean sävyisenä jopa masentavalta, päätin hankkia sinne jotain juuri tuota limen vihreää piristämään huoneen ilmettä.

Sile
====================


Itse olen todennut vihreän rauhoittavan ja antavan mukavan tunteen, onhan se myöskin maaäidin väri. Väri on hallitsevana kotona tekstiileissä, ja pyrin suosimaan sitä myös vaatteissani. Sanottakoon vielä, että ostamani auto sattui olemaan lime, rakastuin siihen heti ja uskon sen tuovan hyvää onnea liikenteessä.

Annemami

====================

Sininen
Sininen väri on rauhoittava

Eizu

====================

Minun värini on sininen. Jostain syystä se on ollut lempivärini lapsuudesta asti. Sininen tuo hyvän olon, se rauhoittaa vaan ei lamauta. Se myös innostaa ja piristää tarvittaessa. Kun olen pukeutunut siniseen, on paljon itsevarmempi olo kuin muissa väreissä.

Inkku

====================

Punainen
Väri on sydämellinen ja iloa tuottava .. niinpä se näkyy vaatetuksessani.

UllaMaria

====================

Vihreä ja punainen. Vastakkaisvärit.

Paoline

====================

Voimavärini ovat sininen ja vihreä. Sininen rauhoittaa kiireen keskellä ja lohduttaa. Vihreä virkistää ja antaa toivoa.

LP

====================

Sininen. Raikas.


Ikka

====================

Oranssi. Uuden alun ja elinvoiman väri. Tuo auringonpaisteen elämään ympäri vuoden.

Väri näkyy sisustuksessa ja pukeutumisessa.

Auringontytär

====================

Voimavärini on oranssi. Kun tuntuu, että voimat on loppu saan oranssista väristä voimaa ja hyvää mieltä.

Heidi

====================

Minun värini on punainen, sillä se antaa potkua päivään, säätelee mielialaa, antaa muutenkin hehkua sekä ilmeeseen että olotilaan.

Sitä paitsi se on joulun väri...ja juhlaan usein valitsen punaista, se jo luo sen tunnelman. Nytkin minulla on tummanpunaisia ruusuja kotona maljakossa. Jo niiden katsominen on ihanaa.

Kati

====================

Ehdottomasti punainen, se on iloinen, lämmin ja rakkauden väri. Minulla on joka huoneessa jotain punaista ja jos olen väsynyt tai muuten vaan pahalla tuulella laitan punaista vaatetta päälle niin johan alkaa asiat onnistua.

San80de

====================

Minun voimavärini on keltainen.

Useammassa kuin yhdessä kodissani seinät ovat olleet keltaisia. Hoitopöytäni on keltainen, niin että asiakkaat saavat valoannoksensa ja ollessani alakuloinen, etsin silmiini keltaista väriä. Vaatteeni ovatkin toisen värisiä, mutta se mitä katselen antaa voimaa, eli keltaista uskoa valoisuuteen ja hymyyn.

Leena

====================

Oranssi, punainen, valkoinen ja kaikki luonnonsävyt. Tälläkin hetkellä oranssinpunainen pellava/puuvilla neulos päällä.

"Väriä elämään" on mottoni!

Värillä on väliä, se vaikuttaa koko elämäämme tiedostamattakin ja antaa viitteitä ihmisen sisimpään ja vaikuttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin/mielialaan. Se on kuin hieno sinfonia jossa kuuluu kaikki elämän sävyt ja nyanssit.

Janatuinen-64

====================

Violetti, sen eri sävyt, se on ollut värini ihan luonnostaan. Se vain 'löytyi' aikuisena. Väri näkyy vaatteissani; kun sitä on sopivasti, se saa minussa aikaan jotain 'kummallista', minkä avulla olen toimelias. Eräässä testissä valitsin violetin värin ja kuvion, testitulos kuvasi minua hyvin. Sisustuksessa violettia ei ole, vaan maanläheisiä värejä. Joku juju väreissä on.

Lilac

====================

Oranssi! Ja lämmin, "poltettu" sävy.

Se rauhoittaa ja auttaa omaksumaan uutta - Ja ellei satu olemaan "muotia" tai muuten vain ei löydy päällysvaatteisiin sopivaa oranssia - niin silloin "Asenne" T-paita (oranssi sellainen) piristää mieltä, vaikkei se muille näkyisikään.

KaijaK

====================

Minulla on niin monta "voimavärejä", riippuu millä tuulella on ja missä väri käytetään: tänään laitoin esim. violetinvärisen puseron päälleni, eilen tuntui että punainen oli hyvä! Mutta jos saisin valita auton värin, haluaisin pienen KELTAISEN auton - en tiedä miksi ne ovat niin ihania!

Kreikassa taas tuntuu että sini-valkoinen on ihana: meri ja taivas ovat kirkkaansinisiä ja talot niin valkoisia ja kauniin yksinkertaisia! On vaikeata valita kun on niin paljon ihania värejä - ehkä minun voimavärini on sittenkin aniliininpunainen niin kuin huulipunani lempiväri!

Elisabeth

====================

VIHREÄ

Antaa luonnon alkuvoimaa ja on rauhoittava ja sydäntä rauhoittava väri.

Lennart

====================

Keltainen...ehdottomasti keltainen...se on kun auringonpaiste sadepäivänä, energianlataus pimeän keskellä, merkki lähestyvästä keväästä pääsiäisenä ja lisääntyvästä valosta vappuna.
Yleensä se on kukkakimppu...kohtalaisen edullinen piristys!

Keltaisia isoja ruusuja ei oikeastaan voita mikään...no, keltaiset tulppaanit ovat aika hyviä kakkosia...

Paula

====================

Ehdottomasti VAALEANPUNAINEN!

Puserot ja huivit ovat viime aikoina olleet kaikki tätä tyttöjen väriä. Lieneeköhän syy osittain ensimmäisen pikkuprinsessan syntyminen, hänelle hankitaan usein vaaleanpunaisia hörhellyksiä!

Mummeli

====================

Sininen, olen sinisilmäinen sanan varsinaisessa sekä kuvaannollisessa merkityksessä.

"uokki"

====================

Voimavärini on punainen. Se paloauton punainen perusväri, ei mikään pinkki. Yleensä puen värin päälleni: suurin osa puseroistani ja takeistani on punaisia. Punaisessa on hyvä, lämmin olla. Suosin myös sisustuksessa punaista. Jos omistaisin talon ja auton, olisivat nekin punaisia - totta kai!

Miksi punainen? Vaikea sanoa. En minä ole valinnut punaista, vaan punainen on valinnut minut. Kaikista maailman väreistä juuri se saa minut väreilemään. Ehkä kehoni ja mieleni tarvitsee punaisen energiaa. Minulla on matala verenpaine, ja punainenhan nostaa verenpainetta. Minulla on myös huono ääreisverenkierto, ja punainen lämmittää. Olen hiljainen ja arka - punainen on energinen, rohkea väri.

Sitä paitsi punainen saa minut hehkumaan!

Johanna

====================

Raikas taivaan/lemmikin sininen.

Se antaa ajatuksille avaruutta ja rentouttaa.

Sinililja

====================

Ehdottomasti musta! Pukeudun aina koko mustaan kun mielialani on jostain syystä matalalla ja tarvitsen "suojaa". Musta väri toimii eräänlaisena turvana silloin kun omat henkiset voimavarani ovat vähissä. Musta/tummasävy näkyy silloin myös silmämeikissäni. Muutoin pukeudun "kevyempiin", värikkäisiin väreihin.

Laurita

====================

Kaikki sateenkaaren värit: Punainen tuo lämpöä, oranssi energiaa, keltainen iloa. Vihreä luo turvallisuutta, sininen tyynnyttää, indigo ja violetti rauhoittaa. Pyrin pukeutumaan, syömään, ostamaan kukkia ja sisustamaan eri väreissä, mikä milloinkin tuntuu hyvältä. Juuri nyt vihreä on valloillaan kevään väri kompensoimaan syksyn synkkyyttä.

Jonna

====================

Punainen

Mulla on kirkkaanpunainen ja musta sporttialusasu, jotka ovat vuorotellen käytössä ja pesussa. Päällimmäisenä on musta tuulipuku tms.

Silloin, kun alimmaisena on punainen alusasu, niin tunnen itseni huomattavasti pirteämmäksi ja voimakkaammaksi. Ja olenkin, syke on korkeampi ja vauhti on parempi.

Sohvi

====================

Olen elämäni aikana käynyt läpi väriskaalan melko tarkkaan läpi. Vain vahvat vivahteet ovat olleet mukana; hentoja, vaaleita sävyjä en ole harrastanut.

Sammaleen vihreä on vieläkin mukana, joskin voimakas sinipunainen on nyt vallannut alaa mielessäni, pukeutumisessani, kodin sisustuksessa (kynttilät, kukat jne.)ja maalauksissani.

Vihreä, punainen ja keltaisen eri sävyt violetin seuralaisina ovat herkullisia. Ehkä juuri värien voimakkuus kertoo luonteestani; olen itsenäinen, lähimmäisiäni rakastava, rakkautta saava iäkäs nainen.

Katri

====================

Minun voimavärini on ollut aina vihreä. Se on metsän väri, ja rakastan metsissä oleilua. Vihreä on rauhoittava väri. Se vie minut takaisin omien voimieni alkulähteille, jos jostain syystä olen sieltä eksynyt. Siksi minulle on äärettömän tärkeätä päästä metsään usein. Muutin pari vuotta sitten kaupungin laidalle, aivan metsän viereen. Ikkunani alla on suuria kuusia. Saatan joskus vain istua niitä katsellen.

Elämäni oli huonossa jamassa ennen tähän muuttoani. Se on nyt vähä vähältä korjaantunut ja tällä hetkellä koen olevani hyvissä voimissa ja onnellinen. Myös minun rakkaani on metsäihminen. Löysimme toisemme tänä syksynä uudelleen kolmen ja puolen vuoden tauon jälkeen. Sitä ennen olimme seurustelleet 4 vuotta. Tuli väliin kaikenlaista, ehkä eniten ihmisten ilkeyttä ja panettelua. Nyt on kaikki selvinnyt.

Jos etsin jotain uutta vaatetta, tartun aina heti automaattisesti johonkin vihreään. Väri sopii myös silmieni väriin, nekin kun on ovat vihertävän harmaat.

Seikku

====================

Koen että kaikki muut värit ovat voimavärejäni paitsi ihan puhdas valkoinen ja musta. Voimaväri vaihtelee vuodenajan ja oman elämän tilanteen mukaan. Se näkyy siinä että kotini on aika värikäs sieltä löytyy värejä vähn joka lähtöön ja vaatetuksessa päivittäin.

Sari

====================

Sininen, on ollut ihan pienestä asti. Taivaan sini, siniset on järvet, ja siniset ovat myös tämän tytön silmät. Ehkä näistä se ajatus sitten on lähtenyt... Kaikki sinisen sävyt ovat säväyttäviä, mutta erityisesti farkunsininen (se pikkaisen kauhtunut). Ja farkkuja tulee käytettyä lähes päivittäin. Kulkee voima mukana.

Tiina

====================

Ehdottomasti punainen. Saan siitä valtavasti energiaa ja se auttaa kun koen vastoinkäymisiä. Punainen auttaa aina.

Merja

====================

Oranssi. Lämmin, piristävä ja enrgisoiva ihana väri!

Sara

====================

Punainen. lämpö ja rakkaus ovat punaisia. Lämpönä ja rakkautena muita ihmisiä ja itseä kohtaan.

Maaritti

====================

Punainen, ainakin näin syksyn aikaan kun muuten on niin harmaata ja pimeää. vähän punaista pukeutumiseen ja sisustukseen piristää kummasti.

Auli

====================

Limenvihreä

Pidän sinisestä ja käytän sitä paljon sekä vaatetuksessani että sisustuksessa. Joskus pitää kuitenkin piristää limenvihreällä. Räväkkä väri, josta tulee hyvälle tuulelle. Sopii hyvin yhteen sinisen kanssa.

Tarja

====================

Tällä hetkellä se on keltainen! Olen syksyn ajan nauttinut keltaisesta luonnosta ja jatkanut sitä pukeutumalla itse keltaisiin asusteisiin. Se on piristänyt työympäristöäni joka on kehunut keltaisen värin piristävyyttä, joka on antanut minulle lisää voimia jatkaa... Siis jatkuva oravanpyörä, jota vielä hymy tehostaa!

Outi

====================

Punainen. Haluan pitää punaisia vaatteita. Puseroita. takkeja, housuja. Saan iloa elämään , kun on punaista päällä

Seinesinikka

====================

Punainen.

Viihdyn niin punaisissa vaatteissa kuin punaisilla raidoilla tehostetussa hiuskuontalossakin. Se piristää usein niin pimeää syys- ja talviaikaa. Myös ympärillä olevat ihmiset, asiakkaat ja työkaverit, ovat usein pirteämpiä ja iloisempia seurassani.

Menninkäinen

====================

Eri värit eri tilanteissa. Punainen kun tarvitsen voimaa toimintaan, keltainen kun kaipaan toivoa ja valoisaa mieltä, vihreä tasapainottamaan ja rauhoittamaan. Mielialasta ja elämäntilanteesta riippuen huomaan janoavani jotakin tiettyä väriä. Vaihdan sohvatyynyjen päälliset, poltan tietyn värisiä kynttilöitä, neulon jotain tietyn värisestä langasta... Näin syksyllä ympäröin itseni hunajankeltaisella ja oranssilla.

Ruska

====================

VAALEANPUNAINEN.

Se on iloinen ja samalla lempeä väri. Se on myös helppo väri yhdistää muihin. Vaaleanpunaiset paidat, asusteet ja sisustustavarat kuuluvat kotiin ja työhuoneeseen.

Lissu

====================

Minun voimavärini on kirkas punainen, ns. ferrarin punainen. Se on lämmin ja iloinen väri, joka saa jopa kasvoni loistamaan. Pukeutuessani aamulla punaiseen, se antaa päivälle positiivisen avauksen. Jopa alusvaatteeni ovat suurilta osin punaisia. Myöskin silmälasieni raikas väri sävähdyttää.

Käsilaukkuni avatessani iloiset kukkarot ja silmälasikotelo saavat mielen pirteäksi.
Käytän muitakin värejä mutta punainen on se numero yksi väriskaalassani. Myöskin ruokaa laittaessani tai syödessäni ulkona, katson että lautasellani on tomaattia tai paprikaa, niin silmätkin saavat jotain kaunista syödäkseen.

Syksyisin Sveitsin terveisin!
Pirjo

====================

Männyn vihreä, ruskeat rungot ja kallion harmaa, taivaan sini ja aaltoileva vesi, valkoiset pilvet, alttarikankaiden violetti levollisuuden ja rauhan antaja, aurinko iloni; välillä oli mustaa - nyt taas näen kaikkien kukkien kukkivan väriloistossaan!

"Elämäni kaikki värit"

====================

Keltainen, ehdottomasti keltainen! Se antaa voimaa, iloa ja energisyyttä. Kun aurinko pilkottaa aamulla verhojen välistä ei mikään saa niin hyvälle mielelle. Pyrin aina pukemaan jotain keltaista päälleni, varsinkin jos ilma on kovin harmaa. Keltainen väri vaatteissa saa myös muut hyvälle tuulelle ja avautumaan!

Kurre

====================

Voimavärini on oranssi. Masentunut mieleni kaipaa sitä vahvistamaan elinvoimaa. Uskon oranssin toimivan myös seksuaalisten traumojeni korjaajana ja auttavan naiseuteni hyväksymisessä.

Terhi

====================

Sininen on voimavärini. Kotonani on verhot, matot, lakanat, päiväpeitot, jotkut koriste-enkelit ym. erisävyisiä sinisiä, koska sininen väri rauhoittaa ja sen huomaan, kun kiireisen työpäivän jälkeen pääsen kotiin. Tuntuu, kuin ulkopuolinen kiire ei pääse kotimme ovesta sisälle.

Vaatetuksen voimavärini vaihtelee; tällä hetkellä se on voimakas violetti, joka on henkisyyden väri ja auttaa minua saamaan ajatukset selkeiksi, käyttämään vaistoani ym.

Male

====================

Punainen. Olen aina pitänyt punaisesta.

Käytän usein punaista vaatetuksessani. Se sopii minulle. Punainen on temperamenttisen ja rohkean ihmisen väri.

Katri Helena

====================

Valkoinen

Se tuo valoa, ja puhtautta ja tietenkin valaisee...

Jaana

====================

Tämänhetkinen voimavärini on kanerva. Se näkyy sisustuksessani mm. seinän värinä. Ja toimii!

Pirteä

====================

Punainen, ei näy tällä hetkellä mitenkään, ystäväni vihaa punaista.

Manujari

====================

Sininen

Olen aina tykännyt sinisestä se näkyy vaatteissani, sisustuksessa sekä autossani. Sininen on taivaan, veden ja suomalaisuuden väri.

Anne-Mari

====================

Voimavärini on keltainen koska se on ilon väri. Itsekin olen iloinen persoona. Valitsen usein keltaisia vaatteita tai jossa on yhdistettynä keltainen johonkin muuhun väriin. Sisustuksessa pyrin käyttämään aika vähän keltaista.

Maria K

====================

Mielenkiintoinen kysymys, koska ajattelen itse väreillä. Tällä hetkellä on vaikuttavin värini LIMEVIHREÄ, joka vaikuttaa elämässäni ns. päävärinä. Sillä on maalattu työpaikallani tuloaulan seinät, kodissani keittiön yksi seinä, juomapulloni on lime, tarralaput joita käytän työssäni ovat limevihreitä, kahvikupissani on limevihreitä pallukoita yms.

Toinen esiin tunkeva väri on tällä hetkellä ORANSSI. Hiukseni ovat oranssit ja sitä on muutama T-paita mitä käytän kotioloissa ja taas niissä tarralapuissa joita työssä käytän. Kolmantena muttei vähäpätöisempänä on PUNALILA ja tätä väriä on nyt eniten vaatteissani ja koruissani (ametisti-kivenä).

Oikein ihanaa syksyä,
Jaana

====================

Punainen ehdottomasti. Se antaa energiaa ja sopii luonteeseeni. Tärkeisiin tilaisuuksiin pukeudun punaiseen.

Moulin Rouge

====================

Tällä hetkellä Oranssi - tuo voimaa ja valoa elämään!

Tuikku

====================

Tumma violetti vetää puoleensa kuin magneetti. Saan siitä energiaa ja hyvän, tasapainoisen sekä varman olon.

Elämässäni tumma violetti näkyy rakkautena kaikkea mystistä kohtaan. Sekä tietenkin värinä joissain vaatteissa.

Marusja

====================

Oranssi, siitä saa voimaa ja iloa. Kodissani on paljon oranssia.

Mummi

====================

Voimavärini vaihtelee. Yleensä se on voikukankeltainen, mutta kausittain tarvitsen kirkkaan punaista. Keltainen piristää ja ilahduttaa minua. Käytän sitä kotini tekstiileissä. Kun elämä ja maailma tuntuvat liian harmailta, laitan jotain punaista ylleni.

Voikukka

====================

Oranssi. Se näkyy vaatteissa, sisustuksessa ja ostamissani kukissa.

Rilli

====================

Punainen on elämäni väri. Kääriydyn punaiseen kuin lämpimään syliin silloin lapsena tai myöhemmin, kun koin rajattoman hyväksymisen, ravitsevan lempeyden. Koen punaisen voiman, annan sen täyttää jokaisen soluni. Annan punaisen täyttää elämäni kangasta, elämäni kiehtovaa kangasta.

Henna L

====================

Keltainen

Ritu

====================

Voimavärini vaihtelevat, kuten ChiBall tunneilla vaihdan pallon väriä ja aromaterapeuttista tuoksua intuition mukaan.

Rita

====================

Keltainen. Se on raikas väri sekä sopii aika moneen paikkaan. Ei hyökkäävä eikä aiheuta liikaa tunnekuohuja. Jopa meidän koti on maalattu keltaiseksi ja sopii hyvin maisemaan eikä anna liiaksi ulkopuolisille mitään tunteita. Sen jälkeen on havaittu, että tuo sama keltainen on myöskin otettu käyttöön useammassa muussakin kodissa ja näyttää tosi hyvältä.

Kati

====================

Keltainen. Se on valon väri ja tuo voimaa. Kun puen keltaista päälleni jaksan mitä vaan ja kestän paineita enemmän. Olen myös Mayojen horoskoopissa resonoiva keltainen ihminen. Aurinko vaikuttaa minuun samalla lailla. Näin syksyllä ajattelen, että keltainen on auringon väri. Jos pukee keltaisen vaatteen on kuin pukisi auringon ylleen. Se tuo iloa ja voimaa.

Airistotuuli

====================

Minun voimavärini on sininen ja se näkyy vaatetuksessa.

Eila Anttila

====================

Nykyisin punainen. Olen vahvempi ja uskallan käyttää punaista. Silloin kun oli voimavarat vähissä en voinut käyttää voimakkaita värejä. Nyt nautin elämästä ja hyvästä parisuhteesta saan voimaa ja näen kaikki värit elämässäni eri tavalla.

Sirpa

====================

Punainen.

Se on ollut aina niin kauan kuin muistan. Ja siinä sivussa vaihtuu värejä elämän kuluessa. Nyt ovat lime ja ruskea myös punaisen rinnalla.

Malla

====================

Se on ehdottomasti sateenkaari josta voimani ammennan eli kaikki värit täytyy tasapainoisesta elämästä löytyä. Myös musta-valkoasteikon kaikki sävyt tarvittaessa. Ihminen voi sairastua jos käyttää vain yhtä väriä ja värien vaikutus on suurempi paljon kuin ihmiset uskovatkaan. Niiden vaikutuksiin kannattaa tutustua paremminkin.

sas se

====================

Voimavärikseni on muotoutunut oranssi. Nuorena pidin siitä, yhdistin sitä violettiin, olin innokas, avoin, utelias elämälle. Vähitellen siirryin haaleampiin, näkymättömämpiin, lopulta ihan mustaan. Halusin piiloutua elämältä.

Nyt, keski-iässä, olen löytänyt värit uudelleen. Huomaan, että ne vaikuttavat minuun, saan niistä energiaa, ja erityisesti oranssi on vahva, iloa ja lämpöä tuova väri. Teen työtäni nykyään oranssissa ympäristössä, se tuntuu hyvältä ja oikealta.

Katariina

====================

Musta. Se on vakaa, tyyni, "pysyvä" ja luotettava. Käytän paljon mustia vaatteita ja mustaa väriä myös sisustuksessa. Toisin kuin moni muu en koe mustaa synkkänä värinä. Pidän myös monista kirkkaista väreistä: turkoosi, oranssi ja vaaleanvihreä, niitä käytän paljon kesäisin. Myös sinisen eri sävyt miellyttävät minua, sininen on puhdas ja rauhoittava väri.

Pirpana

====================

Punainen - antaa energiaa

Tupu

====================

Sininen, tummansininen, farkunsininen... jne. Sinistä näkyy vaatteissani, huonekaluissa, matoissa, astioissa, pikkuesineissä. Rauhoittava, ei häiritsevä tai synkkä väri siksi se tuntuu omalta.

Muori

====================

Voimavärini on punainen. Olen sitä välillä vältellyt ja tehnyt hillittyjä, hallittuja värivalintoja kodissa ja pukeutumisessa. Raskaina hetkinä ja tiukan paikan tullen punainen on kuitenkin se mikä kantaa. Väreistä se on lämpimin ja iloisin.

Ulla-Kaisa

====================

Oranssi.

Se ilahduttaa valollaan, siitä löytyy paljon ihastuttavia sävyjä tummasta kirkkaan vaaleaan. Mustan pukeutumiseni piristeeksi riittää palanen oranssia vaikka rannekorussa. Oranssi kynttilä työpaikalla aamukahvipöydässä syksyn hämäräaamuna lataa iloa ja voimaa sekä pieniin että isoihin "työkavereihin". Oranssi väri tarttuu aina silmiini ihmisten vaatetuksessa tai sisustuksessa. Suosittelen oranssin sävyjen bongausta jokaiseen päivään kanssakulkijoille!

Anneli

====================

Violetti kytketään viisauteen, mystisyyteen, magiaan. Sen sanotaan hallitsevan aivoja, hermostoa, mielenterveyttä. Violetin ihmisen sisällä sanotaan olevan varmuus siitä, että hän on syntynyt tekemään jotain tärkeää. Eikö tässä olekin hyviä syitä pitää violetista!

Elämässäni väri näkyy sisustuksessa, vaatteissa, vivahteena hiuksissa. Toivottavasti nämä arkiset violetit asia tuovat jotain luvatuista ominaisuuksista sisälleni.

Piipi

====================

Punainen
Piristän arkeani valitsemalla punaisia tavaroita sateenvarjosta kipporvaaraan. Punainen on lämmin, mutta voimakas väri. Samoin se on ajaton, mutta vahva. Punainen sopii talveen ja kesään, syksyyn ja kevääseen.

EH

====================

Sininen

Minulla on kaksoissisko ja jotta meidät pienenä erotti paremmin toisistaan, puki äiti minut aina sinisiin ja siskoni punaisiin. Sininen on kulkenut värinäni jo yli viidenkymmenen vuoden ajan, enkä osaa käyttää muun värisiä vaatteita.

Sininen on hallitseva väri myös kodissani ja kaikessa muussa. Myös sisareni on jatkanut edelleen omaa punaista linjaansa.

Puppu

====================

Se on lila ja sen kaikki sävyt, näkyy kaikessa. Jostain syystä se vain herättää huomioni. Vaatteissa, kodin sisustuksessa jopa silmälasit.

Kirsikka

====================

Tumma violetti vetää minua tällä hetkellä puoleensa. Koskaan aiemmin en ole väristä juuri välittänyt. Olen pitänyt sitä liian väkevänä.

Koen, että violettissa on jotain, mitä ei voi oikein sanoin selittää. Se tuntuu samaan aikaan lämpimältä ja viileältä. Siinä on pinnan alla rauha, kun väriin uskaltautuu astumaan. Vahva violetti on minulle kuin kutsu.

Nykyään pukeudun mielelläni mm. vahvan violetin värisiin vaatteisiin, mikä on minulle kyllä täysin uutta. Eikä tämä liity mitenkään trendeihin, jos violetti nyt sattuisi olemaan väri numero yksi. - Lisäksi sisustin juuri hiljattain yhden kotimme huoneista niin, että violetti on pääväri. Tunnelma on todellakin omanlaisensa. Olen mielessäni kysellyt, mihin tarvitsen tätä väriä näin vahvasti.

Lisäksi värikylläinen punainen ja keltainen ovat olleet myös voimavärejäni jo pitkään. Niihin palaan aina hetkittäin. Vahvistun, energisoidun niistä. Viime aikoina olen alkanut pukeutumisessani myös yhdistellä vahvoja värejä hyvinkin ennakkoluulottomasti yhteen. Yllätyksekseni "värisekoitukseni" yhdessä ovat vahvistaneet omaa hyvää oloa. Väreillä on todellakin väliä.

Särö

====================

Oranssi

Olen syksyihminen ja haluan tulla huomioiduksi positiivisena ja lähestyttävänä ihmisenä; lämmin väri! Näkyy sekä vaatteissa että kodin sisustuksessa.

-katri-

====================

Voimavärini vaihtelee vuodenajan ja tilanteen mukaan. Tällä hetkellä se on punainen. Punainen väri antaa minulle energiaa. Luonto riisuu väriloistoaan muuttuen harmaaksi, se saa mieleni apeaksi, vaikka onhan harmaassakin omat sävynsä.

Syksy

====================

Punainen!

Kun olo on väsynyt ja pirteys poissa, niin punaisia omppuja poskeen ja punainen paita päälle.
Ihmeesti tuo väri lisää energiaa ja saa posketkin hehkumaan.

Kaisa

====================

Voimavärini on sininen. Se on ollut jo lapsuudesta saakka. Sininen väri kuvaa mielestäni rauhaa, antaa ajatuksia uusista mahdollisuuksista, antaa myös onnistumisen tunteen "minä pystyn tähän, minua ei kukaan lannista"

Sininen väri on vaatetuksessani jossain muodossa, kotitaloudessa mm. astioissa, tekstiileissä, ostin uuden auton, ja se on sininen ja kunhan saamme uuden talon pystyyn ja alkaa maalaus niin talon väri tulee olemaan sininen.

Ilman sinistä väriä eri vivahteineen en voisi olla.

Hulluna siniseen

====================

Keltaisen eri sävyt, samoin ruskean. Keltaisesta väristä tulee iloiselle mielelle, se piristää. Ja ruskean sävyt ovat rauhoittavan tasapainoisia sisustuksessa.

Tiuhti

====================

Pinkinpunainen
Pidän tästä väristä ja se sopii parhaiten minulle vaatteissa ja meikkauksessa. Pinkki saa näyttämään minut paremmalta, oman itseni näköiseltä

Minulla on paljon pinkin värisiä vaatteita yhdistettynä muihin väreihin, huulipuna on aina pinkki. Jostain syystä valintani muissakin tuotteissa päätyy usein pinkkiin, koska väri miellyttää silmiäni.

Hellu

====================

Voimavärini ovat oranssi ja keltainen. Niitä käytän sisustuksessa keittiössäni sekä muualla esim. kynttilöinä jne. "Akuutissa tilanteessa" käytän värejä asusteissani ja koruissa. Lisään ko. värisiä vihanneksia ruokiin/lisukkeisiin varsinkin kaamoksen aikaan sekä aina tarvittaessa. Kummasti värit piristävät ja antavat voimaa, kannattaa kokeilla.

Riitu pohjoisesta

====================

Oranssi tai punaruskea

Nämä ovat voimakkaita värejä. Tuovat olon että elän täydesti. Kuvaavat elämänvoimaa ja -iloa! nämä ovat sisustuksessa ajoittain käyttämiäni värejä. Tuovat kotoisuutta, pirteyttä yms.!

Pirre

====================

VIOLETTI, aina kun elämässä on tulossa muutoksia niin ostan ja käytän violetteja asuja. Se tulee aivan itsestään ilman että tietoisesti toimisin näin.

RUUSUNEN

====================

Taivaansininen. Aurinkoisena kesäpäivänä valkoisten pilvenhattaroiden taustana oleva sininen.
Haluan melkein kaiken sinisenä, mutta pakottaudun valitsemaan myös muita värejä, sillä minulle on huomautettu sinisyydestäni paljon.

Titta

====================

Sininen ja vihreä, nämä värit esiintyy suurena osaa luontoa ja luonto on lähellä sydäntäni. Tänäänkin pukeudun sinisiin farkkuihin ja vaalean siniseen neuleeseen, ajan vihreällä autolla..

Sininen on taivas…

====================

Ilman oranssia en tulisi toimeen. Oranssista tulee mieleen mm. auringonnousut ja -laskut, syksyinen ruska, appelsiinit ja aurinko. Oranssi on valo, josta saan virtaa. Väri näkyy pukeutumisessani ja sisustuksessa pieninä väriläikkinä.

Eleonoora

====================

Punainen. Se on rakkauden, voiman, tulen ja rohkeudenkin väri. Se on myös "Pyhän Hengen" väri, muistaakseni.

Puen paljon tai usein punaista ylleni. Takit, saappaat, puseroita, laukkuja,-huulipuna yms. Viihdyn punaisessa myös jouluna! Sopii hyvin vaaleisiin hiuksiini.

Lähihoitaja

====================

Minulla on useita lempivärejä, mutta voimavärini taitaapi kuitenkin olla oranssinpunainen. Viimeksi ostin taulun, jossa oli mm. kaksi oranssinpunaista (ehkä tulenpunaista) tulppaania. Oikein kun puhkun intoa, niin tämä voimavärini saa minut kulkemaan melkein lentäen.

Milla

====================

Punainen, aina. Harrastan punaisia vaatteita.

Lele

====================

Punainen.
Se on rohkea, voimakas, näkyy kauas ja iättömän tyylikäs. Ihan kuin minä!

Tonttu

====================

Voimavärini on raikas punainen, koska se antaa virkeyttä, elämänhalua ja iloisuutta. Pidän muutenkin voimakkaista väreistä. Punainen näkyy esim. olohuoneen seinänä. Tuntuu hyvältä katsella sitä seinää.

Tara

====================

Voimavärini on sininen. Sininen rohkaisee, kannustaa, itkee, potkii, tukee, hoitaa, hymyilee, raivoaa, suree... Aina tilanteen mukaan. Sininen tuntuu "tunteineen" omalta väriltä. Sininen on kuin elämäni: kaikkea mahdollista löytyy!

Minä, sinisilmäinen, istun sinisellä sohvalla ja päälläni on sininen t-paita ja siniset farkut. Kohta lähden liikenteeseen ja vetäisen päälleni sinisen hupparin. Eteisestä otan mukaani siniset kepit ja pihalla odottaa sininen auto. Sininen on siis arkea ja elämää.

Iitu

====================

Minun voimavärini on ehdottomasti tumma lila. Minulla on aina lilan väristä luomiväriä ja mahdollisuuksien mukaan jotain lilaa vaatetta päälläni. Kotona on jotain pientä, kuten esim. tuikkulyhtyjä, kynttilöitä, sohvatyynyjä jne. Tunnen oloni turvalliseksi violetin kanssa. En valitettavasti saanut lilan väristä autoa.

Lila"tyttö"

====================

Punainen.

Tulen siitä aina niin iloiseksi. Käytän punaista hyvin monessa asiassa: ruoasta vaatteisiin ja sormuksen kivistä silmälasin sankoihin. Punaiset kukat saavat erityishuomiota kodissani - ja puutarhassa. Verhoissakin oikea sävy luonnonvalkoisten verhojen harmaan seinän kanssa on rauhoittava yhdistelmä.

Punainen on rohkeiden ihmisten väri. Sitä käyttämällä voi myös kerätä rohkeutta, jos muuten olisi hiirimäinen olo... Punainen on minun juttuni! ja voisi olla niin monen muunkin.

Ilona

====================

Punainen, olen aina halunnut sitä väriä ylleni ehkä siksi, että saan siitä voimaa.

Tuulikki

====================

Punainen - minulla on paljon punaisia vaatteita.

Saram

====================

ORANSSI
Oranssit vaatteet tuo mielen virkeämmäksi ja vähentää mun masennustiloja reilusti!

Manni

====================

PUNAINEN

Se tuo minulle luvan olla rohkea, oma itseni eikä panna päätä pensaaseen. Se tuo iloa ja hyvää mieltä. Olen itse ylilihava mutta pukeudun aina punaiseen koska minun ei tarvitse hävetä itseäni. Olen vapaa ja nautin elämästä.

Lennu

====================

Kaikki värit ovat minulle tärkeitä. Näin syksyllä kirkkaat ruskan värit antavat puhtia ja iloa elämääni. Talvella hangen valkoinen ja taivaan sininen ovat juuri ne parhaat värit. Keväällä taas ruohon vihreästä ja kukkien keltaisesta voin ammentaa voimia. Kesän auringossa kylpevän järven sini voittaa kaiken muun. Näihin luonnon väreihin en kyllästy koskaan ja odotan niitä aina yhtä innolla!

Luontopolku

====================

Punainen.

Vaikka olisin menossa ostamaan aivan muun väristä asua esim. jotakin tummaa ja ns. "juhlavampaa", löydän kuitenkin aivan ihanan punaisen asun ja se on sitten siinä. Mieleni on iloisempi kun päällä on punaisia vaatteita.

Mervi

====================

Sininen on värini.

Tosin en tiedä onko se voimavärini, mutta se on se väri, joka saa minut voimaan hyvin. Vaaleansinisen näkemisestä nautin kovasti. Silmäni katselevat sitä mielellään. Tummansinen taas on parhaimmillaan taivas, tähtien tai kuun kera. Silmäni 'metsästävät' sinisen sävyjä ja kun löytyy kaunis ja puhutteleva sävy niin siitä tulee upea olo, sen noteeraan.

Olen täysin sinut sinisen kanssa; se luo rauhallisen pohjavireen elämälleni ja sen värin 'sisällä' on turvallista olla. Sen avulla löydän elämän hyviä hetkiä, sinisiä hetkiä, joista voimani kumpuaa. En voi sille mitään, mutta useimmiten intuitiivisesti valitsisin sinisen vaihtoehdon, jos sellainen olisi tarjolla. Tumma sininen vaaleanpunaisen kanssa on tosi upea voimakaksikko.

Sinisin silmin

====================

Valkoinen huutaa värejä.

KALLE

====================

Sininen ja sen eri sävyt.

Sininen väri tuo mieleeni meren ja sen elementit: tyyni, rauhoittava, myötälevä, virkistävä, eteen päin vievä ja toisinaan yllättäväkin. Samoja piirteitä löytyy myös minusta.

JJ

====================

Keltainen. Se on valoa ja lämpöä antava, niin kuin aurinko. Se keltainen aurinko paistaa heti aamulla taivaalla, jollei paista, niin mielessäni se paistaa aina ensimmäiseksi jo aamulla herätessäni uuteen ihanaan päivään.

Äiti

====================

Keltainen, aurinkoa, iloa, valoa...

Marke

====================

Minun voimavärini on limen vihreä. Se väri jotenkin kolahti jo vuosi sitten ja koen , että se vahvistaa sydäntäni ja auttaa minua kasvamaan itseni mittaiseksi.

Irmeli A

====================

Pinkki ja tumma liila. Yhdistelmä on erittäin tasapainoinen ja itse kun olen hiuksiltani ja silmiltäni mustat, oiva vastaväri. Haluan sillä luoda iloista ja positiivista oloa ympärilleni kuitenkaan ärsyttämättä ja ampua yli. Kodissani jokaisessa huoneessa joku pinkki tai ainakin vaaleanpunainen esine tai asia.

Pauliina

====================

Punainen ja turkoosi.

Vaatetuksessa, kodin sisustuksessa ja punainen myös päässä.

Carita

====================

Musta, joka näkyy kaikessa.

b. lepisto

====================

Sininen eri sävyissä. Sinisen sävyjä on jonkin verran vaatteissa ei kuitenkaan liioitellen, näkyy myös sisustuksessa. Sininen on lämmin rauhoittava väri joka sopii minulle hyvin.

Sinisilmä

====================

Oranssi on voimavärini. En tiedä miksi. Se vaan pomppaa silmille joka paikasta. Se näkyy niin, että pukeudun usein oranssiin ja ostan oransseja tavaroita (ihan mitä vaan). Viimeksi eilen ostin oranssin imurin.

Heli

====================

Kyllä se on kirkkaanpunainen. Se näkyy vaatteistani. Musta ja beige ovat myös mieluisia, mutta silloin kun huomaan tarvitsevani energiaa tai uhkun energiaa, pukeudun punaiseen.

Tepuski

====================

Minun voimavärini on limen vihreä. Yllättäen se näkyy nykyisin jopa pukeutumisessa ja vuodevaatteissa. Väri valaa mieleen toivoa ja voimaa.

Merja

====================

Voimavärini on oranssi. Se piristää ja antaa voimaa ja valoa mieleen ja sieluun. Usein valitsen kotiin leikkokukat juuri oranssin värisinä ja samoin kynttilät. Myös vaatteissa se näkyy silloin kun kaipaan piristystä omaan ja muiden elämään!

Värikäs

====================

Punainen - ehdottomasti! Siitä saan voimaa, ja pirteyttä… Punainen on ollut aina värini, silmälaseja ym. myöten. Vaatekaappiani katsellessaan miesystäväni totesi sen olevan kovin punainen. Eli "tunnustan väriä" vaatteillani.

Armi

====================

Käytän paljon vaaleita sävyjä ja pastellivärejä, sillä pehmeinä ne helpottavat ihmisten uskallusta lähestymiseen sekä toimivat ainakin minulle hoivaväreinä.

Elsa

====================

Oranssi.

Rakastan oranssin lämmintä hehkua. Ostan uusia oransseja pashminahuiveja. Ovat niin suloisia.

Reetta

====================

*Oranssi!*

- Se vaan miellyttää silmää vuodesta toiseen ja antaa energiaa!

- Se näkyy niin vaatteissa kuin sisustuks



Ladataan kommentteja...
© 2017 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot