Ti 28.3.Armas, Sune» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Kiitospalsta

Lähetä oma kiitoksesi

15.3.2012 Tällä sivustolla julkaisemme yksityisille henkilöille osoitetut terveiset ja kiitokset.

25.3.2017 Jalmari, Jalkarannan sairaala Vahtimestari, Lahti

Suuret kiitokset la 25.3. iltapäivällä olit vuorossa. Autoani oli kolhittu aika pahasti, mutta tekijä karkasi paikalta. Tuntemattomaksi jäänyt herra, joka veit vahtimestarille tiedot, niin paljon kiitoksia sinulle myös. Vielä löytyy rehellisiä ihmisiä.

- Pauli Wessman

22.3.2017 Lahden Avantouimarit, Lahti

Taas mokasin ja unohdin uimakopin avaimen kotiin, mutta ei hätää. Ystävällinen rouva päästi minut sisään ja toinen samanmoinen, havaittuaan ongelmani (ovea ei saa jättää auki huurtumisen vuoksi) sanoi: " Ei minulla ole kiirettä. Minä odotan, kun käyt uimassa". Erinomainen osoitus avantouimarihengestä. Kiitos.

- Pertti Vesenterä

20.3.2017 Opeteatteri, Kajaani

Kiitos opeteatterille hienosta esityksestä "Mitä metsässä todella tapahtui?". Näytelmä oli vaikuttava ja liikutukseltakaan ei vältytty. Toivottavasti uusia esityksiä on tulossa jatkossakin! Kiitos!

- Hyvä opettajat!

4.3.2017 Lea Leinonen, Vantaan kaupunki/ varhaiskasvatus, Vantaa

Arjessa kannattelemme toisiamme pienillä tsemppijutuilla. Jaamme yhdessä osaamistamme ja sanomme hyvän sanan mennen tullen. Kiitos Sinulle, hyvä ja aito työkaverini! Saan olla oma itseni seurassasi!

- Sirpa M

26.2.2017 Tuomo Seppo, Kajaani

Kiitos kiitos kiitos! Olisipa sinunlaisiasi enemmän.

- Mummeli

26.2.2017 LC Kajaani Linna, Kajaani

Kiitos "tosi tosi satahyvästä" laskiaisriehasta 26.2.2017. Sää osui aivan nappiin, syötävää riitti, Kajaanihallin sisällä juokseminen oli hauskaa ja moottorikelkka oli "äkänen". Ensi vuonna uudestaan!

- Ohto ja Mila Sorvari ja niiden äiti ja ikkä

21.2.2017 Tukikummit Toivevirsi-iltaan osallistuneet, Lahti

Kiitos yhteistyöstä suunnittelussa, järjestelyssä ja toteutuksessa; Marjaana Turunen, Petri Määttä, Miikka Kallio, Lahden Gospel-kuoro sekä Laulupuu-kuoro, Terhi Hilden, Sirpa Hytönen. Lahden Soroptimistit kahvituksen järjestämisestä ja hoitamisesta. Kaikki iltaan Ristinkirkossa osallistuneet ansaitsevat erillisen kiitoksen onnistuneesta ja lämminhenkisestä tilaisuudesta. Tehtiin yhdessä hyvää.

- Merja Vahter/Tukikummit

16.2.2017 Ystävällinen siivooja, PHKS, Lahti

Lämpimät kiitokset sinulle siivoja, joka olit 19.1. Akuutissa aamuvuorossa. Äitini kotiutettiin silloin ja kukaan ei kerennyt huolehtia siitä, miten Äiti pääsisi kotiin. Sinä tulit käytävällä vastaan, soitit taksin ja neuvoit ulospääsyn talosta. Sinulla on sydän paikallaan ❤

- Potilaan tytär

15.2.2017 Yhteistyökumppanit, Kajaani

Sydämelliset kiitokset Leipomo- ja kondiittoriliike Pekka Heikkiselle & kumppaneille, K-market Lohtajalle, S-market Paltamolle, Hiushuolto Mårdille, LähiTapiola Kainuu-Koillismaalle sekä UPM Metsälle. Mahdollistitte lahjoituksillanne Huili Tuvalla järjestämämme ystävänpäiväkahvittelun ja -bingon. Suurimmat kiitokset kuuluvat paikalla käyneille kahvittelijoille.

- Pieksämäen Diakin sosionomiopiskelijat

15.2.2017 Sairaanhoitaja, Lehtikangas, Kajaani

Lämmin kiitos sinulle, joka autoit mieheni ylös hänen kaaduttuaan Soidinkadulla viime viikolla. Talutit hänet kotiin ja lisäksi kannoit kauppakassin kotiimme kun emme itse jaksaneet. Kaikkea hyvää sinulle!

- Marjatta

10.2.2017 P-HKS Teho-osasto, Lahti

Olin hoidettavana P-HKS:n teholla joulun aikaan. Hoitajana oletin tietäväni koko prosesssin. Ikäväkseni huomasin, että se ei mennyt ihan niin. Psyyke joutui yllättävän koville. Kaikki vuorokaudenajat/paikat menivät sekaisin. Ei ollut selkeää mielikuvaa päivistä tai tapahtumista. Sekosin, halusin pois, kaikki oli niin sekavaa. Muistaisinpa itse kohdatessani asiakkaan, miltä tuntuu olla hukassa. Kiitokset hoitaneille ja muille vaikuttaneille tahoille! Ps. tupakkalakko pitää!!!!!

- Sirpa Puolakka

6.2.2017 Auttamaan pysähtyneet, Sotkamo

Kiitos kaikille auttamaan pysähtyneille ja apua tarjonneille henkilöille sunnuntaina 5.2. Pohjavaarantiellä suistuttuamme ojaan liukkaalla tiellä. Yllätyimme positiivisesti ihmisten pyyteettömästä avunannosta.

- Harmaan Toyotan omistajat

1.2.2017 Naishenkilö, Kajaani

Lämmin kiitos sinulle parkkilapusta KAKS:lla keskiviikkona! Asiani oli pikaisesti hoidettu ja onneksi sain vielä pois lähtiessäni pistää hyvän kiertämään :) Aurinkoista kevättä!

- Annika

1.2.2017 Kaisa Annikki Saastamoinen, Nokia

Olet mahtava persoona, aina pystyt yllättämään. Tämä on netin käytön opetusta samalla, jotenkin tuntui siltä, että sähköpostia piti kurkistaa, siispä enkelit jälleen asialla. Sydämelliset kiitokseni muistamisestasi, toivottavasti saat tämän viestini. Hyvän voinnin toivotuksin

- Riitta

30.1.2017 Raili Myllylä, Kajaani

Kiitos Raili Myllylä tärkeästä asiasta kun olet ottanut eläkeläiset huomioon kirjoittaessasi lehtiin eläkeläisten köyhyydestä!

- mummo kajaanista

29.1.2017 Taksi, Vuolijoki

Vuolijoen taksille suurkiitokset hyvästä palvelusta.

- Mökkiläiset M-salosta

27.1.2017 Karppinen ja Moisanen, Paltamo

Kiitos, nuoret miehet Karppinen ja Moisanen, kun muutama kuukausi sitten autoitte minua rengasrikkotilanteessa. Panitte vararenkaan paikoilleen ammattitaitoisesti ja ripeästi. Käytöksenne oli esimerkillistä. Käsitykseni nykynuorisosta muuttui kerralla.

- Seppo Keränen

27.1.2017 Hyväsydäminen nainen, Kajaani

Lämmin kiitos sinulle, joka tarjosit ylijääneen parkkiaikasi 27.1. keskussairaalan parkkialueella. Olin tulossa laittamaan lisää aikaa autolleni, koska pitikin jäädä lisätutkimuksiin ja aika oli juuri kulumassa umpeen. Omien huolieni keskellä ystävällinen eleesi toi hyvän mielen.

- Odottava potilas

24.1.2017 Herra Määttä, Verhoilu Määttä, Kajaani

Odotin hyvää ja sain huippu hienoa! Suosittelen :)

- Pasi PV


Ladataan kommentteja...
© 2017 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot